با سلام : دو تا سوال داشتم از دوستان :
1 :ANE چیست و با چه زبان برنامه نویسی میتونیم اون رو تولید کنیم .
2 : آیا با زبان جاوا میتونیم کلاسی رو برای اندروید بنویسیم و از اون در Air استفاده کنیم .
باتشکر
سلام : ممنون از وقتی که گذاشتید .
اگر درست متوجه شده باشم یعنی میتونیم یک کلاسی رو در جاوا ایجاد کنیم ( مثلا گرفتن APN گوشی یا push Notification ) و بعد اون رو به فایل ANE تبدیل کنیم و در AIR وارد کنیم . و سپس میتونیم از متد های اون کلاس استفاده کنیم . پس یعنی میتونیم به این طریق بین AIR و JAVA ارتباط برقرار کنیم .
درست گفتم ؟؟؟
حالا یک سوال دیگه :
برای ما که باAS3 داریم کار میکنیم بهتره از FLEX استفاده کنیم یا از JAVA ( به همین طریقی که در بالا گفتم - البته اگر درسته ).
و اگر جواب شما FLEX هست آیا قدرت JAVA رو برای برآورده کردن نیاز های ما در مواردی که به سیستم عامل ها بر میگردد رو دارد ، یا خیر .
ببخشید پر چونگی کردم .
با تشکر .
ممنون از شما :
من App رو که برای گردشگری درست کردید رو دیدم . جالب بود .فقط یه سوالی داشتم از تون .
توی App شما یک قسمتی دارید که برای جاذبه های گردشگری هست و یک لیستی دارید برای نمایش که میتونیم با دست بالا پایین کنیم و زمانی که انگشت رو فشار میدیم و اون رو به بالا و پایین می بریم اون به صورت نرم حرکتش انجام میشه و عمل کلیک هم اتفاق نمیوفته . من این کار رو با swip کردم ولی حرکت نرم نیست میخواستم ببینم شما با چه تکنیکی انجام دادید . با StartDrag یا با Touch_Point .
مشکل من زمانی هم که از Drag استفاده میکنم هم که عمل درگ رو انجام میدم ولی وقتی انگشتم رو برمیدارم عمل کلیک کردن انجام میشه .
ممنون از وقتی که میزارید .