Action For Photoshop

کسی اگر اطلاعاتی در مورد اکشن ها داره به من کمک کنه لطفا!
من نمونه های زیادی اکشن از نت دانلود کردم ولی طریقه استاده از این اکشن ها رو بلد نیستم.
و لطفا توزیح بفرمایید که کار این اکشن ها صرفا ایجاد 1سری تغییرات واحد بر روی تعدادی عکس میباشد یا عملکرد دیگری هم دارد؟

سلام

کسی اگر اطلاعاتی در مورد اکشن ها داره به من کمک کنه لطفا!
من نمونه های زیادی اکشن از نت دانلود کردم ولی طریقه استاده از این اکشن ها رو بلد نیستم.
و لطفا توزیح بفرمایید که کار این اکشن ها صرفا ایجاد 1سری تغییرات واحد بر روی تعدادی عکس میباشد یا عملکرد دیگری هم دارد؟

اکشن برای کپی نمودن عملیات یک پروژه مثل تغیر رنگ، تغییر اندازه، زخیره نمودن فایل، بستن فایل و .... و اعمال آن در یک پروژه دیگر است.
شما از مینو window گزینه اکشن را کلک کن تا تب اکشن باز بشه بعد از قسمت بالای تب اکشن روی فلش کوچیک کلک کن و loud را انتخاب کن بعد از گزینه باز شده اکشنی را که دانلود کردی انخاب کن
بعداً یک عکسی را تو فوتوشاپ باز کن و اکشن تو با استفاده از فلش پلی گزینه اکشن روی عکس اعمال کن
یک راه دیگه هم است اینکه فایل عکس تو در بیرون از برنامه فتوشاپ با درگ نمودن روی فایل اکشن تنظیماتشو اعمال کنی

gmd

Member
اکشن برای کپی نمودن عملیات یک پروژه مثل تغیر رنگ، تغییر اندازه، زخیره نمودن فایل، بستن فایل و .... و اعمال آن در یک پروژه دیگر است.
شما از مینو Window گزینه اکشن را کلک کن تا تب اکشن باز بشه بعد از قسمت بالای تب اکشن روی فلش کوچیک کلک کن و Loud را انتخاب کن بعد از گزینه باز شده اکشنی را که دانلود کردی انخاب کن
بعداً یک عکسی را تو فوتوشاپ باز کن و اکشن تو با استفاده از فلش پلی گزینه اکشن روی عکس اعمال کن
یک راه دیگه هم است اینکه فایل عکس تو در بیرون از برنامه فتوشاپ با درگ نمودن روی فایل اکشن تنظیماتشو اعمال کنی
لطفا" اگر میشود کمی بیشتر توضیح دهید من با اکشنها اصلا" آشنایی ندارم.
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا