ams يا mmb

Ali6594

Active Member
با سلام من مي خوام يه پروژه ي بزرگ رو آغاز كنم مي خواستم بدونم كدوم يك از برنامه هاي اتوپلي يا مولتي مديا بويلدر رو استفاده كنم
راستي اين بگم كه مي خوام امكاناتي مانند جستجو كه خيلي برام مهمه بشه تو اون برنامه به كار برد
لطفا با دليل جواب بديد
با تشكر

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
نظر من MMB هست...اما دلایلم...
1- مهم ترین چیز منبع فارسی برای یادگیری و رفع اشکال هست که بزرگترین انجمن فارسی زبان مولتی مدیا بیلدر فروم MMB مجید آنلاینه افراد این انجمن فوق العاده فعال هستن و امکان نداره پرسشی بی پاسخ بمونه همچنین چندین نفر از بزرگترین پلاگین نویس این برنامه در این فروم فعالیت دارن مثل جناب Silvercover و Free Man ... و دوستان دیگه ای که در امر ساخت برنامه های حرفه ای با این برنامه فعالیت دارن
2- امکان جستجو هم در MMB وجود داره
3- وجود پلاگین های متعدد و کاملاً رایگان که روز به روز در حال توسعه و افزایش هستن و به راحتی میشه اون ها از داخل فروم یاد شده دانلود کرد
4- زبان کدنویسی بسیار ساده در عین حال جالب که می تونه زمینه را برای یاد گیری زبان های برنامه نویسی مساعد کنه

من یه کتاب در مورد ams خوندم امکانات زیادی داره اما سرچ رو فکر نکنم...زبان کد نویسی خوبی هم داره اما از بیلدر پیچیده تره ولی از لحاظ قدرت در کدنویسی تقریباً یکی هستن شاید هم بیلدر یه سر و گردن بالاتر باشه...

آدرس انجمن MMB : http://www.forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=83

یه نمونه سرچر هم برات آپلود کردم که پیشرفته ترین سرچری هست که تا حالا به بیلدر ساخته شده...

پیوست ها

• Searcher.rar
    1.8 کیلوبایت · بازدیدها: 37

جدیدترین ارسال ها

بالا