Adobe Photoshop CC 14.0 به بعد فقط اینترنتی کار می کنن ؟

نسخه های سی سی نیاز به اینترنت دارند سی اس تا کی آپدیت می شه

arash.111

Member
خدا بهمون رحم کنه ! اینطور که داره پیش میره تا چند سال دیگه باید خواب این نرم افزارها رو ببینیم . یعنی یه روز میرسه که به بچه هامون میگیم : " یادش بخیر ما یه روزی از فتوشاپ، رایگان استفاده میکردیم ! حالا دیگه همشون آنلاین شدن ایرانیا نمیتونن استفاده کنن !!! "

...................
ویرایش:
من الان با یکی از ساپورترای ادوب چت کردم اولش که از من سریال نامبر و اینا میخواست بالاخره با کلی بدبختی راضیش کردم فقط به همین سئوال جواب بده اونم به طور کلی گفت که همه برنامه ریزی های آتی شرکت ادوب بر پایه اینه که دیگه در ارائه نرم افزار به مشتریاش نسخه های آفلاین رو به مرور حذف کنه و فقط این نرم افزارها بصورت آنلاین و در فضای اصطلاحاً ابری عرضه بشن و این اتفاق بین 5 تا 10 سال آینده خواهد افتاد .

پیشاپیش این ضایعه بزرگ رو به همه فتوشاپ دوستان و کلاً ادوب دوستان و سینه چاکان ادوب البته از نوع ایرانیش تسلیت میگم ! خخخخخخخخخخخ

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
نسخه های سی سی نیاز به اینترنت دارند سی اس تا کی آپدیت می شه

اگه پاسخ هایی که در سایت سازنده نوشته شده مطالعه کنید به این نتیجه می رسید که تا زمانی که قوانین حمایت از مؤلف حالت اجرایی پیدا نکنند جای هیچ نگرانی نیست.

Answering Your Questions About Photoshop CC

هیچ اتفاق خاصی نیافته، Photoshop CC صرفا یکسری مزایا برای کاربران Online اش در نظر گرفته و کلا برای کاربران غیر قانونی
از دست دادن اینجور قابلیت ها مورد تازه و خاصی نیست. در مورد فتوشاپ CC هم اتفاق خاصی نمی افته، کاربری که
بخواهد Offline ازش استفاده کنه با کرک مشکل اش حل میشه، و در مقابل مزایایی مثل آپدیت خودکار و 20 گیگابایت
فضای ذخیره سازی تحت نت و ... رو از دست می ده، مثل خیلی از قابلیت های دیگه که نرم افزاری های قانونی دارند و
کاربران غیر قانونی ازش بی بهره اند.

the_king

مدیرکل انجمن
پس الان می شه نصب کرد قفلش چطوریه اگه می شه بگید ماهم نصب کنیم

شکستن قفل اش مثل فتوشاپ های قبلی و خود ویندوز می مونه :

1) ابتدا ارتباط اینترنت تون رو کامل قطع کنید و بعد شروع به نصب فتوشاپ می کنید.
2) با انتخاب کردن Try نصب آزمایشی صورت می گیره.
3) یکبار نرم افزار رو اجرا کنید (Trial) و بعد فتوشاپ رو ببندید.
4) یا نسخه کرک شده amtlib.dll رو جایگزین می کنید یا فایل Patch رو کپی می کنید داخل پوشه محل نصب شدن فتوشاپ و اجرایش می کنید تا amtlib.dll ویرایش بشه.
5) حالا می توانید ارتباط اینترنتی رو مجددا برقرار کنید.

کرک اش هم که در اغلب سایت های دانلود فارسی هست.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
قابلیت 3d برای کسی فعال هست ؟
قبلا فعال کردن قابلیت 3d فتوشاپ دردسری داشت . الان کسی تست کرده ؟

yas_d

Member
قابلیت 3d برای کسی فعال هست ؟
قبلا فعال کردن قابلیت 3d فتوشاپ دردسری داشت . الان کسی تست کرده ؟

حسین جان بنده از gfxdomain دانلود کردم مشکلی‌ نداشت- البته ورژن قبلی‌ رو پاک کن و بد ریست کن و بد از نصب نرم افزار اول یک بار trial اجراش کن بد ببند نرم افزار رو و فایل dll رو replace کن

جدیدترین ارسال ها

بالا