ADSL sharing

SirNapSteR

New Member
خیلی ممنون می شم کمکم کنید

من 3 تا کامپیوترو با خم شبکه کردم و یه اینترنت adsl خریدم الان من سرورم و اینترنت رو هم share کردم اما این طوری باید کامپیوتر من همیشه روشن باشه . می خوام مودممو مستقسم به هاب وصل کنم و از اونجا share بشه که دیگه لازم نباشه کامپیوتر من روشن باشه !! البته من وقتی مودمو مستقیم به هاب وصل می کنم فقط خودم اینترنت دار می شم آیا clinet ها ها هم باید کار خاصی انجام بدن ؟

Old User

Member
این سوال من هم هست خیلی دوست دارم بدونم !
لطفا اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم...

اگر مودم شما خاصیت اتصال مستقیم به اینترنت رو داره شما مودم رو به اینترنت وصل کنید.
و روی DHCP تنظیم کنید و همه چیز رو Automatic قرار بدید حتی Lan Connection های کامپیوتر های دیگه رو.
مودم باید خاصیت Nat فعال داشته باشه.
بعد از اینکه تمام این کارها رو انجام دادی باید UPnP رو فعال کنید و از طریق سیستم عامل مودم اجازه دسترسی به شبکه رو به کامپیوتر ها بدید و....
نوع مودم خودتون رو ذکر می کردید توضیحات دقیق تری رو میشد بیان کرد.

SirNapSteR

New Member
اگر مودم شما خاصیت اتصال مستقیم به اینترنت رو داره شما مودم رو به اینترنت وصل کنید.
و روی DHCP تنظیم کنید و همه چیز رو Automatic قرار بدید حتی Lan Connection های کامپیوتر های دیگه رو.
مودم باید خاصیت Nat فعال داشته باشه.
بعد از اینکه تمام این کارها رو انجام دادی باید UPnP رو فعال کنید و از طریق سیستم عامل مودم اجازه دسترسی به شبکه رو به کامپیوتر ها بدید و....
نوع مودم خودتون رو ذکر می کردید توضیحات دقیق تری رو میشد بیان کرد.

مودمم ایسوزه و اترنت رو هم ساپورت می کنه ! خیلی ممنون می شم کامل برام توضیح بدی !
چه طوری UPnP رو فعل کنم ؟؟ چه طوری مودم رو رو DHCP تنظیم کنم ؟
اگر ای پی های خودمو اتوماتیک کنم اون وقت این آی پی هایی که داتک داده چی میشه ؟ اتوماتیک پیدا می شه ؟

خوب اگر مودم شما دارای سیستم عامل خاص خودش باشه که معمولا اینطور هست.
شما با زدن IP مودم در مرورگر خودتو می تونید این کار رو انجام بدید.
بعد از اون باید از تنظیمات مودم عمل کنید و خودتون اینکار رو بکنید.
من با این مودم کار نکردم ولی حتما manual اون به شما کمک خواهد کرد.

alireza-metal

Active Member
عزیزم asus مودم بسیار خوبیست و کار با اون هم راحت شما آی پی دستگاه ها رو به صورت دستی بده یعنی برای 3 دستگاه 192.168.0.1 192.168.0.2 192.168.0.3 و .... در ضمن خود client ها dhcp میسازند و کانکشن جدید

جدیدترین ارسال ها

بالا