سلام. راستش خيلي عاليه. اگه تكسچر به همين قدرت باشه ماها بايد از مسابقه بريم بيرون. موفق باشي.
H H.S Member May 18, 2009 #21 سلام. راستش خيلي عاليه. اگه تكسچر به همين قدرت باشه ماها بايد از مسابقه بريم بيرون. موفق باشي.
mrkay Member May 23, 2009 #22 سلام به دوستای گلم ممنون که منو دلگرمی میدید. اینا اولین تغییراتی که به ذهنم اومده. که چندتا تغییر رنگ بیشتر نیست راستش چیزه دیگه ای به ذهنم نرسید. هر چقدر بیشتر ایراد بگیرید خوشحال تر میشم. اگه ایده ای هم دارید بگید لطفاً. پیوست ها 161305_1233230999_medium copy.jpg 102.4 کیلوبایت · بازدیدها: 21
سلام به دوستای گلم ممنون که منو دلگرمی میدید. اینا اولین تغییراتی که به ذهنم اومده. که چندتا تغییر رنگ بیشتر نیست راستش چیزه دیگه ای به ذهنم نرسید. هر چقدر بیشتر ایراد بگیرید خوشحال تر میشم. اگه ایده ای هم دارید بگید لطفاً.
Sherlock_Holmes Active Member May 28, 2009 #25 اگر میخوای تو مسابقه شرکتش بدی بگو تا منتقلش کنم بخش مسابقه...
Animated Man Banned Jun 20, 2009 #26 یه سوال ! این چطوری نور پردازی شده ؟ یا چه متریالی هستش ؟ خیلی دوست دارم و دنبالش بودم که چطور رندر کار این شکلی سفید و تمیز و خمیری مانند در میاد ؟
یه سوال ! این چطوری نور پردازی شده ؟ یا چه متریالی هستش ؟ خیلی دوست دارم و دنبالش بودم که چطور رندر کار این شکلی سفید و تمیز و خمیری مانند در میاد ؟