amd یا اینتل

javadvjj

Member
با سلام
خواهشا يكي كمكم كنه بد جوري گير كردم
من مي خوام چند قطعه بخرم به ترتيب زير
بر پايه ي Amd
cpu = amd phenom || X4 955BE or 925(8m)
vga = HD radeon 5570 1g
motherboard = شما پيشنهاد بديد
ram = 2g DDR3
بر پايه ي INTEL
cpu = core i3 2100
vga = HD radeon 5570 1g
ram = 2g DDR3
mb = MSI H61
و اما مشكل من
عده اي بر روي سيستم amd عيب مي گذارند براي مثال مي گوييند
-بسيار داغ مي كند
-فن اين سي پي يو بسيار سرصدا ميكند
-amd كيفيت ندارد و عمر كمي دارند و بسيار عيب مي كنند و آمار خرابي آنها زياد است
و عده اي ديگر بر روي سيستم INTEL عيب مي گذارند براي مثال
چيپ ست هاي ساندي بريدج با Sata II مشكل دارند و اين ناسازگاري در دراز مدت حدود 3 سال خود را نمايان مي كند و در نهايت عدم پشتيباني از SATAII مي انجامد لازم است به دوستان بگويم كه خود سايت اينتل هم به اين مشكل اعتراف كرده
گران بودن بيش از حد آنها
----------------
دوستاني كه سيتم amd دارن كمك كنن لطفا خيلي مهم است و من ميدانم بسياري از دوستان بين انتخاب اين دو شركت مشكل دارند من دوست دارم كسي كه خودش سيستم AMD داره كمك كنه چون تجربه داره ولي اگر بقيه ي دوستان هم نظراتي داترن بگن ممنون مي شم
خواهشا خيلي زود جواب بديد كارم عجله اي است

ghasemrayaneh

Active Member
شما اگر کلیه قطعات با هم مچ باشه در رابطه با amd فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .

من هم این سوال برام پیش اومده بود که دوستان بهم این جواب رو دادن .

ARAsoftware

Member
ببین دوست عزیز بین این 2تا سیستمی که گفتی خوب 100% اولی قوی تره چون X4 چهر تا هسته فیزیکی داره ولی i3 2تاش فیزیکیه، 2تاش مجازی
البته فناوری های منحصر به فرد سندی بریج ها رو هم نمیشه نادیده گرفت که اونا بیشتر تو i7 های 8هسته ای خودنمایی میکنن

در مورد مشکلاتی هم که برای AMD بهت گفتن باید بگم که AMD اولین برندی بود که فناوری Cool`n Quiet رو روی خود CPU پیاده سازی کرد که کار این فناوری تنظیم دور فن سی پی یو با توجه به کاری هست که از سی پی یو میکشی پس در نتیجه در حالت عادی که سیستمت پروسس سنگین نمیکنه صدای زیادی هم نخواهد داشه ( البته الان اکثر مادر برد ها این فناوری رو دارن )

در مورد مادر برد هم تو رده قیمت بالا ها ASUSE و GIGABYTE حرف اول رو میزنن ولی تو قیمتای پایین من اعتقاد شدیدی به FAXCON دارم
خیلی عالیه

در مورد رم هم به نظر من کمه، حداقل 4گیگ رم در نظر بگیر که بتونی از حداکثر توان سیستمت استفاده کنی!!!

peymantbz

New Member
dost aziz ba khial rahat amd beband
man khodam 2sale daram astfade mikonam va hich moshkeli nadashtam vaghean system stable hast
moshakhasat dastgamam khedmatttet begam
phenom 4x 9550
ram:4GB
mb:msi k9a2 cf 790
vga:4670
graphamo mikham artgha bedam va in system hanoz brahati bazgo niazai mane albate ba ye 5850 ke besh azaf mikonam
lol

جدیدترین ارسال ها

بالا