بی بی کد after the rain

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام دوستان این یه کار قدیمی بود که یییییییییییییییییییییهدستی به سر رو روش کشیدم.
سعیم این بود یه روز پاییزی بعد از بارونو در بیارم.
منتظر نظرات وانتقاداتتون هستم.

:rose:

پیوست ها

• Black and red.jpg
    Black and red.jpg
    352.8 کیلوبایت · بازدیدها: 84
  • automn.jpg
    automn.jpg
    468 کیلوبایت · بازدیدها: 79
  • automn3.jpg
    automn3.jpg
    420.5 کیلوبایت · بازدیدها: 69

navid bozorgi

New Member
دکتر یه مقدار حس فضا واسم قابل درک نیست .میشه یکم توضیح بیشتری بدی در مورد کار؟تو چه تایمی از یه روز پاییز بعد بارون ممکنه این اتفاق بیفته؟

navid bozorgi

New Member
متریالها منظورمه که چطوری میشه بعد از بارون اینطوری بشن .یعنی جنس و رنگشون قابل تشخیص نباشه

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام به دکتر گلم

دکتر این کارتو من بشخصه خوشم نیومد ولی من عاشق رندر های داخلیتم نمی دونم چرا ولی عاشقشونم:-?

منم الان مثل یه زندونی ام که درس جلومو گرفته تمومش کنم این ترمو میشینم منم یه کاری می زنم

واخ تموم شووووووووووووووووو دیگه (درسو می گم بابا
:green:)

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام به دکتر گلم

دکتر این کارتو من بشخصه خوشم نیومد ولی من عاشق رندر های داخلیتم نمی دونم چرا ولی عاشقشونم:-?

منم الان مثل یه زندونی ام که درس جلومو گرفته تمومش کنم این ترمو میشینم منم یه کاری می زنم

واخ تموم شووووووووووووووووو دیگه (درسو می گم بابا
:green:)

مرسی جواد جان از نظرت ولی خوم از قصد این کارو گذاشتم مشکلای خارجیمم رفع کنم
بعدم راجع به دوتاش حق داری ولی خودم از قرمز مشکیه واقعا راضیم . . .
ایشالا به سلا متی تموم شه و قبول شی همه رو

m.n1362

Member
چشمات چطوره ؟یکم تو پست زیاده روی کردی نور اولیش رو بیشتر کار میکردی شاید پستت بهتر میشد خسته نباشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام محسن جان.کار خوبی شده.فقط میخوای رندر هنری بزاری حتما قبلش رندر معمولی و نرمال رو بزار بعد هنری بزاری بهتر میشه.
ببین انسجام رنگی رعایت نشده.یه تجربه ای رو بگم.روزای اول که آدم یه نرم افزار جدید یاد میگیره تحث جو ابزارهای رنگ و وارنگش همیشه کاراش افراطی پست میشه بعد یه مدت تعدیل میشه.
ببین رسالت رندر ریل اینه که مثل عکس بشه.هنری خوبه اما خب یه سری نکات داره که من در جایگاهی نیستم بتونم نظر کارشناسی بدم.
در هر صورت سعی کن اول ریل بزنی بعد خاصش کنی

dr.hashemi

کاربر فعال
چشمات چطوره ؟یکم تو پست زیاده روی کردی نور اولیش رو بیشتر کار میکردی شاید پستت بهتر میشد خسته نباشی

مرسی رفیق که پرسیدی والا یه روز خوبه دو روز بد باید باهاش کنار بیام دیگه.
و نظرات رو قبول دارم.
بیشتر سعی میکنم.
ممنون.

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام محسن جان.کار خوبی شده.فقط میخوای رندر هنری بزاری حتما قبلش رندر معمولی و نرمال رو بزار بعد هنری بزاری بهتر میشه.
ببین انسجام رنگی رعایت نشده.یه تجربه ای رو بگم.روزای اول که آدم یه نرم افزار جدید یاد میگیره تحث جو ابزارهای رنگ و وارنگش همیشه کاراش افراطی پست میشه بعد یه مدت تعدیل میشه.
ببین رسالت رندر ریل اینه که مثل عکس بشه.هنری خوبه اما خب یه سری نکات داره که من در جایگاهی نیستم بتونم نظر کارشناسی بدم.
در هر صورت سعی کن اول ریل بزنی بعد خاصش کنی

آره قبول دارم حرفتو . . .
چشم رعایت میشه . . .

جدیدترین ارسال ها

بالا