add variable در c++.net

sara_she

Member
من يه win32dll در c++.net2003دارم كه با addclass از نوع net. چندتا فرم بهش اضافه كردم مي خوام مقداري رو كه تو textbox فرمم مي نويسم (موقع اجرا) تو dll مورد استفاده قرار بدم براي انتقال داده بين فرم و cpp از classviewروي فرم مورد نظر راست كليك و add variableرو انتخاب كردم .

نمي تونم بين فرم dll‌ با variable‌ها ارتباط داشته باشم . كاري كه من مي خوام انجام بدم اينه كه همون متغير كلاسي كه از نوع class formساختم و روي buttonهاش كليك كردمو يك سري تغييرات زمان اجراش براي اون اتفاق افتاده به dll منتقل كنم و با كامپوننت هاش تو dll‌ كار كنم اين فرم از جاي ديگري و توسط فرم ديگري فراخواني مشه نه از درون dll ولي بايد تو dll مورد استفاده قرار بگيره

مثلآ مقداري رو كه كاربر زمان اجراي فرم تو textboxريخته درون dll تو جدول insert كنم . در حالي كه اگه از اين نوع كلاس يه new تو dll بسازم چون اين متغير كلاس جديد همون متغير كلاسي كه قبلا از جاي ديگه اي فراخواني و اجرا شده نيست بلكه يه متغير كلاس جديد است كه اجرا نشده مقدار textboxخالي هست و اصلا روي buttonِ ي كليك نشده كه تغييري اعمال بشه

سلسله مراتب كار به صورت زير است
1- درون dllيه كلاس فرم جديد ايجاد مي كنيم و اونو show مي كنيم
2- با كليك روي دكمه اي در اين فرم فرم مورد نظر باز مي شه
3- مقداري در textbox ريخته و روي دكمه ايك ليك مي شه
4- مقدار textboxبه dllمنتقل مي شه و در دستور insert قرار مي گيره

اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد

arash_j13

Member
خب چرا مقدار های مورد نیاز رو به dll منتقل نکنید به جای کل آبجکت ؟

arash_j13

Member
من ایطوری متوجه شدم که شما یه تایع یا یه سری تابع دارید که تو dll براتون یه سری داده رو پردازش می کنه خب این داده ها رو می تونید به صورت جداگانه ارسال کنید مثلال یه عدد یه رشته یه استراکت و...

sara_she

Member
من مي خوام داده ها رو از class form‌ به dll منتقل كنم مثل همون چيزي كه گفتم مثلا محتواي textboxرو به dll ببرم و ازش استفاده كنم

ولي روش انتقال داده به اين صورت رو نمي دونم

اگه براتون امكان داره يه نمونه كد بذاريد

ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا