Adjustment layer و سوال؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

همونطور که همه می دونید افکتی که روی Adjustment layer اعمال بشه روی لایه ( یا همه لایه های زیری ) اثر میذاره
مثل سیاه و سفید کردن و blur کردن یا غیره

اما افکت remove grain اینطور نیست تو تنظیمات این افکت هم چیزی پیدا نکردم قضیه چیه؟ میشه یه امتحان کنید خبر بدید

ممنون

در پناه خدا

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

خودم جواب میدم

شما به فریم دلخواه در لایه تون که دوست دارید این افکت رو اون قسمت بیشتر اثر بذاره برید و از طریق خط زمان ببینید تو چه زمانی هستید و بر حسب فریم حساب کنید بعد تو این افکت تو قسمت source frame ، فریم مربوطه را وارد کنید با تنظیمات دیگر این قسمت می تونید میزان این افکت رو کنترل کنید

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
ربطی بین ادجاسمنت لایر که یه لایست و ریموو گرین که یه افکته وجود نداره

ادجاسمنت همونطور که خودتم میدونی افکت رو روی لایه های پایینیش اعمال میکنه

ریموو گرین ، گرین تصویر رو میگیره ( خیلی هم خوب این کارو میکنه ) شما موقع فیلمبرداری اگه نورپردازیتون دقیق نباشه تصویر گرین میده یا فیلمبردار مجبور میشه مثلا 3 درجه گرین بده به کارت تا تصویر افت نکنه
این ریمموو گرین که خیلی هم افکت سنگینیه و موقع رندر خیلی طول میده گرین رو از تصویر با پروسس بین پیکسلی از بین میبره و هیچ ربطی هم به ادجاسمنت لایر نداره :rose:

آخرین ویرایش:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

سوال منم دقیقا همین بود که چرا وقتی هیچ ربطی نداره کار نمی کنه اما در کمال تعجب دیدم که کار نمی کنه یعنی چی

یعنی من روی لایه ام افکت رو مینداختم و مقدارش هم میدادم مثلا 5 همه چیز تار می شد اما وقتی روی لایه ادجاستمنت که بالای سر همین لایه بود می نداختم هیچ اثری نمی کرد!!!!!!!! دقیقا همون افکت با همون تنظیمات و اگه مقدارش هم 100 میدادم انگار نه انگار!!

برای همین پرسیدم و البته راه حلش هم پیدا شد. تقریبا از همه افرادی که دور برم بودند و دستی تو افتر داشتند پرسیدم کسی جوابش رو نمی دونست!

آخرین ویرایش:

f@rh@d

Member
وای وای کاربرهای فعال ما رو باش ! شما اگه فعالین من چیم؟ شوخی:green:

جون من حداقل مثل ادم های حرفه ای رفتار کنیم ! اینو که می تونیم ! سوال پیش میاد کار تعطیل و بریم به دنبال حواب نه اینکه سوال رو عوض کنیم !!!!

داداشی بعضی از افکت ها مثل همینی که شما استفاده کردی روی adjustment لایه ها کار نمی کنه ! دلیلی هم نداره کار کنه ! می دونی چرا؟؟؟؟؟؟

اگه گفتی !!!:-?

adjustment لایه ها برای ایجاد یک افکت استفاده میشه ! یعنی شما یه حالتی رو با استفاده از این لایه روی لایه های دیگه میزاری ! ولی این افکت شما remove grain چیزی رو نمی زاره بلکه چیزی روبرمی داره ! adjustment لایه هم که خودش چیزی نداره ! بدبخت فقط مثل یه صفحه شیشه ای بزرگه که هر چیزی رو که بهش میدی از خودش عبور میده و رو همه چیز میزاره !

گرفتی؟ جالب بود نه !! فکر نکنم کسی تو ایران اینو می دونست نه ؟؟؟ :wink:
خدایا از این هوشی که به من دادی و باعث نبوغ من شده ممنون

آخرین ویرایش:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
وای وای کاربرهای فعال ما رو باش ! شما اگه فعالین من چیم؟ شوخی:green:

جون من حداقل مثل ادم های حرفه ای رفتار کنیم ! اینو که می تونیم ! سوال پیش میاد کار تعطیل و بریم به دنبال حواب نه اینکه سوال رو عوض کنیم !!!!

داداشی بعضی از افکت ها مثل همینی که شما استفاده کردی روی adjustment لایه ها کار نمی کنه ! دلیلی هم نداره کار کنه ! می دونی چرا؟؟؟؟؟؟

اگه گفتی !!!:-?

Adjustment لایه ها برای ایجاد یک افکت استفاده میشه ! یعنی شما یه حالتی رو با استفاده از این لایه روی لایه های دیگه میزاری ! ولی این افکت شما remove grain چیزی رو نمی زاره بلکه چیزی روبرمی داره ! Adjustment لایه هم که خودش چیزی نداره ! بدبخت فقط مثل یه صفحه شیشه ای بزرگه که هر چیزی رو که بهش میدی از خودش عبور میده و رو همه چیز میزاره !

گرفتی؟ جالب بود نه !! فکر نکنم کسی تو ایران اینو می دونست نه ؟؟؟ :wink:
خدایا از این هوشی که به من دادی و باعث نبوغ من شده ممنون

سلام
دوست عزیز ممنون که به بحث وارد شدی اما فقط گمراه کردی! و اطلاعات غلط دادی
یعنی چی که لایه ادجاست چیزی رو میذاره و نمی تونه برداره؟.
لایه ادجاست افکت رو به لایه های زیری اعمال می کنه فقط همین.
جواب همونی است که گفتم و این افکت روی لایه ادجاست اتفاقا کار می کنه خوب.
البته تجربیات دیگه ای دارم که یه موقع باید جمع بندی کنم برای دوستان بذارم.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا