علمی تخیلی American Robot

mojtaba 3d

Member
سلام به همگی همه خوبن دیگه انشالله.بچه ها این کارو میخوام اگه موافق باشید البته با کمک شما این کار بره تاپ گالری خدایا یعنی میشه:sad:.دوستان تا اینجای کارو مدل کردم البته به جز هلی کوپتر که آمادس.بقیش کار خودمه . میخوام پیشنهادات و انتقاداتتون رو بشنوم که چقد دیگه باید روش کار کنم تا یه کار توپ بشه هر کی هر نظری داشن بده .برو بچ کمک میکنید مرسی:rose:

مکس 2012.فتوشاپ 5

پیوست ها

• american robot final.jpg
    american robot final.jpg
    804.9 کیلوبایت · بازدیدها: 89

madmaster_3d

Well-Known Member
من از این استعدادت خیلی خوشم میاد همشهری جون. واقعا خودت زدی. ماشالا.

ولی در مورد تاپ گالری قضیه داره . اینجوری کار نمیره تاپ گالری. بحث قشنگی و زشتی هم نیست. اگر سایت واقعا داور داشت اون موقع تاپ گالری معنی پیدا می کنه ولی اینجا جوش رفاقت و .... الان بن میشم.

البته داور هم باید یک بی طرف مثل ماندانا جون باشه. چون بقیه معمولا اینجا با هم رفیقن .

ولی حال کردم. من موندم تو توی 4 5 ماه چقدر آموزش داشتی که تو مدل کردن قوی شدی. البته استعدادت هم خوبه. همینطور ادامه بدی خودم بهت قول میدم تو دنیا اسم در می کنی. در فرض هم که خارج نری اصلا مهم نیست. چون یکی از بچه های سایت هست یک کشور هستش ولی کار های کشور های دیگه رو میزنه. خلاصه نگران این قضیه نباش. موفق باشی

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام مدلینگ روباته که خیلی عالی شده:rose:. طراحیشم خیلی خوبه ، طرحشم ماله خودته ؟
ولی به نظرم یه خورده باید روی متریال روباته کار کنی. چون تو جنگ روباتا که انقدر ترو تمیز نمیمونن.
ولی برعکس روبات که خیلی خوب شده محیط اصلا خوب نشده بهتر بود رندر استودیوی از روبات میگرفتی تا تو یه صحنه ضعیف.
:rose:

mojtaba 3d

Member
من از این استعدادت خیلی خوشم میاد همشهری جون. واقعا خودت زدی. ماشالا.

ولی در مورد تاپ گالری قضیه داره . اینجوری کار نمیره تاپ گالری. بحث قشنگی و زشتی هم نیست. اگر سایت واقعا داور داشت اون موقع تاپ گالری معنی پیدا می کنه ولی اینجا جوش رفاقت و .... الان بن میشم.

البته داور هم باید یک بی طرف مثل ماندانا جون باشه. چون بقیه معمولا اینجا با هم رفیقن .

ولی حال کردم. من موندم تو توی 4 5 ماه چقدر آموزش داشتی که تو مدل کردن قوی شدی. البته استعدادت هم خوبه. همینطور ادامه بدی خودم بهت قول میدم تو دنیا اسم در می کنی. در فرض هم که خارج نری اصلا مهم نیست. چون یکی از بچه های سایت هست یک کشور هستش ولی کار های کشور های دیگه رو میزنه. خلاصه نگران این قضیه نباش. موفق باشی

ممنون از نظرت علی جون.داداش دست کم گرفتی همشهریتو.به قول قمی ها خیال کردی کم الکی.

آخه دوست دارم کارم بی نتیجه نمونه و نمونه باشه البته این رندر رو تست گرفتم آ[ه هنوز دارم یه سرباز آمریکایی مدل میکنم که اون روبات سمت چپی از یقش گرفته باشه و یه سری تیر آهن و آجر و .. که بریزم روی زمین...

یعنی واقعا خوب بودم علی آقا ؟؟؟؟ آخه من تا کارم رو تو تاپ گالری نبینم راضی نمیشم پس تا اون موقع تا میتونم مدل سازی رو قوی تر میکنم.انشالله که یه روز ایران بزنه رو دست پیکسار.ممنون از نظرت

پیشنهادی چیزی نداری؟؟؟

mojtaba 3d

Member
سلام مدلینگ روباته که خیلی عالی شده:rose:. طراحیشم خیلی خوبه ، طرحشم ماله خودته ؟
ولی به نظرم یه خورده باید روی متریال روباته کار کنی. چون تو جنگ روباتا که انقدر ترو تمیز نمیمونن.
ولی برعکس روبات که خیلی خوب شده محیط اصلا خوب نشده بهتر بود رندر استودیوی از روبات میگرفتی تا تو یه صحنه ضعیف.
:rose:

ممنون از نظرت سجاد جان .ای کاش طراحیم یکم خوب بود ولی متاسفانه طرحش واسه یه کار making of که اون concept بود من 3d کردم.از مهر ماه انشالله میرم کلاس طراحی .

آره با نظرت موافقم متریالش ایراد داره.چشم شعی میکنم بهترش کنم.

فضا رو هم به این خاطر زدم که حالت دگرگونی تو فضا باشه که آره کاره این روبات هاس.اگه شد رندر استودیو هعم میگیرم. بازم ممنون که نظر دادی

sallarmelli

Active Member
تو که می خوایی کارت بره تاپ گالری یه پس زمینه درست درمون بذار پشتش یا اونها رو هم خودت بساز

madmaster_3d

Well-Known Member
ممنون از نظرت علی جون.داداش دست کم گرفتی همشهریتو.به قول قمی ها خیال کردی کم الکی.

آخه دوست دارم کارم بی نتیجه نمونه و نمونه باشه البته این رندر رو تست گرفتم آ[ه هنوز دارم یه سرباز آمریکایی مدل میکنم که اون روبات سمت چپی از یقش گرفته باشه و یه سری تیر آهن و آجر و .. که بریزم روی زمین...

یعنی واقعا خوب بودم علی آقا ؟؟؟؟ آخه من تا کارم رو تو تاپ گالری نبینم راضی نمیشم پس تا اون موقع تا میتونم مدل سازی رو قوی تر میکنم.انشالله که یه روز ایران بزنه رو دست پیکسار.ممنون از نظرت

پیشنهادی چیزی نداری؟؟؟

در مورد تاپ گالری که اصلا بهش فکر نکن و چیزه مهمی هم نیست. ببین دروغ چرا منم دوست داشتم کارم بره اونجا ( قبلا ) بعد دیدم وقتی طرف کی کاری میزنه که از نظر مدلینگ زحمتی نداره ولی 3 تا از رفیقاش میگن تاپ و میره تاپ گالری. دیدم این تاپ گالری اون مکه مکرمه که ما فکرش رو میکردیم نیست . ارزش نداره. تاپ گالری باید جایی باشه که کارهایی بره که یارو روش 1ماه وقت میزاره نه یک کاری 3 4 روزه. منظورم این هستش که high poly باشه. (این حرف خیلی از بچه ها هستش که اینجا از اینکه براشون بد نشه چیزی نمیگن ولی بیرون از این پست موافق هستن ) من نظرم هنوز این هستش که تاپ گالری نیاز به داور بی طرف داره. یکیش ماندانا جون.

به نظرم بک گراند خیلی عالیه. ولی رمین به قول دوستان میتونه بهتر باشه مثلا به چنین صحنه ای یک صحرا می خوره. چون این حالت آخر زمانی داره پس باید دنیا یکمی نابود شده باشه.
پس می تونی یک بکگراند بزاری که دنیا نابود شدس مثلا ساختمون ها خرا شدن . بعد زمین رو هم صحرا بزاری. چندتا سنگ و آجر به قول خودت و خار و ..... و فکر می کنمی تو این کار از وری سان استفاده نکردی. از اون استفاده کن که کلی کارت رو خفن تر می کنه و در آخر هم می تونی با فتوشاپ نور ها و رنگ ها رو تنظیم کنی. خلاصه حیفه.

