animation

sacrifice

New Member
salam man mikham animation bekhunam vali nemidunam beram honarestan ya dabirestan rasti man shenidam tu daneshgah haye ira amali khub kar nemikonan khodam ye 3d max kharidam vali aslan nemidunam chejuri bahash kar konam helpasham har chi khundam sar dar nayavordam!midunid rahnama sho jaee mifrushand ya na?

Saeed777

Member
سلام.
تا جایی که من میدونم رشته انیمیشن توی دانشگاه در مقطع کاردانی در دانشگاه جامع علمی کاربردی تدریس میشه.
مقطع کاردانی به کارشناسی رو فقط دانشکده صدا و سیما داره ، که اونم به صورت تخصصی انیمیشن تدریس نمیشه ولی مدرک لیسانس انیمیشن می دن.
ولی انیمیشن تو مقطع کارشناسی ارشد توی چند تا دانشگاه که فکر کنم دانشگاه تربیت مدرس- دانشکده سینما و تئاتر و یه دانشگاه دیگه تدریس می شه.
به نظر من از هنرستان وارد بشی بهتره، چون توی هنرستان (فرق نمی کنه همه رشته ها) کاربردی تر از دبیرستان یاد داده میشه.

حالا شما دو تا راه داری. آکادمیک یا غیر آکادمیک
1- اگه بخوای به صورت آکادمیک انیمیشن رو دنبال کنی >> رشته انیمیشن توی هنرستان > کاردانی انیمیشن توی دانشگاه جامع علمی کاربردی > کارشناسی رو خودت می دونی (چون دانشکده صدا و سیما تخصصی انیمیشن تدریس نمی کنه) > کارشناسی ارشد انیمیشن توی دانشگاه هایی که گفتم.

2- اگه نخوای آکادمیک بری جلو هم می تونی تو هر رشته ای که می خوای درست رو بخونی و در کنارش هم توی چند تا کلاس انیمیشن شرکت کنی و خلاصه بیرون از دانشگاه به انیمیشن بپردازی.

آخرین ویرایش:

arminAnim

کاربر متخصص
دوست عزیز
اشتباهی که همه می کنن اینه که فکر می کنن اگه مکس یاد بگیرن، انیمیشن یاد گرفتن. همه جا کسانی که انیمیشن کار می کنن به این موضوع تاکید می کنن که مکس یه چیزه، انیمیشن یه چیز دیگه است. مکس فقط یه ابزاره که شامل چندین بخشه، نور متریال ریگ انیمیشن و مدل. که به نظر من بحث انیمیشنش از سایر بخش ها به هنر بیشتر گره خورده. اگر شما می خوای واقعا انیمیشن کار کنی با یک مداد و چند تا کاغذ هم می تونی شروع کنی، و باز هم اگر واقعا می خوای انیمیشن کار کنی باید بدونی که کار سخت و سنگینیه و تلاش و تمرین زیادی می خواد. همه ی اینها فارق از یادگیری مکسه

جدیدترین ارسال ها

بالا