با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
نمي دونم اينجا جاي مناسبي براي طرح سوال هستش يا نه، حالا من سوالمو مي نويسم چنانچه مدير انجمن تشخيص دادن كه در جاي نادرست نوشته شده لطفا زحمت بشكن واونو به انجمن صحيحش منتقل كنند!
سوال من در مورد adsl و wimax هستش. مي خوام بدونم اگه بخوام اينترنت پرسرعت بگيرم كدوم يكي بهتره؟
كاركترهايي كه بايد هنگام خريد اعتبار اينترنت پرسرعت مورد توجه قرار گيرند چه هستند؟
پهناي باند چيست و آيا وقتي يه نفر مي گه مثلا 3 گيگ پهناي باند ارائه مي ده واقعا همه 3 گيگ رو ارائه مي ده؟
انواع مودم هاي اينترنت پرسرعت و بهترين اونها واگه هم ممكنه قيمتاشون
بهترين ارائه دهنده اينترنت پرسرعت در ايران كدوم شركته ؟
ايا وايمكس براي انسان ضرر دارد يا نه ؟ ايا سرعت آن با adsl تفاوت دارد يا نه ؟
وقتي شما يك اكانت 256 مگ مي خريد سرعت واقعي كه به ما ارائه مي شود چقدر است؟
مي دونم خيلي سوال كردم ولي ا گه كسي جواب بده خودش مي شه يه مرجع كامل براي همه دوستاني كه مي خوان اينترنت پرسرعت بخرن.
با تشكر
نمي دونم اينجا جاي مناسبي براي طرح سوال هستش يا نه، حالا من سوالمو مي نويسم چنانچه مدير انجمن تشخيص دادن كه در جاي نادرست نوشته شده لطفا زحمت بشكن واونو به انجمن صحيحش منتقل كنند!
سوال من در مورد adsl و wimax هستش. مي خوام بدونم اگه بخوام اينترنت پرسرعت بگيرم كدوم يكي بهتره؟
كاركترهايي كه بايد هنگام خريد اعتبار اينترنت پرسرعت مورد توجه قرار گيرند چه هستند؟
پهناي باند چيست و آيا وقتي يه نفر مي گه مثلا 3 گيگ پهناي باند ارائه مي ده واقعا همه 3 گيگ رو ارائه مي ده؟
انواع مودم هاي اينترنت پرسرعت و بهترين اونها واگه هم ممكنه قيمتاشون
بهترين ارائه دهنده اينترنت پرسرعت در ايران كدوم شركته ؟
ايا وايمكس براي انسان ضرر دارد يا نه ؟ ايا سرعت آن با adsl تفاوت دارد يا نه ؟
وقتي شما يك اكانت 256 مگ مي خريد سرعت واقعي كه به ما ارائه مي شود چقدر است؟
مي دونم خيلي سوال كردم ولي ا گه كسي جواب بده خودش مي شه يه مرجع كامل براي همه دوستاني كه مي خوان اينترنت پرسرعت بخرن.
با تشكر