Alert Security

fahimehf

Member
باسلام به اساتید گرامی
بعد از تایپ http://localhost/p.php ،پیغام زیر برام نشون میده!
Security Alert!the php CGI cannot be accessed diirectly.
the php CGI binary was compiled with force-cgi-redirect.this means that a page will only be
served up if the REDIRECT_STATUSE CGI variable is set,e.g. via an Apache action directive.
این سوال خیلی خلیلی فوری

تو فایل php.ini باید همچین چیزی باشن : ( تنضیمات ini به هم ریخته ) - ( البته ممکنه فایل اجرایی php هم اشتباهی cut کرده باشی و تو cgi کپی کرده باشی )
cgi.force_redirect = 0
cgi.redirect_status_env ="yes";

fahimehf

Member
iis version=6
البته php4.1 که نصب می کنم(installer) جواب میده .
اما وقتی php4.3 رو نصب می کنم(دستی) این ارور رو میده!
(cgi.force_redirect = 0 این کاررو هم انجام دادم)
احتمالا ورژن iis ام با php ناسازگار نیست؟

fahimehf

Member
کارم خیلی گیر!
از دوستان میخوام اگه میتونن حتما کمک کنن.

siavashmusic

Active Member
نصب php 4 بر روی IIS بصورت CGI

از اونجایی که من اصلا با IIS رابطه خوبی ندارم نمیتونم برات عیب یابی کنم ولی روش زیر رو میتونم توصیه کنم تا بدون مشکل بتونی کار کنی

نصب php 4 بر روی IIS بصورت CGI

فایل php.ini-recommended رو با ویرایشگر متنی باز کنید و مقدار جلوی extension_dir را به c:\php\extensions تغییر دهید سپس cgi.force_redirect رو پیدا کنید و ";" رو که قبلش قرار داره حذف کنید و مقدار جلوی آن را که فکر کنم 1 هست به 0 تغییر بدید
حالا فایل php.ini-recommended رو به php.ini تغییر نام بدید و درون دایرکتوری نصب ویندوزتون کپی کنید

حالا توی IIS به برگهHome Directory رفته بر روی configuration کلیک کنید و در App Mapping مقدار زیر رو تعیین کنید
کد:
Executable : C:\php\php.exe
Extension : .php
حالا سرور رو دوباره راه اندازی کن

fahimehf

Member
بسیار تشکر راه صددرصد درستی بود.
اما خیلی دوست دارم بدونم چرا با iis رابطه خوبی ندارید؟
روی ویندوز مگه iis بهتر از آپاچی نیست؟

fahimehf

Member
میشه بگید چه ورژنهایی از مای اسکیوال (یا phpmyadmin)با چه ورژنهایی از php سازگار هستند؟
و اینکه برای ویندوز شما از چه اینترفیسی برای مدیرت مای اسکیول استفاده می کنید؟
مشکل خاصی نیست.
فقط اگه از ورژن 5 براPHP میخواید استفاده کنید - بهتره به صورت زیر باشند.

php 5.03 - mysql 4.1.9 - Apache 1.3.27

ببینید - اگه شما ویندوز دارین ( خیلی از php کار ها رو ویندوزشون کار میکنند ) بهتون پیشنهاد میکنم بسته ی easyphp 1.8 ( البته ورژن EasyPHP 2.0 beta1 هم تازه دادن بیرون - رایگان هم هستش )
را دانلود کنید ( تو این بسته php و phpmyadmin به همراه mysql و آپاچی رو با هم دارین! )

اینم لینک دانلود :
http://www.easyphp.org/telechargements.php3

شاد باشید.

fahimehf

Member
جناب سیاوش موزیک سلام
با انجام فرمایشات شما پی اچ پی و مای اسکیوالم درست کار می کنند.
اما با نوشتن آدرس کامل index.php ، phpmyqdminم نمیاد و پیغام cannot find pageمیده!

fahimehf

Member
امیدوارم بخاطر حجم زیادسوالاتم حوصلتون سرنرفته باشه
easyphp رو که لینکش دادید نصب کردم .اما قبل از اینکه finish بزنم یک پیغام دوبار برام میاد:
The procedure entry point mysql_get_character_set_info could not be located in the library
LIBMYSQL.dll.
درضمن کانفینگ phpmyadmin ام غیرفعال !
مهم--->بعد از اینکه ایزی پی اچ پی رو نصب کردم باید چیکار کنم؟(درضمن iis,php,mysql قبلی رو پاک کردم)
تشکر از همتتون

اگه حس میکنید درست نصب نشده easy php رو uninstall کنید و
فایل های DLL مربوط به ورژن های قبلی که هنوز در مسیر System32 شما هستند - مثلا همچین فایلی : php5ts.dll
(اگه نمیزاره پاکش کنید به خاطر اینه که پروسه ی ان هم اکنون در حال اجراست که باید End Task بشه )
( احتمالا فایل php.ini هم هنوز پاک نشده - سرچش کنید - اما گمونم تو Wnidows هم باشه که باید پاکش کنید ) را پاک کنید.

ری استارت کنید سیستم رو - دوباره easy php رو نصب کنید.

fahimehf

Member
اصلا وقت اينكه بخوام قلق easyphp بياددستم ندارم .
من فرمايشات يكي ار دوستان كه فرموده بودن cgi....=0 انجام دادم درست شد اما
نميدونم جرا phpmyadmin صفحه indexش بالا نمياد (connot find page)
ممنون

fahimehf

Member
قابل توجه تمام كساني كه به اين مشكل دجار خواهند شد:
phpم خراب بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا