کسی لینک برای دانلود اکشن های فتو شاپ سراغ داره؟
mahdiflash Member Jun 19, 2004 #5 8) من منظورم اين بود كه ديگران را به علت ندانستن مسخره نكنيد همين و بس... دوست عزيز با اينكه به اين انجمن ربطي نداره ولي شما به اين www مراجعه كنيد و اگر مشكلي داشتين به انجمن فتوشاپ مراجعه كنيد تا دوستان جواب شما را بدهند
8) من منظورم اين بود كه ديگران را به علت ندانستن مسخره نكنيد همين و بس... دوست عزيز با اينكه به اين انجمن ربطي نداره ولي شما به اين www مراجعه كنيد و اگر مشكلي داشتين به انجمن فتوشاپ مراجعه كنيد تا دوستان جواب شما را بدهند
mahdiflash Member Jun 21, 2004 #9 من در Adobe after effect اسكريپت نويسي را ديده ام اما در فتوشاپ خبر ندارم...
R rahincom Member Jun 21, 2004 #10 آقا يه مقدار بيشتر توضيح بده كه ( اسكريپت براي فتوشاپه ) يعني چي ؟
MnavidM Active Member Jun 21, 2004 #11 با سلام. دوستان بفرماييد به نظري به اینجا بندازيد . مشكلتون حل ميشه .
fafa^mx Member Jun 21, 2004 #12 بابا اكشن فوتوشاپ يه چيزه!اكشن فلش يه جيزه ديگه!اكشن فوتوشاپ يه سري پراسس هاي ضبت شدت كه دوباره روي يه آبجكت اجرا ميشه!
بابا اكشن فوتوشاپ يه چيزه!اكشن فلش يه جيزه ديگه!اكشن فوتوشاپ يه سري پراسس هاي ضبت شدت كه دوباره روي يه آبجكت اجرا ميشه!
mahdiflash Member Jun 21, 2004 #13 دوستان عزيز من ميدونم كه action در photoshop چيست گفتم شايد امكاني جديد در فتوشاپ cs اضافه شده باشه و من بي خبر باشم ........
دوستان عزيز من ميدونم كه action در photoshop چيست گفتم شايد امكاني جديد در فتوشاپ cs اضافه شده باشه و من بي خبر باشم ........