About ...متفاوت با هميشه!!!

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوستان اميدوارم كه حالتون خوب باشه...
دوستان لطف كنيد ابتدا اين برنامه رو از اين لينك دانلود كنيد.
اين برنامه با زبان Delphi نوشته شده كه به مسائل چت با ياهو و...مربوط ميشه كه اگه بخوام در موردش بنويسم هم شما خسته ميشيد و هم از موضوع مورد بحث خارج ميشيم...
خوب حالا مي ريم سر اصل مطلب...بخش About اين برنامه از ساختار جالبي برخوداره مثل اين مي مونه كه داريم يه مطلبي رو تايپ مي كنيم و به ازاي هر بار پديدار شدن يك حرف يه صداي تِق از كيس به گوش ميرسه...بهتره كه خودتون نگاه كنين(شنيدن كي بود مانند ديدن؟!) به خاطر صداي تقي كه به صوت متوالي به گوش ميرسه نترسين مشكلي پيش نمياره ....

خوب دوستان آيا ميشه يه همچين حالتي رو با MMB ايجاد كنيم؟(صداي تق+حالت تايپ شدن)

با تشكر عارف:rose:

splinter cell

Well-Known Member
براتون یک مثال گذاشتم!ببینیدش خیلی ساده هست.فقط من صداهایی که برای این افکت داشتم زیاد جالب نبود شما میتونید صداهای بیشتر و بهتری رو جایگزینش کنید.و مثال رو ویرایش کنید.
موفق باشید

پیوست ها

• type_message.rar
    7.5 کیلوبایت · بازدیدها: 77

the_king

مدیرکل انجمن
من اینو با ویژوال بیسیک ساختم، فایلهای صوتی wav هم هست.
چند تا مورد رو در داخلش رعایت کردم، مثلا صدای گرفتن Shift واسه تایپ کردن حروف بزرگ یا یکسان بودن صدا
وقتی که کلید فشار داده شده، مشابه کلید قبلی باشد.

کد برنامه Keyboard Sound به همراه فایل اجرایی exe و 4 فایل wav نمونه ضمیمه این پست می باشد.

پیوست ها

• Keyboard Sound.zip
    150.4 کیلوبایت · بازدیدها: 99

splinter cell

Well-Known Member
ممنون از شما کینگ عزیز!جالب بود.البته این دوستمون خواسته بود با بیلدر همچین کاری رو واسش انجام بدیم که شاید بعداً توی برنامه هاش انجام بده!اما چون سورسش رو گذاشتین ایشون میتونه اون رو ویرایش کنه و به برنامه خودش bind کنه.یا حق!

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوستان به خاطر مثال ها دستتون درد نكنه....هر دوش جالب بود...
من زياد با VB كار نكردم...حدود چند هفته بيشتر باهاش كار نكردم كه ازش زده شدم شايد به اين خاطر بود كه مرجعي مناسب براي يادگيري اون پيدا نكردم البته از فروم هاي ايران ويج هم استفاده مي كردم...به هر حال درش موفق نبودم...به هرحال جناب كينگ به خاطر مثالتون ممنونم...
اما در مورد مثال آقاي splinter cell مثال كامل و جامعي بود...خيلي از شما ممنونم اما تنها يه مشكل وجود داره....
من مي خوام اين صدا توسط اسپيكر موجود در كيس ايجاد بشه!!!شايد اسپيكرها خاموش بود و يا صداش كم بود حالا تكليف چيه بهترين راه استفاده از اسپيكر داخل كيسه!!!

::. با تشكر از شما دوستان:rose:

splinter cell

Well-Known Member
من مي خوام اين صدا توسط اسپيكر موجود در كيس ايجاد بشه
من نمیدونم این روش تایپ رو واسه استفاده در چه برنامه ای میخواین؟اما عموماً یوزرها عادت کردند که صداها رو از اسپیکر بشنوند و عادت کردند که بوقهای مربوط به اشکالات سخت افزاری رو از بلندگوی کیس بشنوند و زیاد براشون خوشایند هم نیست!چون همیشه دلیلی بر وجود یک مشکل در سیستم واسه شون هست!!!(البته این نظر منه)
و اما من اطلاعات دقیقی ندارم که آیا بلندگوی کیس قادر به پخش اصوات mp3,wav هست یا نه؟ و اینکه بیلدر میتونه با پلاگینهاش کنترلی روی بلندگوی کیس داشته باشه یا خیر؟اگر بقیه دوستان میدونند لطفاً بیان کنند. اگر خودم هم چیزی پیدا کردم همینجا مطرح میکنم.با تشکر

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
برای ایجاد همچین صدایی نیاز با فراخوانی تابع Beep از فایل kernel32.dll هستش ، که در واقع کار با همون توابع API میشه.
یه پلاگین جدید اومده که میتونه با از dllهای ویندوز استفاده کنه و توابع درون اون رو بخونه.
من این مثال رو برای شما ، دقیقا همونطوری که فکرشو می کردید درست کردم.
اولش می خواستم فایل اجرایی رو به برنامه Embed کنم ، که خوب جواب نمی داد ، ولی با استفاده از این پلاگین به راحتی این امکان در دسترس هستش.
فقط یه نکته هستش. توی اسکریپت PlaySound آخرین مقدار دهی با پاگین به فرم 1|100 هستش که 100 به معنی فرکانس صدا و 1 هم به معنی مدت زمان پخش اون. شما میتونید تنظیمات دلخواهتون رو در این زمینه اعمال کنید.

موفق و موید باشید...

تا بعد...!

پیوست ها

• TypeWriteText.zip
    136.6 کیلوبایت · بازدیدها: 72

splinter cell

Well-Known Member
دستت درد نکنه سامان جان جالب بود!
البته صداش زیاد شبیه صدای کیبورد نیست ولی این پلاگینی که باهاش کار کردی(از حیث کارآیی) باید چیز جالبی باشه ! ببینم دمو یا راهنماش رو نداری؟که ببینیم دستوراتش چطوریه؟ممنون میشم.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این پلاگینی که باهاش کار کردی(از حیث کارآیی) باید چیز جالبی باشه ! ببینم دمو یا راهنماش رو نداری؟که ببینیم دستوراتش چطوریه؟ممنون میشم.
با اجازه ی سامان جان،
شما میتونید این پلاگین رو از اینجا دانلود کنید، راهنما و مثال هم باهاش هست.
همچنین برای آشنایی بیشتر و بهتر با توابع API ویندوز، میتونید از ابزار API Viewer استفاده کنید، که این برنامه رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.
و این سایت هم یک منبع آنلاین برای آشنایی با توابع API.
ابزار API-Guide نسخه ی آفلاین سایت بالا هست که در کنار API Viewer برای درک کارایی هر تابع مفید خواهد بود ( دانلود 2.2 مگابایت)
در ضمن کار شما هم بسیار جالب و ابتکاری بود سامان جان.

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
من نمیدونم این روش تایپ رو واسه استفاده در چه برنامه ای میخواین؟اما عموماً یوزرها عادت کردند که صداها رو از اسپیکر بشنوند و عادت کردند که بوقهای مربوط به اشکالات سخت افزاری رو از بلندگوی کیس بشنوند و زیاد براشون خوشایند هم نیست!چون همیشه دلیلی بر وجود یک مشکل در سیستم واسه شون هست!!!(البته این نظر منه)
و اما من اطلاعات دقیقی ندارم که آیا بلندگوی کیس قادر به پخش اصوات mp3,wav هست یا نه؟ و اینکه بیلدر میتونه با پلاگینهاش کنترلی روی بلندگوی کیس داشته باشه یا خیر؟اگر بقیه دوستان میدونند لطفاً بیان کنند. اگر خودم هم چیزی پیدا کردم همینجا مطرح میکنم.با تشکر

سلامsplinter cell جان با نظر شما موافق هستم كه صداهايي كه از بلندگوي داخل كيس به گوش ميرسند براي كاربرا آزار دهنده هستن اما براي من هميشه اين نكته جالب بود كه بدونم طرز كارش چطوري( بخش About برنامه اي كه آقاي ويسكرمي نوشتن رو ميگم )مثال شما هم خيلي جالب و كاربردي بود…..راستي فكر نكنم كه بشه فايل هاي Wav وMp3 رو با اين بلندگو به اجراي در اوورد وگرنه براش صداهاي خوش شكلتري مي ذاشتن!!!!با تشكر از شما دوست عزيز

Aref_Alikhani

Well-Known Member
[SaMaN];730408 گفت:
سلام
برای ایجاد همچین صدایی نیاز با فراخوانی تابع Beep از فایل kernel32.dll هستش ، که در واقع کار با همون توابع API میشه.
یه پلاگین جدید اومده که میتونه با از dllهای ویندوز استفاده کنه و توابع درون اون رو بخونه.
من این مثال رو برای شما ، دقیقا همونطوری که فکرشو می کردید درست کردم.
اولش می خواستم فایل اجرایی رو به برنامه Embed کنم ، که خوب جواب نمی داد ، ولی با استفاده از این پلاگین به راحتی این امکان در دسترس هستش.
فقط یه نکته هستش. توی اسکریپت PlaySound آخرین مقدار دهی با پاگین به فرم 1|100 هستش که 100 به معنی فرکانس صدا و 1 هم به معنی مدت زمان پخش اون. شما میتونید تنظیمات دلخواهتون رو در این زمینه اعمال کنید.

موفق و موید باشید...

تا بعد...!

سلام
سامان جان كارت خيلي خيلي درسته دقيقاً همون چيزي بود كه مد نظرم بود...سامان جان هميشه مي زني به وسط خال....انشاالله كه هميشه موفق و سربلند باشي

با تشكر از شما عارف:rose::rose:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
خواهش میکنم ، قابل نداشت.
فقط یه چیزی جناب عارف ، من به زمان 3 پست اخیر شما که دقت کردم ، در فاصله 10 دقیقه همه رو زدید. ای کاش همشو توی همون پست اولتون بیان می کردید.
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا