قالب (Alfa Bera(Lights Close Up

aroen

Well-Known Member
Alfa Romeo Bera

سلام دوستان
این رندر گوشه ای از نتیجه تلاش 1 هفته ای منه البته رندرهای اصلی به کار اضافه خواهند شد ولی کی و کجا؟ خدا میدونه ... واقعا خسته شدم میخوام کارو با این تک رندر کلوز آپ خاتمه بدم:sad:
مدلینگ چراغ ها با من بوده و مدل بدنه ماشین آماده است. با فرای 1.5 و مکس 2010 کار کردم.سعی کردم مدل چراغ ها عین عملکرد واقعی شون باشه تا نتیجه طبیعی تر از آب دربیاد(حلقه های روشن نقاط نوری کوچیکی هستند که پشت یه پلکسی مات روشن شدن)پست پرو هم با خود فرای انجام شده
اینم یه رندره دیگه که با Arion 1.6 زدم

پیوست ها

• render 5 edit 2.jpg
    render 5 edit 2.jpg
    385.1 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • render 2.jpg
    render 2.jpg
    124.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خوبه ولی بهتره خودت ماشین رو مدل کنی. چون 1 هفته برای چراغ زیاد وقت گزاشتی آرون عزیز و می دونم می تونی تو یک هفته یک چیزه باحال مدل کنی. موفق باشی. من الان تو فتوشاپ با curve یک کوچولو روشنش کردم خیلی بهتر شد. کلی عالی تر شد.

آخرین ویرایش:

SinaTR

Well-Known Member
آره منم موافقم با نظر دوستم...
اين رندری هم که گذاشتی کارتو خوب نشون نمی ده

emad04

Well-Known Member
سلام . از این کاری که گذاشتی مشخصه که توانایی طراحی و رندر های خوبی رو داری . منتظر کارهای تکمیل تر هستیم

madmaster_3d

Well-Known Member
آرون جان منم با عماد موافقم. از دست من ناراحت نشی لطفا. من فقط میگم وقت میزاری یک ماشین رو می تونی مدل کنی و ارزش کارت و تعداد نظرات برای کارت بالاتر میره . من عذر خواهی می کنم اگر بد گفتم

aroen

Well-Known Member
سلام دوستان من چاکر همتون هم هستم:rose:. چشم دارم کم کم یاد میگیرم ازتون در آینده مدل هم می کنم با کمک شما دوستای خوب
این مدت 1 هفته ای،صرف یاد گرفتن خیلی چیزا شده بود هم باید یاد می گرفتم استدیو چیه؟رندر استدیوای چیه؟ چراغ ماشین چه جوری کار می کنه؟ و ... این رندری که گذاشتم در واقع یه تست رندر برا چراغ بود ایشالله ادامه این کار(یا یه کار دیگه) با سناریو و به شکلی دیگه ادامه پیدا می کنه
مد مستر جان شما خیلی آقایی با نقده که کار،کار میشه، همیشه نظرات شما و اعضای سایت رو می خونم و استفاده می کنم ازت به خاطر دیده یکسانی که برا همه کارا داری واقعا تشکر می کنم

madmaster_3d

Well-Known Member
حسن این رندرش خطرناکه. قشنگ تر شده از رندر اولیت. اسمون ابریه. خوب باید تاریک باشه کارت ولی اگر قرار این همه تاریک باشه باید چراغ هات روشن باشه. یکمی با فتوشاپ روشن ترش کن.

*farshid*

کاربر VIP
من عمیقا با چراغهایی که ساختی ارتباط برقرار کردم ... مدل ماشین آمادت زیاد خوب نیس
ایشالا در آینده ای نزدیک به جای آریون 1.6 میتونی با اریون2لایو کار کنی که ترکیبی از فرای و ارینه

aroen

Well-Known Member
حسن این رندرش خطرناکه. قشنگ تر شده از رندر اولیت. اسمون ابریه. خوب باید تاریک باشه کارت ولی اگر قرار این همه تاریک باشه باید چراغ هات روشن باشه. یکمی با فتوشاپ روشن ترش کن.
سیلام :) ممنون علی جان بله خیلی تاریک شده در این حالت باید چراغ بزرگ کامل روشن می شد و تاثیرش رو زمین میافتاد ولی از اون جایی که آریون 1.6 spot light هارو نمیشناسه یه کم سخت بود برام. راه حل همون بود که صحنه رو یه کم روشن کنم و با این کار نتیجه بهتر شد (خدمت شما):rose:

من عمیقا با چراغهایی که ساختی ارتباط برقرار کردم ... مدل ماشین آمادت زیاد خوب نیس
ایشالا در آینده ای نزدیک به جای آریون 1.6 میتونی با اریون2لایو کار کنی که ترکیبی از فرای و ارینه
بله آقا فرشید کم و بیش در جریان آریون 2 هستم یه 3-4 ماهی کرک شدنش وقت می بره ما هم که منتظریم:wink:
دیسپلیسمنت، اسپات لایت ها،هم خونی با v-ray(اینش خیلی عالیه) و کار با پلاگین Particle Flow از ویژگی هاشه(ولی Erwan Loison نامرد به من از وریژن جدید فرای خبر داده بود:mad: نه آریون ترکیبی)

پیوست ها

• render 5 edit 2.jpg
    render 5 edit 2.jpg
    385.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام .چقدر نا امید پسر!! خیلی رندر کلوز آپ فوق العاده شده.خیلی حس خوبی بهم داد.
در مورد رندر خب دلچسب نیست.
مگه قرار فرای دوباره ساخته بشه؟ فرشید خبر خوبی بود
موفق باشی

*farshid*

کاربر VIP
عارف جان یه سر به سایت رندرم کنترل بزن ... دیگه محصولی به نام فرای تولید نمیشه ... اریون رندر 2 ترکیبی از اریون 1.6 و فرای رندره. هم از cpu و هم از gpu استفاده میکنه ... مشکلات آریون 1.6 رو هم نداره در واقع از یک موتور رندر gpu based به یه موتور رندر hybrid تغییر کرده.

aroen

Well-Known Member
این سوال و جواب تو رندم کنترل بود :)گفتم اینجوری از عاقبت فرای باخبر شیم(ترجمه اش با خودتون)
:cry:?what happened to fry render​
Arion 2.0 is the natural evolution of both Arion 1.x and fryrender 1.x, and commercially speaking, it is the continuation of both products. In other words, Arion has absorbed fryrender. Therefore, from now on, there is only Arion 2.0.
:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا