hamex
Member
ممنونمdanial_psv1 گفت:واقعا قشنگ بود.ما که لذت بردیم.راستی همه اش با فتوشاپ است؟(رنگ آمیزیش رو می گم)؟
یا حق
آره من طرح اولیه رو با مداد می کشم
بعد تو PHOTOSHOP دسن ها و رنگها رو می زارم
ممنونمdanial_psv1 گفت:واقعا قشنگ بود.ما که لذت بردیم.راستی همه اش با فتوشاپ است؟(رنگ آمیزیش رو می گم)؟
یا حق
نه دوست من همش کار خومهphotoshopcs2 گفت:فوق العاده است ولی من فکر می کنم طرح اصلی کاره یه نقاش کودک باشه که تو روش کار کردی
سلام محسن جونmohsenshahab گفت:wow
my frind is....
![]()
یه شاهکاره شاهکار
حالا اینو گفتم که به سوالم جواب بدی
من اگه بخوام یه همچین طرحهایی بزنم(عمرا) باید چه چیزهایی رو یاد بگیرم
منظورم اینه که سبک خاصی از نقاشی رو باید یاد بگیرم؟؟؟
چه خاکی تو سرم بریزم.بد جوری تو کفم![]()
مرسی سارا جانsara_is_nice_girl گفت:حامد جان عالی شده مثل طرحهای قبلیت. فکر کنم اول با دست اتود زدی بعد روش کار کردی درسته؟
آقا خیلی ممنونمBroken-home گفت:آقا حامد .خوش اومدی . گالری تو تو Da دیدم عالی بود بخصوص بعضیاش . خوش میگذره ؟
خیلی خوشحالم که هنوز دوستان خوبی تو مجیدآنلاین دارمmostafa_az گفت:عالی حامد جان . عین بیقه کارای قبلیت .
اتفاقا حامد جان چند وقت پیش که تو هاردم چرخ میزدم به طرحات برخوردم . داشتم میگفتم اینم اومد و رفت :d
خوشحالم که برگشتی .
مخلصیم
مصطفی
آقا ما خیلی مخلصیمsaeid-xplod گفت:حامد جون من هم نبودم ! D:
ولی دلم هم برا خودت و هم برای کارهات تنگ شده بود ! شک نکن ! X:
یه جمله هست میگه:
وقتی خوب کافی نیست !
این در مورد تو صدق میکنه !
همیشه موفق باشی !
sara_is_nice_girl گفت:ممنون حامد جان بابت جوابات. راستی ایشالا بیشتر تو سایت ببینیمت.![]()
آخه آبی خودت میدونی که...خیلی قشنگ بود حامد جان.موفق باشی
دوستانی هم که شک دارن کار خود حامده یا نه.میتونن برن کاراشو توی دویانت آرت ببینن.آموزش هم یک سری گذاشته بود.و اگه با وجود اینها هم قبول نکنن.خوب پس هیچ جوره قبول نمی کنن.خواستم چیز دیگه هم بگم اما برای همین مسخره بازیهاست که دیگه اینجا نمیام.یکی کار خودشو میذاره میگن کار خودت نیست و یکی هم کار کس دیگه رو میذاره میگه کار منه.
زیاد حرف زدم
موفق باشی
آبتین
abtin_khosravi گفت:خیلی قشنگ بود حامد جان.موفق باشی
دوستانی هم که شک دارن کار خود حامده یا نه.میتونن برن کاراشو توی دویانت آرت ببینن.آموزش هم یک سری گذاشته بود.و اگه با وجود اینها هم قبول نکنن.خوب پس هیچ جوره قبول نمی کنن.خواستم چیز دیگه هم بگم اما برای همین مسخره بازیهاست که دیگه اینجا نمیام.یکی کار خودشو میذاره میگن کار خودت نیست و یکی هم کار کس دیگه رو میذاره میگه کار منه.
زیاد حرف زدم
موفق باشی
آبتین