کار رو هم برای خودت بزن از این به بعد. تاپ ماپ رو بیخیال. ارزش خاصی نداره. یک صفحه هستش روی صفحه اول سایت که با رفاقت میره اونجا کارها.

در مورد ایران بزنه رو دست پیکسار خواب دیدی خیر باشه. به 100000000 دلیل. من خودم دوست دارم اینجوری بشه ولی وقتی میبینم تو یک سایت که دنیای مجازی هتسش رفاقت بازی هستش. تو توقع داری تو دنیای واقعی ایران که کلش پارتی بازی واقعا ایران به جایی برسه؟!!؟ ما سایت cgart.ir که بری می بینی که 3 دی کار ها از نا امن بودن شغلشون حرف می زنن. چون با بهترین 3 دی کارهای ایران اونجا مصاحبه میشه. پس حرفه من نیست.

ولی بهت گفتم چه کار کنی. یا تو میری اون طرف یا از همین طرف کارهاشون ر و میزنی . مشکلی نداره. شما تمرین رو ادامه بده همشهری جان.

پیشنهاد هم که دادم. موفق باشی.

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
حرفات خنده دار هستند مدمستر ...

شرایط اینجا با شرایط جامعه تا حدودی متفاوته ... شما فکر میکنین اینجا هم یه سری هستند که حکومت میکنن . نه داداش
شما بهتره برید طرز مدیریت سایت ها مختلف رو ببینید کاربری که مثل شما تو هر پستش کلی جنجال ایجاد میکنه از سایت اخراج میشه . ولی ما این کار رو نمیکنیم چون خودمون رو از شما بالاتر نمیبینیم
ولی این دلیل نمیشه شما رعایت نکنید

احساس میکنی رابین هود سایتی میخوای حق مظلومان سایت رو از ظالمین که من باشم لابد بستانی ... در حالی که نه ظالمی وجود داره نه مظلومی
همه با هم رفیقیم

شما بارها گفتین تاپ گالری مشکل داره
شما اصلا میدونین ارسال کار ها به تاپ گالری چه مراحلی داره؟
ما یه قسمت داریم تو انجمن سه بعدی به نام کاربران متخصص
(3D Art,Amin 4D,animations,arminAnim,Baloot3D,,E-power,gs-graphic,Mandana,saeedmagic, و همه کاربرای متخصص بخش سه بعدی به این بخش دسترسی دارند و در مورد کارها بحث و تبادل نظر میکنن
نهایتا هر کسی یک امتیاز به کار میره اگه امتیاز میانگین اثری به حد نصاب برسه به تاپ گالری راه پیدا میکنه ...

Untitled - 2dsadsa.jpg

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
رابین هود :lol:. چه سودی داره من رابین هود باشم یا نباشم . والا شما که من رو 3 بار بن کردید. اینترنت ایران محدوده. ولی من هر روز چند بار بخش های این سایت رو چک می کنم که به ملت بلکه بتونم کمکی کنم. خیلی از دوستان دیگه هم هستن همینکار رو می کنن. ولی بعضی ها اصلا فعالیت ندارن و یکدفعه یک شبه میشه کاربر متخصص. خلاصه بحث فایده ای نداره. و اون هایی که با من موافق هستن که هم کم نیستن متصفانه مثل بیرون از دنیای مجازی ساکتن.

البته این کار هنوز شایسته تاپ گالری نیست.

موفق باشید. :rose:

sallarmelli

Active Member
به نظر من اینجا یه مشکل کوچیک وجود داره

و اون "احساس وجود"

یه کاربر عادی اینجا در بحث تاپ گالری احساس وجود نداره

مثلا توی فجر یه بخش هست از نگاه بینندگان و به اون احترام گذاشته می شه حتی اگه بدترین انتخاب باشه

این یعنی هنر برای مردم نه هنر برای هنرمند.

mojtaba 3d

Member
بچه ها چرا دارید دعوا مکنید بابا بیخیال این کار هنور تا تاپئ میلیون ها سال فاصله داره..با هم دوست باشید:rose:.

