air و mysql ؟؟؟

به نام خدا

با سلام،
همونطور هم که خودتون مطلع هستید در adobe flash یک سری توابعی مربوط به ارتباط با mysql وجود داره، در قسمت air رو عرض میکنم. حالا سؤالی که هست اینه:
اگر از این توابع استفاده کردیم چی رو باید خروجی بگیریم و چطور باید ازشون استفاده کنیم؟ اصلاً این توابع برای استفاده تحت وب هستن؟

ممنون

++Hadi++

Active Member
air تا اونجایی که می دونم فقط برا کارای application هست و استفاده وب نداره و از publish setting باید در تنظیمات ورژن فلش پلیر ،
توع air رو انتخاب کنین .
باز چون من با air کار نکردم مطمئن نیستم ...بای...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کانشکشن با mysql اصولا برای ارتباط با سمت سرور و دریافت و ثبت و تغییرات در دیتا بیس (مثلا سایت شما ، یا منبع اطلاعات آنلاین) application شما می باشد.

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:
اون طوری که از حرفتون متوجه شدم باید نرم افزاری درست کرد که روی کامپیوتر اجرا میشه اما در حالت اتصال به اینترنت میتونه یک سری کارهای مدیریتی روی دیتابیس انجام بده! درسته؟
خوب پس فایل های خروجی گرفته شده رو باید کجا بزاریم؟ توی فضای وب یا توی خود کامپیوتر؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اون طوری که از حرفتون متوجه شدم باید نرم افزاری درست کرد که روی کامپیوتر اجرا میشه اما در حالت اتصال به اینترنت میتونه یک سری کارهای مدیریتی روی دیتابیس انجام بده! درسته؟
خوب پس فایل های خروجی گرفته شده رو باید کجا بزاریم؟ توی فضای وب یا توی خود کامپیوتر؟
خوب اصولا برنامه های وابسته به وب دو بخش دارن یکی بخشی که به صورت پروژه ایر روی سیستم شما ایجاد میشه و به همین صورت ارائه میشه
و بخش دیگر که می بایست بر روی سرور سایت شما طراحیو راه اندازی بشه و در نهایت با اتصال کاربر به نت از هر مکانی امکان درسترسی به این اطلاعات رو داره
این موضوع یکی از نقات قوت این نوع برنامه هاست

Phonix_NL

Active Member
عزیز
آدوبی ایر یه فریم ورک برای دسکتاپ هست اما خیلی از برنامه های دسکتاپ قابلیت اتصال به اینترنت و دریافت اطلاعات از سرورها و سایتها رو دارن .قابلیت استفاده از SQL در AIR این امکان رو فراهم میکنه که بشه به دیتاهای یک بانک اطلاعاتی آنلاین دسترسی پیدا کرد

این بهترین کتاب برای AIR در فلش هست که من دیدم و نسبتا هم جدیده و برای ورژن Flash CS4 هستش که فصل 12 اون کاملا به SQL در AIR اختصاص داره

friendsofED - The Essential Guide to Flash CS4 AIR Development
Summary of Contents:
Introducing Adobe AIR
Introducing Flash CS4
Building Your First AIR Application
Setting AIR Application Properties
Working with the Window APIs and the Screen Class
Creating Menus for Flash Applications
Accessing the File System
Working with the operating System
Adding Rich Media: PDF, Video, and Audio Files
Working with HTML Content
Monitoring network Connectivity
SQLite Programming in Flash CS4
Packaging, Distributing, and Installing AIR Applications
روی سایتها لینک دانلودش باید باشه و فایلهای پروژهاش رو هم از سایت خود ناشر کتاب میتونی دانلود کنی

یا حق

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا