Adobe Photoshop CS4 Final + Fix (Date: 29 Apr 2008)

ayaran

Member
10wu1l1.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چطوری Ayaran جان؟ کم پیدایی.

راستی این نسخه ای هم که گذاشتی اصلا فتوشاپ CS4 نیست.

سایت Adobe هیچ اطلاعاتی درباره ی این نسخه هنوز نداده و هنوز بصورت رسمی هیچ فتوشاپ CS4 تولید نشده.

ayaran

Member
چطوری Ayaran جان؟ کم پیدایی.

راستی این نسخه ای هم که گذاشتی اصلا فتوشاپ CS4 نیست.

سایت Adobe هیچ اطلاعاتی درباره ی این نسخه هنوز نداده و هنوز بصورت رسمی هیچ فتوشاپ CS4 تولید نشده.

سلام سارا جان ، خوبید شما ؟

والا شدیدا مشغول پول پیدا کردنم :) لابراتوار جدید و جمع و جورکردن بچه های وارد بکار خودت میدونی زمان میبره و باید حسابی بالای سر کار باشم ، اما هرجا که باشم یاد دوستان خوبی مثل شماهستم .

آره عزیز درست میگید من خودم هم چک کردم و دیدم ، دانلود هم کردم این نسخه رو ، در اصل ورژن 3 است با کمی تغییرات در سطح کار ، اما بدلیل اینکه تو بازار نرم افزاری ما سروصدای نرم افزارهای جدید زود بلند میشه خواستم قبل از فروم های دیگه پرچم مجید آنلاین رو بالا ببرم :D

در هر حال مخلص همه دوستان گل هم هستیم و اگه امری بود در خدمتیم

H-M-P

Member
تو جراید خبرایی پخش شده بود مبنی بر عرضه نسخه بتاش فقط برای ویندوز هاش 64 بیتی توسط آدوبی ! ولی فکر کنم در حد یه شایعه باشه .

ممنون بابت معرفی . فکر نکنم زودتر از سال 2009 نسخه بعدی این غول بزرگ عرضه بشه !

موفق باشید !

AriA jOhAri

Active Member
سلام...

منم یه چیزایی رو شنیدم ولی قرار نیست به این زودیا بیاد

^موفق باشید^

BassGraphic

Member
اگه بياد چه شودددددد.هر چند بين Cs1 و c2 و c3 فرق ان چناني وجود نداره....

ayaran

Member
سلام ayaran جان . لطف كن پسورد فايلهاي زيپ رو بگو

سلام دوست من

بهتره رو سیستم نریزی ! بعد از باز شدن زیپ فایلها 2 وورم (ویروس) NT detect.exe و Autorun.inf رو سیستم می شینه که مدتی اذیت میشی تا بتونی ریمووش کنی ، فعلا که آنتی ویروس خوبی براش پیدا نشده

[email protected]

PASS: SWdrubei

این هم ایمیل زیپ کننده و به اصطلاح کرکر این برنامه :) میتونید دلیلشو ازش بپرسید .

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Masih

Well-Known Member
نسخه Cs4 تولید ایران!! تولیدکنندگان Cd اطراف انقلاب، نیازهای نرم افزاری شما را حتی پیش از شرکتهای تولید کننده نرم افزار برآورده میکنند! :دی

bni24

New Member
سلام دوست من

بهتره رو سیستم نریزی ! بعد از باز شدن زیپ فایلها 2 وورم (ویروس) NT detect.exe و Autorun.inf رو سیستم می شینه که مدتی اذیت میشی تا بتونی ریمووش کنی ، فعلا که آنتی ویروس خوبی براش پیدا نشده

[email protected]

PASS: SWdrubei

این هم ایمیل زیپ کننده و به اصطلاح کرکر این برنامه :) میتونید دلیلشو ازش بپرسید .

موفق باشید

سلام ayaran جان و ممنون به خاطر توضيحات و پسورد

جدیدترین ارسال ها

بالا