*farshid*

کاربر VIP
در مورد کارتون
کار خوبیه
مدلش میتونه برای بیس یه کار خوب مناسب باشه هر چند میتونه دیتیل به مراتب بیشتری داشته باشه مخصوصا قسمت پنجه ها
مشکل اصلی کار نورپردازی نامناسب هستش
اولا این نوع از صحنه ها باید یه حال و هوای خاصی داشته باشن..مثلا هوای بارونی ... محیط تاریک و ...
Terminator-robot-mecha-600x375.jpg
نورپردازی کارتون از چند نظر مشکل داره
شما خود خورشید رو تو آسمون دارین ولی تاثیری رو آبجکتها نذاشته ... هیچ سایه ای وجود نداره تو کارتون(سایه خورشید)
آسمونی که کارتون رو روشن کرده و رفلکتهاش رو میبینیم با بکگراندی که گذاشتین مغایرت داره ... بهتره از یه hdri واحد استفاده کنید یا هر روشی که بتونین بین نور و رفلکت و سایه و بکگراند هماهنگی ایجاد کنین
روی متریال ها اصلا کار نکردین ... متریال ها هیچ بافتی ندارند
زمین اصلا جالب نیست ... با دیسپلیسمنت میتونید به سطح زمین دیتیل بدین
و خیلی چیزای دیگه ...

hosienmax100

3D Artist
مجتبی جان اولا خسته نباشی بیس مدلت خیلی خوب شده اما مشکل کار اینه قبل از اینکه اون رو تکمیل کنی رفتی سراغ متریال و نور و رندر و از همه بدتر کمپوزیت نهایی ...

بهتره بازم رو خود مدل کار کنی ...جای کار داره /

موفق باشی /

SANAZGOLI

Member
مدلینگ رباط خوب شده فقط رندر رو می تونی بهتر بگیری خصوصآ کف زمین که خیلی نا مساعده
با نظرات فرشید هم موافقم .

mojtaba 3d

Member
در مورد کارتون
کار خوبیه
مدلش میتونه برای بیس یه کار خوب مناسب باشه هر چند میتونه دیتیل به مراتب بیشتری داشته باشه مخصوصا قسمت پنجه ها
مشکل اصلی کار نورپردازی نامناسب هستش
اولا این نوع از صحنه ها باید یه حال و هوای خاصی داشته باشن..مثلا هوای بارونی ... محیط تاریک و ...
مشاهده پیوست 88125
نورپردازی کارتون از چند نظر مشکل داره
شما خود خورشید رو تو آسمون دارین ولی تاثیری رو آبجکتها نذاشته ... هیچ سایه ای وجود نداره تو کارتون(سایه خورشید)
آسمونی که کارتون رو روشن کرده و رفلکتهاش رو میبینیم با بکگراندی که گذاشتین مغایرت داره ... بهتره از یه hdri واحد استفاده کنید یا هر روشی که بتونین بین نور و رفلکت و سایه و بکگراند هماهنگی ایجاد کنین
روی متریال ها اصلا کار نکردین ... متریال ها هیچ بافتی ندارند
زمین اصلا جالب نیست ... با دیسپلیسمنت میتونید به سطح زمین دیتیل بدین
و خیلی چیزای دیگه ...

آقا فرشید با تمام انتقادهاتون موافقم آخه به قول hosein max خیلی برا نشون دادن کار عجله داشتم به همین خاطر زیاد روش کار نکردم در صورتی که خیلی بهتر از این میشد.ولی بازم دارم روش کار میکنم تا از این بهتر بشه آخه این رو بیشترشو یعنی 99 درصد از نور پردازی رو با فتوشاپ رست کردم.این بار سعی میکنم بهتر بشه.ممنون از انتقادات مفیدت فرشید جان و hosein max

موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا