Activate Control Notice

Ali 59

Well-Known Member
سلام

این پیغام :

Press Space Bar or enter to activate and use this control

Activate_Flash.jpg

هنگام لود فلش تو اکسپلور داده میشه
یعنی همونطور که میدونید بعدش باید روی فلش کلیک کنی یا اینتر یا Space تا کادر دورش از بین بره و به قول خودش فعال بشه.

خیلی به ندرت بعضی جاها تو بعضی سایتها هم دیدم که اینطوری میشه

لطفاً راهنمایی بفرمائید چی هست و چکار باید کرد تا از شرش خلاص شد؟ آیا مربوط به ورژن یا تنظیماتی در هنگام خروجی گرفتن از فلشه یا غیره؟

(اگه سوال تکراریه شرمنده چون یه سرچ کوچیک کردم تو تاپیکا ولی چیزی پیدا نکردم)

سپاس

آخرین ویرایش:

car20

Member
درود بر شما
چند وقت پیش ها من هم با چنین مشکلی روبرو شدم اما از اونجایی که این موضوع مشکل بزرگی را برام بوجود می آورد مجبور بودم راه حلی براش پیدا کنم چرا که منوی سایت فلش بود و این پیغام مسخره کاربر را مجبور می کرد تا حتما اول کلیک کنه تا منو فعال بشه بعد منوی خودش را انتخاب کنه , در نهایت با جستجویی در گوگل به نتایج خوبی دست یافتم , بعد ها چون روش کار خیلی خوب و ساده بود بد ندیدم آن را در یکی از یادداشت های روزانه در سایت شخصی نیز منتشر کنم ( اینجا ) .
به هر حال این روش را من در صفحات Asp.Net و HTML استفاده کردم و خوب جواب داده , اما هنوز در PHP تست نکردم

+++++++++++++

و اما را ه حل :
ابتدا می بایست این فایل یا بهتر بگم این اسکریپت را از قسمت پیوست دانلود کنید .
بعد از اون باید اون فایل را از حالت فشره خارج کرده و در کنار فایل خودتان قرار دهید , خوب تا حالا نصف کار ها رو انجام دادین .
حالا باید بعد از کدهای فلاش خودتان که با <objcet> شروع و به </object> هم تمام می شه یک کد اضافه کنید و یک جورایی همون فایلی رو که دانلود کردین را به مرورگر بشناسونید برای اینکار شما دقیقا بعد از کد های فلاش خودتان باید این کد را اضافه کنید :

کد:
<script type="text/javascript" src="ieupdate.js"></script>

توضیح اینکه بعد از تمامی فایل های فلاشتون باید این کد را بنویسید . فقط همین .

راستی یادم رفت بگم این مشکل به خاطر یکی از اپدیت های اینترنت اکسپلورر بوجود اومده , بگذریم
با سپاس از شما بدرود

پیوست ها

• ieupdate.zip
    232 بایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا