AlirezaDesgin l Logo

سلام دوستان این طرح امروز به ذهنم رسید و به نظر خودم تونستم تا حدودی طرح مورد نظر در ذهنم رو روی تصویر اجرا کنم ، امیدوارم لذت ببرید !

ویرایش شد

پیوست ها

• Alireza.jpg
    Alireza.jpg
    93.8 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • Capture.jpg
    Capture.jpg
    77.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • Captssure.jpg
    Captssure.jpg
    127.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

+Mohammad+

Well-Known Member
به شخصه باهاش نتونستم ارتباط برقرار کنم .. میشه یکم در مورد قسمت پائین و قسمت بالا توضیح بدی که این دو قسمت هر کدوم گویای چه چیزی هستند ؟
اگه میخاستی طرحت رو به مداد نزدیک کنی اون قسمت زیرین کار رو خراب کرده (نظر شخصی)

در ضمن desgin نه و design :دی

آخرین ویرایش:
قسمت بالا یک پیکتوگرام رو نمایش میده و متن زیرین نمایانگر یک تایپوگرافی ساده و کارامد هست ، دوما قسمت ( پایین تنه لوگو ) این طرح حرف A رو نمایش میده که با مداد ادقام شده ! بابت Design ممنون بعضی اوقات این مشکلات پیش میاد

موفق باشید !

پیوست ها

• AD.jpg
    AD.jpg
    48.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
در کل بد نشده!
اما
از لحاظ دید یه مخاطب مثله یه منقل کبابه که بالاش یه چتره دی:
اگه چین های زیر مداد رو ملایم تر کنی بنظرم بهتر میشه
موفق باشیــــــــــــــــ:rose:

MohammadGh

Well-Known Member
باید بیشتر روش کار بشه علیرضا جان
با نظر محمد کاملا موافقمـــ
موفق باشی

Jim Jim

Well-Known Member
به نظرم قسمت بالا رو حذف کنی، قسمت پائین کارامد تر باشه و البته کافی!
یه جورای هم لوگو گرافیه و هم تایپو گرافی که نیاز نیست

دوستان اینو رو هم امروز طراجی کردم امیدوارم لذت ببرید ! از دوستان ممنونم این طرح رو شاید صرف کار دیگه ای بکنم ، همون طور که میدونید ساخت لوگو برای خود طراح همیشه سخت ترین کاره چون طراح سخت گیری بیشتری نسبت به

لوگوی خودش نشون میده ! نظرات سازنده فـراموش نشه

پیوست ها

• AD.jpg
    AD.jpg
    61.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6

sina_sarabi

New Member
سلام
اون طرحی که با رنگ سبز زده شده در نگاه اول به نظر میاد که یک دیگ باشه که بالاش کوه قرار گرفته و اون قسمت بالا زیاد شباهتی به مداد نداره چون مداد اگر دقت کرده باشی ظریف تره و پهنای کمتری داره ، اما تو این طرح پهنای خیلی زیادی داره که بیشتر شبیه قله دماوند شده تا یک مداد!
اما اون دوتا طرح دیگتون واقعا زیباست.:wink:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
اون قسمتی که مشخص کردم رو فکر کنم دیگه حوصله ت نگرفته تر و تمیز روش کار کنی. معلومه که مثل خودم خیلی وسواس داری رو لوگوی خودت. چون منم همین مشکل تو رو دارم. انشاءالله که دوتامونم به یه طرح خوب برسیم. :wink:

پیوست ها

• Captssure1.jpg
    Captssure1.jpg
    67.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها

بالا