سلام به همه، دیدم یکی دوتا بکگراند گذاشتین واسه مجید آنلاین، منم امتحان داشتم باید تا صبح درس میخوندم...حوصله ام سررفت بجای درس نشستم یه بکگراند تیریپ قدیمی درست کردم:d امیدوارم خوشتون بیاد
والا در کل تکنیک خاصی استفاده نشده، کاغذ طرح که پشت کاره رو عکسشو داشتم با دور پاره شده، یکم با HUE/SATURATION ور رفتم تا رنگش این شد، نقشه رو از اون فایل 70 مگابایتی که معرفی کردید برداشتم و با مود Linear Light و شفافیت 25% انداختم روی کاغذ، بعدشم روش با همون فونت مجید انلاین رونوشتم و لایه فونت رو Rasterize کردم، یه فیلتر Distort | Glass با مقدار کم بهش دادم که از اون حالت لبه های صاف بیاد بیرون و یکم خراب شه، بعدشم مودشو کردم multiply که سفیدی هایی که در اثر فیلتر بوجود اومده بود مخفی شه، برای اون دوتا تاتو بالاو پایین هم همین کاررو تکرار کردم، با استفاده از Blending Options متن و تاتوهارو با پس زمینه پشت سرشون ترکیب کردم که واقعی تربه نظر بیاد، و بهشون یه Outer Glow نارنجی خیلی ضعیف دادمکه بازم حس ترکیب شدن با پس زمینه رو تشدید کنم، یه جونور هم گذاشتم بالاش سمت راست...حالا اگه گفتی جونور رواز کجا آوردم؟
ببخشید اگه بلد نیستم درست آموزش بنویسم، امیدوارم حدوداً گرفته باشی که چیکار کردم، در کل به نظر خودم مهم ایده اش بود نه تکنیکش چون واقعاً ابزار ها که همه جا هست و همه تکنیکهایی که استفاده کردم در حد مقدماتی و متوسط بود.