javadgonbadi
Well-Known Member
انشالا همیشه پیشرفت کنی
ممنون
سلام
از کار قبلیت خیلی بهتر شده . پیشرفت مشخصه.
این کاره یه خورده فوت کوزه گری می خواد
وقتی از dome light با hdir توی کار استفاده می شه اگه عکس hdir بلور (blure) نشه اون پیکسل های عکس باعث نویز میشه . و در کل dome تایم رندرو بالا می بره .
البته توی کارت من نویز ندیدم . یه مقدار تیک توی کار هست مگه چند فرم در ثانیه گرفتی ؟
آبی که ساختی اگه یه خورده motion blure داشت طبیعی تر می شد.
کل انیمیشن به نظر خام و یک دست میاد یعنی همون خروجی وی ری . اگه یه خورده با افتر یا فیوژن یا .... روش کار بشه کار خیلی تغییر می کنه .
شاید اگه به جای sun از vray light استفاده می کردی نتیجه بهتری می گرفتی یا اگه از sun استفاده کردیی پشت همه پنجره ها نور vray light می ذاشتی و چک sky light portal می زدی که نور sun بیاد داخل . یعنی نور sun با نور vray به داخل هدایت بشه .
در کل کار خوبی شده خسته نباشی اگه با همین پشت کار ادامه بدی حتما به نتیجه می رسی.
راستی خونه جن داره احتیاط کن در کابینت خودش باز شد
ممنون برا کار های بعدی سعی می کنم بازم از راهنمایی هاتون استفاده کنم.
برا اون جنه هم تو کابینت طعمه گذاشته بودم آخرشم گرفتمش دیگه غصه اونو نخور
خیلی هم خوب شده ایول
عزیز میشه زمان رندر با تنظیمات رندر تو بگی؟
ممنون.رندر ها حدودا 16 روز و بیشتر طول کشیده.میانگین رندر ها 13 دقیقه بوده و حدودا 2000 فریمی میشه.اینم از تنظیمات که با سولید راک بوده کارمو راحت کرد:
خسته نباشی خوب شده.
ممنون
خیلی هم عالی
انیمیشن خوب شده
آقا یکم میترسی
حیف نیست این همه ساعت رندر گرفتی ... یکدونه هم نور موضعی برای فضای داخلی تعریف نکردی...
در کل خیلی خوبه پیشرفتت چشمگیر بوده
آقا فرشید شما لطف دارین
آره یکم می ترسم یه چزه دیگه هم اینه که مشکل پسندم بیشتر وقت ها فکر میکنم اگه این کارو یا اون کارو کنم خراب میشه و یکمی هم کم حوصله.
ممنون