Activation Code برای ویندوز server 2003؟؟؟

dark-man

Member
سلام خدمت تمام دوستان گرامی
دوستان کسی از دوستان راهی برای از بین بردن Activation ویندوز server 2003 داره ؟؟؟
من هر موقع می ریزم فقط می تونم تا 30 روز استفاده کنم و Serial number را هم که برای نصب دارم به عنوان Activation نمی پذیرد ......
ممنون می شم اگه کسی از دوستان برنامه یا راهی برای از بین بردن activation ویندوز server 2003 به من بگوید .....
ممنون .....

سلام

تو CD ویندوز ، کرکش باید باشه . اگه نیست باید از فروشنده های حرفه ای ، یکی دیگه بخرید ، و بگید

که با کرک میخواید (یعنی بعلاوه سریال ،که باید داشته باشه ) سریال رو زمان نصب باید استفاده کنید ،

کرک برای از بین بردن Activation ویندوز server 2003 ، بعد از زمان نصب هست.

وقتی مراحل نصب کامل تموم شد ، بلافاصله Restart کنید ، دقت بفرمایید اگه بعد از نصب ، توی سیستم عامل

مکث زیادی داشته باشید ، برنامه Activation ویندوز بالا میاد ، و بعد کرک کردنش فایده نداره.

باید قبل از اینکه ، این برنامه لود بشه اون رو کرک کنید ، پس بنابراین بعد از نصب کامل ، Restart کنید و بعد

به قسمت Safe mode بروید ، و بعد اونجا فایل کرک رو اجرا کنید ، برنامه Activation ویندوز از کار میافتد ،

و ویندوز Activate میشه. توجه :حالا اگه بخواهید آپدیتهای اون رو یا برنامه های جدید مثل IE7 و غیره رو نصب کنید ،

باید اون قانونی هم بشه.

موفق باشید
.

Parham

Well-Known Member
تو سایت هایی‌ مثل TheCrack.us یک سر بزنی‌ میتونی‌ راحت پیدا کنی‌ ...

جدیدترین ارسال ها

بالا