Ambient occlusion with mental ray

A.sad

Member
[FONT=&quot]سلام به همه ی دوستان[/FONT]​
[FONT=&quot]یکی از دوستان اموزش [/FONT]ambient occlusion[FONT=&quot] با استفاده از [/FONT]vray dirt [FONT=&quot] رو در این قسمت گذاشته بودند و دوست دیگری اموزش این کار رو با منتال ری خواستار بودند[/FONT]​
[FONT=&quot]گفتم این اموزش رو اینجا بنویسم که بدرد همه بخوره[/FONT]​
[FONT=&quot]خوب اول صحنمون رو باز میکنیم من برای شروع از یه صحنه که قبلا درست کردم استفاده کردم بدون متریال و تکسچر[/FONT]

attachment.php

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]برای شروع قسمت [/FONT]rendering>render setup>Assign renderer [FONT=&quot] رو به منتال ری تغییر می دیم[/FONT]​
[FONT=&quot]به قسمت [/FONT]processing [FONT=&quot] میریم و تیک [/FONT]material override [FONT=&quot] رو [/FONT]enable[FONT=&quot] می کنیم[/FONT][FONT=&quot]
روی [/FONT]none [FONT=&quot] کلیک می کنیم و [/FONT]arch&design [FONT=&quot] رو انتخاب می کنیم

attachment.php

[/FONT]​
[FONT=&quot]
متریال رو درگ کرده و داخل متریال ادیتور می اندازیم گزینه ی [/FONT]instance [FONT=&quot] و [/FONT]ok​
[FONT=&quot]
attachment.php

از تنظیمات متریال matte finish رو انتخاب کرده و diffuce map رو به ambient/reflective occlusion تغییر می دیم

ab3.jpg

صحنه رو دوباره رندر می گیریم[/FONT]​
Ambient occlusion [FONT=&quot] تا حدی اثر کرد ولی هنوز نتیجه ی مطلوب نیست

attachment.php

از قسمت [/FONT]environment [FONT=&quot] بک گراند[/FONT] [FONT=&quot]و [/FONT]ambient [FONT=&quot] رو روی سفید قرار میدیم

ab4.jpg

[/FONT]​
[FONT=&quot]از قسمت [/FONT]render setup>indirect illumination [FONT=&quot] تیک [/FONT]enable final gather[FONT=&quot]رو بر می داریم[/FONT]​
[FONT=&quot]دوباره به تنظیمات متریال بر می گردیم از قسمت [/FONT]special effect [FONT=&quot] گزینه ی [/FONT]ambient occlusion [FONT=&quot] و [/FONT]global ambient light color [FONT=&quot] رو تیک می زنیم

ab5.jpg

[/FONT]​
[FONT=&quot]روی [/FONT]diffuce map [FONT=&quot] کلیک کرده و پارامتر های [/FONT]samples [FONT=&quot] و [/FONT]spread[FONT=&quot] و [/FONT]max distance[FONT=&quot] رو طوری تغییر می دیم که به نتیجه ی دلخواه برسیم

ab6.jpg

[/FONT]​
[FONT=&quot]صحنه رو دوباره رندر می کنیم [/FONT]​
[FONT=&quot]توی صحنه از یه نور [/FONT]omni [FONT=&quot] استفاده می کنیم و [/FONT]intensity [FONT=&quot]رو روی [/FONT]0 [FONT=&quot] قرار می دیم نتیجه ی کار کمی بهتر خواهد شد
و در اخر

attachment.php

امیدوارم که بدردتون خورده باشه
[/FONT]​

پیوست ها

• render1.jpg
    render1.jpg
    25.4 کیلوبایت · بازدیدها: 62
  • 1.jpg
    1.jpg
    160.9 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • 2.jpg