access(validation rules)

sungirl

New Member
سلام
من يك text box توي يه فرم براي وارد كردن تاريخ قرار دادم كه مي خوام كاربر بتونه تاريخ هجري و شمسي رو وارد كنه فيلدي كه من براي اين منظور گذاشتم از جنس type تعريف شده با input mask زير:
99/99/0000
حالا يه validation rule نياز دارم كه اجازه نده كاربر روز رو از 31 بيشتر و ماه رو از 12 بيشتر تعريف كنه البته روز بايد بين 1 تا 31 و ماه بين 1 تا 12 باشه .
اگه كسي مي تونه اين كارو انجام بده قول مي دم تلافي كنم :?
ممنون.

mazoolagh

Active Member
بهتره بجاي اينكه مستقيما validation rule تعريف كني در همون فرم يك تابع شبيه اين بنويسي و validation rule رو برابر f1()=true بگذاري

کد:
Function f1() As Boolean
f1 = True
If Right(Me.Text0, 2) > 31 Or Right(Me.Text0, 2) = 0 Then f1 = False
If Mid(Me.Text0, 5, 2) > 12 Or Mid(Me.Text0, 5, 2) = 0 Then f1 = False
End Function

sungirl

New Member
سلام
آقا دستتون درد نكنه .
اما اصلا مي شه براي اين كار يه validation rule هم تعريف كرد؟

mazoolagh

Active Member
ميشه ولي اوني كه گفتم maintenance اش راحتتره و شرطهاي پيچيده با validation rule بطور مستقيم توصيه نميشه بخصوص اگر عبارت فارسي هم توش باشه

Right([text0],2)<32 And Right([text0],2)>0 And Mid([text0],5,2)<32 And Mid([text0],5,2)>0

نكته آخر اين كه براي اينكه شما دست خالي برنگردي جواب اين سوال رو دادم ولي جاي اين سوال تو اين انجمن نيست. لطفا اينگونه سوالات رو در انجمن مربوطه يا حتي اگر اين سايت براي access جايي نداره در يك سايت ديگه قرار بديد و با پيغام خصوصي آدرس مبحث رو اطلاع بدين - چون در هر صورت قوانين سايت بايد رعايت بشه و اگر مدير انجمن اين مبحث رو حذف يا منتقل بكنه جاي گلايه نداره!

جدیدترین ارسال ها

بالا