Ane چیست و چگونه ساخته میشود ؟

nenrco

New Member
با سلام : دو تا سوال داشتم از دوستان :
1 :ANE چیست و با چه زبان برنامه نویسی میتونیم اون رو تولید کنیم .
2 : آیا با زبان جاوا میتونیم کلاسی رو برای اندروید بنویسیم و از اون در Air استفاده کنیم .
باتشکر

Fanous

Well-Known Member
با سلام : دو تا سوال داشتم از دوستان :
1 :ANE چیست و با چه زبان برنامه نویسی میتونیم اون رو تولید کنیم .
2 : آیا با زبان جاوا میتونیم کلاسی رو برای اندروید بنویسیم و از اون در Air استفاده کنیم .
باتشکر

سلام
ANE مخفف Native extensions for Adobe AIR هستش
چون ایر تمامی امکانات برای برقراری با سیستم عامل رو نداره ( مثلا ارتباط با ویبره در گوشی های اندرویدی و ios ) باید یه واسط بین این دو ایجاد بشه که همون فایلهای ANE هستن
این فایلهای توسط برنامه های جاوا ایجاد میشن که اکثر سایتهایی که دیدم با برنامه eclips این کار رو انجام میدن

nenrco

New Member
سلام : ممنون از وقتی که گذاشتید .:rose:
اگر درست متوجه شده باشم یعنی میتونیم یک کلاسی رو در جاوا ایجاد کنیم ( مثلا گرفتن APN گوشی یا push Notification ) و بعد اون رو به فایل ANE تبدیل کنیم و در AIR وارد کنیم . و سپس میتونیم از متد های اون کلاس استفاده کنیم . پس یعنی میتونیم به این طریق بین AIR و JAVA ارتباط برقرار کنیم .
درست گفتم ؟؟؟:?:
حالا یک سوال دیگه :
برای ما که باAS3 داریم کار میکنیم بهتره از FLEX استفاده کنیم یا از JAVA ( به همین طریقی که در بالا گفتم - البته اگر درسته ).
و اگر جواب شما FLEX هست آیا قدرت JAVA رو برای برآورده کردن نیاز های ما در مواردی که به سیستم عامل ها بر میگردد رو دارد ، یا خیر .
ببخشید پر چونگی کردم .
با تشکر .

Fanous

Well-Known Member
سلام : ممنون از وقتی که گذاشتید .:rose:
اگر درست متوجه شده باشم یعنی میتونیم یک کلاسی رو در جاوا ایجاد کنیم ( مثلا گرفتن APN گوشی یا push Notification ) و بعد اون رو به فایل ANE تبدیل کنیم و در AIR وارد کنیم . و سپس میتونیم از متد های اون کلاس استفاده کنیم . پس یعنی میتونیم به این طریق بین AIR و JAVA ارتباط برقرار کنیم .
درست گفتم ؟؟؟:?:
حالا یک سوال دیگه :
برای ما که باAS3 داریم کار میکنیم بهتره از FLEX استفاده کنیم یا از JAVA ( به همین طریقی که در بالا گفتم - البته اگر درسته ).
و اگر جواب شما FLEX هست آیا قدرت JAVA رو برای برآورده کردن نیاز های ما در مواردی که به سیستم عامل ها بر میگردد رو دارد ، یا خیر .
ببخشید پر چونگی کردم .
با تشکر .

سلام ، خواهش می کنم
البته من جاوا بلد نیستم ولی فکر می کنم همینجور باشه که شما گفتین
این آموزش رو یه نگاه بندازین :
http://www.lorenzonuvoletta.com/create-an-air-ane-for-android-to-dispatch-background-tasks/

فلکس از فلش برای برنامه های اندرویدی قوی تره ولی باز هم به جاوا نمیرسه و توی آموزشها دیدم که برای فلکس هم فایلهای ANE استفاده میشه
اگر برنامه eclips رو یاد بگیرین فکر کنم بتونین نیازهاتون رو برآورده کنین
من که برای کارهای خودم از فایلهای ANE آماده توی اینترنت استفاده می کنم

موفق باشین

nenrco

New Member
ممنون از شما :
من App رو که برای گردشگری درست کردید رو دیدم . جالب بود .فقط یه سوالی داشتم از تون .
توی App شما یک قسمتی دارید که برای جاذبه های گردشگری هست و یک لیستی دارید برای نمایش که میتونیم با دست بالا پایین کنیم و زمانی که انگشت رو فشار میدیم و اون رو به بالا و پایین می بریم اون به صورت نرم حرکتش انجام میشه و عمل کلیک هم اتفاق نمیوفته . من این کار رو با swip کردم ولی حرکت نرم نیست میخواستم ببینم شما با چه تکنیکی انجام دادید . با StartDrag یا با Touch_Point .
مشکل من زمانی هم که از Drag استفاده میکنم هم که عمل درگ رو انجام میدم ولی وقتی انگشتم رو برمیدارم عمل کلیک کردن انجام میشه .
ممنون از وقتی که میزارید .

Fanous

Well-Known Member
ممنون از شما :
من App رو که برای گردشگری درست کردید رو دیدم . جالب بود .فقط یه سوالی داشتم از تون .
توی App شما یک قسمتی دارید که برای جاذبه های گردشگری هست و یک لیستی دارید برای نمایش که میتونیم با دست بالا پایین کنیم و زمانی که انگشت رو فشار میدیم و اون رو به بالا و پایین می بریم اون به صورت نرم حرکتش انجام میشه و عمل کلیک هم اتفاق نمیوفته . من این کار رو با swip کردم ولی حرکت نرم نیست میخواستم ببینم شما با چه تکنیکی انجام دادید . با StartDrag یا با Touch_Point .
مشکل من زمانی هم که از Drag استفاده میکنم هم که عمل درگ رو انجام میدم ولی وقتی انگشتم رو برمیدارم عمل کلیک کردن انجام میشه .
ممنون از وقتی که میزارید .

ممنونم
برای حرکت از دستورات درگ استفاده کردم
و برای اینکه اون مشکل کلیک کردن اتفاق نیوفته از تایمر استفاده کردم
به این شکل که وقتی تماس انگشت با صفحه اتفاق می افته ، تایمر شروع میشه و وقتی تماس انگشت با صفحه تمام میشه تایمر متوقف میشه
در حین حرکت انگشت هم دستورات درگ و حرکت اشیا اجرا میشه
اگه مدت زمانی که انگشت با صفحه در تماس بوده، کمتر از 150 میلی ثانیه باشه تابع مربوط به کلیک اجرا میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا