نمونه دارم ولی الان چون سیستمم مشکل داره نمیتونم بزارمs.h.r.m.k گفت:اصلا چی هست؟
نمونه داری ازش؟
مجبورتون کردن پست بدید!!؟
؟؟
؟؟؟
اره درواقع همونطور که رنگ روغن در نقاشی یه نوع تکنیک هست airbrush هم یه تکنیک در نقاشی دیجیتال هست! در واقع زیاد سخت نیست هر چیزی که بوسیله کامپیوتر رنگ امیزی بشه جزو این سبک به حساب میاد!sara_is_nice_girl گفت:فکر کنم یه چیزی تو مایه های رنگ روغن هست که بقول شهرام میشه digital paiting. کارهایی که با این شیوه درست میشه شباهت زیادی به کارهای رنگ روغن داره.
اره درواقع همونطور که رنگ روغن در نقاشی یه نوع تکنیک هست airbrush هم یه تکنیک در نقاشی دیجیتال هست!
اتفاقا هم این ابزار فتوشاپ و هم این سبک از روی یه تکنیک نقاشی گرفته شده که با استفاده از رنگی که داخل پیستولی هایی مخصوص میریزند میتونند به صورت free hand نقاشی کنند!آخه Air Brush اسم یه ابزار تو فتوشاپ هم هست.
نه نتونستم! اون دیگه اوجشه!hamid ir گفت:شهرام تو خ,nت تونستی اونی که شبیه توپ پشمالو درست کنی.؟
من هر کاری کردم نشد . خیلی سخته
------------------------------------------
ببین گفتی که باید طرح دستی هم خوب باشه . این تا چه حده؟ یعنی باید خیلی توی نقاشی حرفه ای بود.
-----------------------------------------
راستی بچه ها کدومتون یه کلاس نقاشی خوب سراغ دارید.اصلاً کی حاضره به من یاد بده. البته تو تابستونا.
در مورد هزینه هم باهم کنار میایم:d
اتفاقا هم این ابزار فتوشاپ و هم این سبک از روی یه تکنیک نقاشی گرفته شده که با استفاده از رنگی که داخل پیستولی هایی مخصوص میریزند میتونند به صورت free hand نقاشی کنند!
راستی بچه ها کدومتون یه کلاس نقاشی خوب سراغ دارید.اصلاً کی حاضره به من یاد بده. البته تو تابستونا.
در مورد هزینه هم باهم کنار میایم: