adobe indesign cs2 me

divoneroozi

New Member
هادی ابراهیمی جان سلام
این برنامه برای صفحه بندی مجلات و روزنامه مورد استفاده هست .
موفق باشی

sorosh

Active Member
مرسي آقاي complex_world

ولي به نظر مي رسد كه اين فايل Patch درست كار نمي كند

شما يك روز بعد از نصب اگر در محل نصب برنامه بعد از كرك شدن بر روي فايل d. _InDesign.exe كليك كنيد

اين پيغام را مشاهده ميكنيد .

16lff4i.jpg

آخرین ویرایش:
پاتچ را باید انتقال بدید تویه فولدره ایندساین بعدش را انداری کنیدش حتما کار میکنه، چونکه ماله من کار میکنه!

Unity

Member
نبايد اون فايل رو اجرا كني ، فكر كنم از shortcut روي desktop اگه موجود باشه و يا از shortcut روي All Programs استفاده كني مشكلي پيش نياد .

MRahmani60

New Member
complex_world گفت:
سلام من این برنامه adobe indesign cs2 me رو پیدا کردم با کرک خواستم بقیه دوست ها هم ازش استفاده کنند.
http://ftp3.winsoft.fr/Public/Tryouts/InDesign/InDesignCS240MEIETryout.zip
کرک:
http://www.filelodge.com/files/hdd7/154746/Adobe.InDesign.4.0.CS2.ME.TryOut-Patch_CiM.zip

فایل های زیپ کرک را در پوشه indesign اکستراکت کنید بعد patch را راندازی کنید

سلام
من وقتي مي‌خواهم با DAP دانلود كنم نام كاربر و پسورد مي‌خواد ولي وقتي با خود IE دانلود مي‌كنم نمي‌خواد.
به نظر شما مشكل چيه؟
خيلي ممنون از كمكتون
يا علي

MRahmani60

New Member
سلام
من وقتي مي‌خواهم با DAP دانلود كنم نام كاربر و پسورد مي‌خواد ولي وقتي با خود IE دانلود مي‌كنم نمي‌خواد.
به نظر شما مشكل چيه؟
خيلي ممنون از كمكتون
يا علي

سلام ممکنه وبسایتشون با داپ اساسیت داره! خوب حالا ie کار میکنه چرا با اون دانلود نمی کنید!؟؟ سرعتشون که یکیه فقط dap باهاش می تونید قطع و وصل کنید دانلودتونو!

از اینجا کرک indesign را دانلود کنید!
و از اینجا خود برنامه رو!

همگی خیلی معظرت می خوام نتونستم جواب بدم! لینک patch عوض کردم! لینکها رو هم امتحان کردم! خوب این برنامه واسه روزنامه نویس های حرفه ای هستش، که خیلی دنبالش می گردند، یادم می یاد یکی از دوستام خیلی دنبالش می گشت ولی نمی تونست پیداش کنه، که آخر مجبور شد از microsoft publisher استفاده کنه! واسه راه انداری Patch هم باید اول برنامه رو اینستال کنید، بعد از اینستال کردن، مطمعنا shortcut این برنامه می یاد تو desktop یا start menu! هر جا شارکتشو دیدید با طرف راست ماوس کلیک کنید بعد برید تو properties بعدش اونجا گزینه find target حتما می بینید! هنگامیکه شما این گزینه را کلیک کنید یک ویندو باز میشه که شما باید patch را اینجا کپی کنید بعد اجراش کنید!

آخرین ویرایش:

mjnik

New Member
ممنون از زحمتي كه كشيديد ولي همونطور كه توي عكس صفحه اول نشان داده ميشه اين يك نسخه 30 روزه است كه كرك مي شه و دائمي مي شه و با برنامه اصلي كه كد فعال سازي مي خواد فرق داره

سلام
خسته نباشید

دستت درد نکنه به خاطر زحماتی که کشیدید. من نتونستم کرک این برنامه رو داونلود کنم فایل کرک فکر کنم خرابه.در هر صورت اگه لطف کنید این برنامه رو برام میل کنید ممنون می شم.
با تشکر آیدین
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا