AfterEffect 64 bit ?

Iman3D1982

Active Member
رو سیستمم ویستا 64بیتی نصب هستش چون 6 گیگ رم دارم باید نصبش میکردم . Aftereffect cs4 نصب شد ولی موقع بالا اومدن ارور میده مبنی بر اینکه یه مشکلی وجود داره و با سایت شرکت تماس بگیرید در ضمن قبل از ارور هم 4 گیگ بیشتر نمیشناسه ،
آیا افترافکت 64 بیت ساپرت نمیکنه یا اشکال دیکه ای هست؟؟؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
رو سیستمم ویستا 64بیتی نصب هستش چون 6 گیگ رم دارم باید نصبش میکردم . Aftereffect cs4 نصب شد ولی موقع بالا اومدن ارور میده مبنی بر اینکه یه مشکلی وجود داره و با سایت شرکت تماس بگیرید در ضمن قبل از ارور هم 4 گیگ بیشتر نمیشناسه ،
آیا افترافکت 64 بیت ساپرت نمیکنه یا اشکال دیکه ای هست؟؟؟
سلام
افتر افکت به راحتی روی ویستا و Se7en 64 bit اجرا میشه
باید ببینی Error دقیقا چی میگه
کلا برنامه های 32 بیتی بیشتر از 4 گیگ رم نمی تونم استفاده کنن
قرار هست ورژن CS5 فقط 64 بیتی بیاد یعنی اینکه دوستانی که 64 بیتی ندارن (_ سیستم 64 بیتی ) باید دور CS5 را خط بکشن

Iman3D1982

Active Member
این پیغام میده....

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    50.1 کیلوبایت · بازدیدها: 56

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
برای خود منم همچین Error قبلا می داد
ولی از موقعی که آپدیت های افتر را دانلود و نصب کردم میشه گفت هیچ مشکلی باهاش ندارم
شما هم یه امتحانی کن

خودم این Error را توی انجمن Videocopilot پرسیده بودم و اینم جوابشون

We've all had this infamous message, let's see.. the solution is pretty simple:
when you load AE, immediately after starting up Hold down Ctrl+Alt+Shift while
starting After Effects or Hold down Command+Option+Shift if you are on a Mac.
That will restore default preferences settings and hopefully regain your ability
to use AE, this is commonly due to you doing some intensive effects you previously
were testing or whatever that involved resolution/internal/software settings being changed
and crashed after effects, maybe a new GFX card, new plug-ins, wrong plug-in for
your operating system, not enough RAM for the operation you were running, etc.
If that doesn't work try re-installing AE but make sure to deactivate first, then use
"microsoft cleanup utility" and "wincs3clean" from Adobe, and then re-install with your
product key and registration.. that's about it, let me knwo what happens​

Iman3D1982

Active Member
CS3 نصب شد و بالا اومد ولی با اینکه بالا میاد و میشه براحتی باهاش کار کرد همون ارور رو در هر دفعه بالا اومدن میده(ولی بازم جای شکرش باقیه)،در سایت Adobe خوندم که نسخه CS5 فقط بصورت 64 بیتی قراره بیاد، راستی لینک اپدیتهارو نذاشتین؟!

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
cs3 نصب شد و بالا اومد ولی با اینکه بالا میاد و میشه براحتی باهاش کار کرد همون ارور رو در هر دفعه بالا اومدن میده(ولی بازم جای شکرش باقیه)،در سایت adobe خوندم که نسخه cs5 فقط بصورت 64 بیتی قراره بیاد، راستی لینک اپدیتهارو نذاشتین؟!
آره منم توی پست 2 گفتم
برای آپدیت ها می تونی تو سایت خود ادوبی بری
قبلا یه لینک هم خودم توی انجمن گذاشته بودم
چند صفحه برگوندی عقب می بینی ش

جدیدترین ارسال ها

بالا