AirBrushing

hamid ir

Well-Known Member
سلام
دوستان هرکی یه سایت یا مقاله خوب در این مورد سراغ داره ممنون میشم که یا بزاره یا معرفی کنه
واقعاً سبک معرکه اییه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر کنم مربوط به شیوه رنگ آمیزی باشه البته مطمئن نیستم. حمید میشه بیشتر توضیح بدی یا اگر لینکی از نمونه کاراش داری بذاری؟

FashisT

Active Member
یه چیزی مثله این:
guns-and-wing.jpg

که اوجش میشه این:
the-ascend.jpg

////
درواقع منظور ازش همون Digital Painting هست که airbrushing یکی از تکنیکاش هست!
اموزش که زیاد هست ولی برای شروع باید یه نقاش یا طراح(دستی) خوب باشی! تکنیک دیجیتالیش در حد کم کردن flow - opacity هست که میتونی برا شورع F30 /O10 کار کنی و برای جاهای تیره کردن و روشن کردن هم این مقیاس رو بالا پایین کنی! داشتن قلم نوری هم الزامیست!
با این صحبتها اموزشهایی هم هست که فقط به صورت تیتر وار طرز ساختن اثر رو گفته و میتونی با دیدن مکرر این آموزشها ریزه کاریهاشونو در بیاری و استفاده کنی!
تو da هم که پره الان من یه نگاهی میندازم چیزهای خوبشو میدم بهت!
فعلا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر کنم یه چیزی تو مایه های رنگ روغن هست که بقول شهرام میشه digital paiting. کارهایی که با این شیوه درست میشه شباهت زیادی به کارهای رنگ روغن داره.

FashisT

Active Member
خب اینو ببین :
http://www.deviantart.com/view/21873596/
این ساده ترین روشی هست که میتونی رنگ امیزی دیجیتالی بکنی ولی این فایل رو بگیر شاید برای استارت خیلی چیزهای میانی رو گفته باشه:
http://fashist.org/data/Airbrushing_Tutorial.zip
من تا دلت بخواد لینک اموزش و سایت اینجا معرفی کردم تو که باید یادت بیاد! الان چیزی نتونستم دمه دستم پیدا کنم ولی یه سرچی بزن چیزی عابدت نشد تو فروم من بیشتر لینک بدم!
فعلا

FashisT

Active Member
sara_is_nice_girl گفت:
فکر کنم یه چیزی تو مایه های رنگ روغن هست که بقول شهرام میشه digital paiting. کارهایی که با این شیوه درست میشه شباهت زیادی به کارهای رنگ روغن داره.
اره درواقع همونطور که رنگ روغن در نقاشی یه نوع تکنیک هست airbrush هم یه تکنیک در نقاشی دیجیتال هست! در واقع زیاد سخت نیست هر چیزی که بوسیله کامپیوتر رنگ امیزی بشه جزو این سبک به حساب میاد!
فعلا

hamid ir

Well-Known Member
ایول شهرام خوب بودن . مرسی
چرا یادمه یه چیزایی که داده بودی.مثل worm-eye,...
توی da هم از این آموزشا گرفتم ولی میدوی که خیلی کلی توضیح دادن
راستی تو خودت این سبکو کامل بلدی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
ایول فهمیدم چیه منم فکر کنم لون اولا که عضو سایت شدم یه همچین اموزشی رو گزاشته بودم الان میگردم ببینم پیداش میکنم یا نه.

اره درواقع همونطور که رنگ روغن در نقاشی یه نوع تکنیک هست airbrush هم یه تکنیک در نقاشی دیجیتال هست!

آخه Air Brush اسم یه ابزار تو فتوشاپ هم هست.

hamid ir

Well-Known Member
مرسی حمید
من این طرحو توی دیجیتال آرت دیده بودم ولی آموزششو نه
خیلی حال دادی
داری بازم بزار

FashisT

Active Member
آخه Air Brush اسم یه ابزار تو فتوشاپ هم هست.
اتفاقا هم این ابزار فتوشاپ و هم این سبک از روی یه تکنیک نقاشی گرفته شده که با استفاده از رنگی که داخل پیستولی هایی مخصوص میریزند میتونند به صورت free hand نقاشی کنند!
فعلا

hamid ir

Well-Known Member
شهرام تو خ,nت تونستی اونی که شبیه توپ پشمالو درست کنی.؟
من هر کاری کردم نشد . خیلی سخته
------------------------------------------
ببین گفتی که باید طرح دستی هم خوب باشه . این تا چه حده؟ یعنی باید خیلی توی نقاشی حرفه ای بود.
-----------------------------------------
راستی بچه ها کدومتون یه کلاس نقاشی خوب سراغ دارید.اصلاً کی حاضره به من یاد بده. البته تو تابستونا.
در مورد هزینه هم باهم کنار میایم:d

FashisT

Active Member
hamid ir گفت:
شهرام تو خ,nت تونستی اونی که شبیه توپ پشمالو درست کنی.؟
من هر کاری کردم نشد . خیلی سخته
------------------------------------------
ببین گفتی که باید طرح دستی هم خوب باشه . این تا چه حده؟ یعنی باید خیلی توی نقاشی حرفه ای بود.
-----------------------------------------
راستی بچه ها کدومتون یه کلاس نقاشی خوب سراغ دارید.اصلاً کی حاضره به من یاد بده. البته تو تابستونا.
در مورد هزینه هم باهم کنار میایم:d
نه نتونستم! اون دیگه اوجشه!
تا حدی که اگه طرحی رو میخوای تو کامپیوتر بکشی باید بتونی عین اونو روی بوم هم بکشی!
مثل این میمونه تو سواد بلد باشی! حالا چه روی کاغذ بکشی چه تایپ کنی! در کل باید سواد داشته باشی ..اینم مثل همونه!
فعلا

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اتفاقا هم این ابزار فتوشاپ و هم این سبک از روی یه تکنیک نقاشی گرفته شده که با استفاده از رنگی که داخل پیستولی هایی مخصوص میریزند میتونند به صورت free hand نقاشی کنند!

آره دیدم اینایی که باهاش رنگ میپاشنو ولی اسمشو نمیدونستم

در مورد هزینه هم باهم کنار میایم:

یه سری سیدی های آموزش نقاشی تو بازار هست اونی که تو تلوزیون هم نشون میداد الان اسمش یادم نیست.
فکر کنم به دردت بخوره.

جدیدترین ارسال ها

بالا