Airbrush with the Mouse

hamid ir

Well-Known Member
سلام
این یه آموزشی هستش که با تمرین خیلی ساده حل میشه.یکمی دستتون راه بیفته همه چی حله
بریم سر آموزش
1-یه عکس پرتره انتخاب کنید هرچی شد.

2-یه لایه جدید ایجاد کنید و اونو با رنگ سفید پرکنید و اونو بالای لایه ی عکستون قرار بدید.سپس opacity اونو کم کنید.زیر 30% باشه

3-براش دایره رو انتخاب کنید. البته از مدل hard . سایزش رو 1 بزارید. حالا ابزار pen رو انتخاب کنید و دور موهای اونو رسم کنید.البته دقت کنید که pen روی حالت path باشه. وقتی کارتون تموم شد و خطهای دور موی سرشو کشیدید روی همون خط راست کلیک کنید و strok path رو انتخاب کنید.بعدش از اون منو Brush رو انتخاب کنید.سپس ok رو بزنید. حواستون باشه که این کار در یه لایه جدید انجام بشه.

4- خطهای دور بدنشم به همین روش ایجاد کنید

5-حالا مثل روش قبل دور لبشو خیلی با دقت بکشید.البته در این مورد از soft brush استفاده کنید.

6-الان نوبت چشمها و ابروها هستش.فقط دورشو مثل روش گفته شده خط بکشید

7-حالا نوبت بینی هستش.مثل روش گفته شده عمل کنید.فقط opacity این یکی رو روی 50% بزارید.

8-خط بازی تموم شد.الان میخوایم یه چشم براش درست کنیم.
اینو از رو عکس ببینید . توضیح خاصی نداره.دایره های سفید و مشکی که خیلی سادست دیگه.دایره ی قهوی ای هم یه Gradient بهش زده.همین.اونم از نوع redial.البته به روشهای دیگه هم میشه که این ساده ترینشه.
چشمو که طراحی کردید ازش کپی بگیرید و جای چشمای عکستون قرار بدید.

9-حالا سفیدی چشمو ایجاد کنید.

10-الان یه لایه جدید ایجاد کنید و با Brush یا Pen پوستشو طراحی کنید.بارنگ خاص خودش.

11-حالا یه براش با سایز مناسب انتخاب کنید(بهتره براش دایره ای باشه) بعدش با یه رنگ قهوه ای و توی یه لایه ی جدید با براش جای سایه های صورتو خط بکشید

12-حالا به Filter>Blur>Gaussian Blur برید و بهترین تنظیماتو براش انتخاب کنید.

13-دوباره با براش البته با یه رنگ دیگه و توی یه لایه ی جدد دیگه روشنایی های صورتشو خط بکشید و پر کنید

14-دوباره به Filter>Blur>Gaussian Blur برید و یه عدد مناسب براش در نظر بگیرید

15-اینا دیگه از روعکس معلومه

16-مثل قبل بلورش کنید.

17-با براش و با رنگ قرمز رو لپش بکشید

18-دوباره بلورش کنید.

19-حالا همون کاریو که برای لپش کردید برای لبش کنید.البته با دقت و با رنگ قرمز روشنت تر از قبلی

20-دو تا خط صورتی روی لبش بندازید و بعدش بلور کنید

21-حالا توی دهنشو باPen یا Brush و بارنگ سفید پرکنید.

22-با براش و با سایز کوچیک و با رنگ خاکستری این خطها و فاصله ی بین دندونارو بکشید

23-بریم سر پیراهنش.پیرهنشو با سفید قبلاً پر کردید.حالا با براش و سایز متوسط و با رنگ خاکستری چین و چروکهای لباسو بکشید.

24-حالا Opacity اونو کاهش بدید

25-از همین لایه ای که برای چین و چروک لباس ایجاد کردی یه کپی بگیرید و بلورش کنید

26-از دولایه آخری که ساختید یه کپی بگرید و opacity اونو کاهش بدید

27-بریم سراغ سرش.سرشو با pen یا brush و با رنگ قهوه ای رنگ کنید.

28-با براش و با سایزهای مختلف و با رنگ خاکستر تیره روی سرش خطهایی بکشید

29-رنگ خاکستری روشن تر از قبل را انتخاب کنید و مثل قبل خطهایی بکشید

30-حالا این کارو با یه رنگ روشن مثل قهوه ای روشن روی لایه هایی بالاتراز 2 لایه ی قبل که برای مو ایجاد کردید انجام بدید.کلی باهاش ور برید تا ه نتجه ی مطلوب و دلخواه برسید

نتیجه نهایی

end.jpg

منبع:www.Mickm.com

آخرین ویرایش:

hamid ir

Well-Known Member
این آموزشم از دیشب شروع کردم به نوشتن.البته اینو داده بودم پرهام برای ترجمه ولی به دلیل مشکلی که داشت نتونست ترجمه کنه.
یه آموزش دیگه از سری اول مونده که اونو تا نصفه ترجمه کردم

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
واااااااااااای ! چند مرحله داره ؟

کی حال داره این رو پی دی اف کنه ....

جالب بود ...

Mandana

Active Member
لپهای قرمزش منو مُرده
246.gif

ممنون حمید و ممنون بارزام
به نظرم لپهاشو انقدر سرخابی نمیکرد بیتر بید
موفق باشید
آبتین

hamid ir

Well-Known Member
اتفاقاً میخواستم رو لپاش دستکاری کنم و بعدش بزارم که دیگه حسش نبید و نشد

Member
البته دقت کنید که pen روی حالت path باشه
چه شکلی؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز وقتی ابزار pen رو انتخاب میکنی بالای صفحه یه سری option اضافه میشه تو قسمت سمت چپ این منو 3 تا انتخاب برای نوع ابزار پن هست که از اونجا میتونی حالت path رو انتخاب کنی.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقای رضایی این چندمین تاپیکی هست که شما فقط برای تشکر بالا میارید!!!

خواهشا تکرار نکنید وگرنه مجبورم یوزرتون رو گزارش کنم! قبلا هم بهتون تذکر داده بودم.

جدیدترین ارسال ها

بالا