Agony

deevart

Member
سلام - اين همين الان تموم شد . درسته حجم كار كوچيكه اما از لحاظ زمان كاركرد از همه كارهام زمان بيشتري برده -- شايد به خاطر deatel هاي زيادي كه داره و وسواسانه كار شده -
-
Agony توي Babylon سرچ كنيد معنيشو ببينيد
[miuc]e1181071628[/miuc]

---------
توضيح در مورد كار عرض كنم كه يك نقاشي ديجيتال هست و كامل در فتوشاپ كار شده + Wacom كه مثل كاراي قبليم از مداد و كاغذ شروع نشده - Start تا آخر PS
----
اين عكس هم از اولاي كار هست
[miuc]F1181071261[/miuc]

--- Update ----
[miuc]e1181079938[/miuc]
.............
02 : [MIUC]a1181092505[/MIUC]

آخرین ویرایش:

:hamid:

Member
خیلی عالی
ولی یه توضیح میدادید در مورد کار
میدونی؟ من مغزم کلا تو این کارا جواب نمیده
یعنی هنگ میکنه تا ریست بشه خیلی طول میکشه
دمت گرم

Erfan

Active Member
رضا من باید تو رو به روانپزشک نشون بدم :دی پسر چرا همه اش توی کشت و کشتار و جنگ و خونریزی داری پرسه میزنی ؟ هاین ؟

:-?

Cute design

Well-Known Member
سلام

رضـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ ـــــ ــ ـ ا

کـــــــــار جالبیه! فقط اون دو رشته گوشت وصل شده از لب پایین و بالا یعنی چی؟؟ مفهوم خاصی داره؟

بـای
رضـا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عجب کار قشنگی شده رضا!

مخصوصا اون مگس ها رو فوق العاده درآوردی!

جدا از مگس ها خیلی خوشم اومد. واقعا طبیعی شدن.

موهای کاراکتر هم آدم رو یاد فیلم Grudge میندازه! :دی

در کل بسی عالی شده.

منتظر کار زدبازی هستم! :دی

موفق باشی.

deevart

Member
از اون طرحایی بود که من دوست دارم ....
منم دوست دارم . ممنون سر زدي
...
رضا من باید تو رو به روانپزشک نشون بدم :دی پسر چرا همه اش توی کشت و کشتار و جنگ و خونریزی داری پرسه میزنی ؟ هاین ؟
چطوري عرفان . بابا كم پيدايي . روانشناس سيخي چند يك مدت به زور ميرفتم پيش يكيش - از من بيمار تر بود !
...
صد بار گفتم تو اسم اين جور تاپيكا يه +18 بزنين .
اي به چشم . از باره بعد ايشالا - ممنون كه سر زدي
...
ما که ترسیدیم .
خواهرم هم باره اول بدجوري ترسيد بعدش نرمال ميشه الان Back Ground موبايلشه !!!! ممنون كه به كارم نگاه كردي
...
خیلی با حال شده معنی کارت هم یعنی جون کندن .‍ مرگ
آفريد . 100 امتياز :دي
ممنون سر زدي
...
کـــــــــار جالبیه! فقط اون دو رشته گوشت وصل شده از لب پایین و بالا یعنی چی؟؟ مفهوم خاصی داره؟
مخلصم مشتي . معني كه داره اما اگه من معنيشو بگم لوز ميشه - بهتره بيننده خودش برداشت كنه از كار.
...
مخصوصا اون مگس ها رو فوق العاده درآوردی!

جدا از مگس ها خیلی خوشم اومد. واقعا طبیعی شدن.

موهای کاراکتر هم آدم رو یاد فیلم Grudge میندازه! :دی
چطوري سارا خوبي ؟ آره من كلا عاشق مگس هستم . و خيلي از پشه يا همون مگس عكس دارم يعني ميخوام بگم به عنوان Reference از عكس زياد استفاده كردم . ممنون . لطف داري .
...
به این سبک چه میشه گفت؟
دارک آرت یا همون پینتینگ یا ... ؟
مخلصيم داش حميد . ممنون كه سر زدي
در كل ديجيتال پينت هست كه به سبك دارك هست . اما فكر كنم اسم هنريش بشه يك چيزي بين Expressionism و Surrealism -
اگه خوشت مياد از اين سبك كاراي گنده لات هايي مثل Michael Hussar يا قديمي تر ها از ونگوك گرفته تا ژورژ ريو و .. يك نگاه بنداز.

H.S

Member
سلام.

خيلي خوب شده، تقريبا ميشه گفت در حد كاراي فوق العاده هست.

موفق باشي.

سلام دوست عزیز
چرا همش از این کارای ترسناک انجام می دی تو؟خوب ادم می ترسه:cry:.........اما خداییش کارت حرف نداره و کاملا حرفه ای کار می کنی:paint:
خسته نباشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا