سلام خدمت شما دوستان عزيز امكان ارسال اطلاعات از طريق asp هست ممنون ميشم پاسخ بدين با تشكر
nesarian2006 Member Oct 19, 2007 #1 سلام خدمت شما دوستان عزيز امكان ارسال اطلاعات از طريق asp هست ممنون ميشم پاسخ بدين با تشكر
nesarian2006 Member Oct 19, 2007 #3 ما يك فرم داريم كه بعد از پر شدن اطلاعات اون فرم در بانك اطلاعاتي ذخيره ميشه ممنون ميشم اگر كدي در اين مورد هست قرار بدين با تشكر
ما يك فرم داريم كه بعد از پر شدن اطلاعات اون فرم در بانك اطلاعاتي ذخيره ميشه ممنون ميشم اگر كدي در اين مورد هست قرار بدين با تشكر
mohseni12345 Member Oct 24, 2007 #5 شدن رو که میشه من asp بلد نیستم ولی شما باید اول فرم و صفحه ای که می خواید اطلاعات به اون ارسال بشه رو طراحی کنید وبزارید اینجا تا بدونم چه متغیر هایی باید ارسال بشه بعد میشه ارسال اطلاعات رو از طریق اژاکس انجام داد اگر هم کد اماده و نمونه ک می خوای من ندارم
شدن رو که میشه من asp بلد نیستم ولی شما باید اول فرم و صفحه ای که می خواید اطلاعات به اون ارسال بشه رو طراحی کنید وبزارید اینجا تا بدونم چه متغیر هایی باید ارسال بشه بعد میشه ارسال اطلاعات رو از طریق اژاکس انجام داد اگر هم کد اماده و نمونه ک می خوای من ندارم
nesarian2006 Member Oct 24, 2007 #6 فقط يك نام كاربري و رمز عبور هست همين شما كد را قرار بدين من خودم متغيير ها رو جايگزين مي كنم ممنون