A Girl - Vector Art

30min

Banned
سيمين جان من تفاوت وكتور آرت و ديجيتال پينتينگ رو ميدونم عزيزم
اين هم فايل ai اين كار كه ميتونيد توي ايلوستريتور نگاهش كنيد!
گیلاس عزیزم Ai نصب ندارم تازه ویندوزم رو عوض کردم ممنون بابت اسکرین شات .

سيمين خانم همونطور كه ميدونيد وكتور توي نرم افزارهاي برداري تغيير و افت كيفيت نميده ميتونيد زوم كنيد توي ايلوستريت ببينيد
طرح خودتون هم زوم كنيد ببينيد آيا وكتوره؟
من توی فتوشاپ کار میکنم عزیزم زوم اینجا حالت پیکسلی داره .
البته اگر به عنوان تاپيك نگاه كنيم vector art آدم ياد كورل و ايل ميفته
ولي شما توي پي اس كار كرديد!!!!

حالا باز هم از من بعيده :green:
یاد یک موضوع افتادن که دلیل نمیشه دوست جان :wink:
بله گفتم که بعیده از شما که فرق این دو تا رو ندونی .
این حرفی که شما میزنی نتیجش این میشه که در ایلاستریتور نمیشه دیجیتال پینتینگ کار کرد چون هر چی بکشی میشه وکتورآرت !!!

در مورد طرحی که گذاشتی باید بگم دیجیتال پینتینگ هستش چرا ؟! چون تماما براش هستش .
عزیز من اگر لینکی رو که دادم و عکس ها رو میدیدی نیازی نبود من دوباره توضیح بدم .

وکتور آرت تعریف داره بخش اصلی تعریف اینه :

The images in vector art are basic and simplistic, consisting of lines, points, polygons, and curves.

ترجمه :
تصاویر در وکتور آرت ساده و کلی ( پایه ای ) هستند که شامل خطوط - نقاط - چندضلعی ها - و منحنی ها میشن .

امیدوارم توضیحات کامل و روشن بوده باشه .

30min

Banned
در مورد این دوست عزیز هم صحبت خاصی ندارم فقط یک نکته جالب داشت که گفت من حتی فایل ورد و pdf رو هم دارم در حالی که من خودم فایل های سورس رو قرار دادم در پایان آموزش ها !
خوش باشید .

30min

Banned
گیلاس عزیز رلکس بابا چه خبره ؟!
شما داری هی حرف خودت رو تکرار میکنی .
در ضمن من PenTool رو در حالت Shape قرار میدم و رنگ رو انتخاب میکنم و مسیر رو که تغییر میدم رنگ هم بسط پیدا میکنه و استفاده از براش کار غیر استانداردی هستش .
در مورد پینتینگ در ایلاستریتور هم که مشخصه که میشه اینکار رو کرد چون منحصر به فتوشاپ نیستش !
من تعریف خودم رو کردم نمونه هم گذاشتم . به نظر شما هم احترام میزارم .
اگر تمایل به ادامه بحث داشتی میتونی تاپیک جدیدی ایجاد کنی منم استقبال میکنم .
اما اینجا گالری هستش و نظرخواهی هستش برای طرح نه آموزش شاخه ای که درش قرار میگیره .

30min

Banned
آفرین سیمین خانوم ، خیلی خوب طرح رو زدی.من که خیلی خوشم اومد.

با تبلت طرحت رو میکشی یا با موس؟
اینو یادم رفت جواب بدم .
بله Pclord عزیز با ماوس هستش .

آخرین ویرایش:

30min

Banned
ببخشيد جسارت ميكنم ولي حتما ميدونيد كه پينتينگ و كلا نقاشي مبناي پيكسلي داره نه برداري؟!
گیلاس جان ادامه نده این بحث رو که داره خراب میشه !
http://www.digitalartsonline.co.uk/tutorials/index.cfm?featureid=1794
در گوگل سرچ کن Digital Painting With Illustrator بعد نتایج رو ببین .
نظرات و طرز فکر من که مشخصه و وکتور آرت هم مشخصه .
تعاریف گفته شده .
به نظرتون هنوز باید بحث ادامه پیدا کنه ؟!
من بحث رو تموم شده میدونم .

Erfan

Active Member
فکر کنم این بحثتون رو توی پیغام خصوصی ادامه بدید بهتره، برای کاربران دیگر هم جلوه خوبی نداره.

ممنون میشم تمومش کنید.
:rose:

Erfan

Active Member
فکر کنم این بحثتون رو توی پیغام خصوصی ادامه بدید بهتره، برای کاربران دیگر هم جلوه خوبی نداره.

ممنون میشم تمومش کنید.
:rose:

Mandana

Active Member
شرمنده می اصولن پا برهنه وسط بحث ها نمی پرم وسط ولی چون دوست جونها گفتن با کفش اومدم وسط
11633.gif
فکر می کنم یک نکته کوچیک رو روشن کنم بهتر باشه
23741ydl5zbmguz.gif

اصولن درسته فتوشاپ کارهای وکتور هم انجام میده اما توی دانشگاه ها به اسم نرم افزار پیکسلی نام برده میشه
طرح سیمین هاین ممکنه در نظر اول وکتور به نظر بیاد ولی پیکسلی هست.دلیلش هم واضحه حتی اگر کل کار با شیپ ها باشه، ولی سایه های روی صورت که با ابزار های دیگه ایجاد شدن در نهایت کار رو پیکسلی کردن.توی ایلوستریتور هم میشه سایه و های لایت ایجاد کرد اما اونها با مش هست و خوب توی فتوشاپ امکانی به نام مش اصولن وجود خارجی نداره
تفاوت طرح پیکسلی با وکتور یا برداری مشخصه...
طرح پیکسلی رو اگر 1600% زوم کنید شطرنجی میشه که همون پیکسل ها هستن..اما طرح وکتور هر قدر زوم بشه در اصل کیفیت تفاوتی ایجاد نمی کنه.
حق با گیلاس هاین ئه...اصولن نقاشی توی کامپیوتر دو حالت داره یا پیکسلی یا برداری.به نقاشی پیکسلی پینتینگ گفته میشه و به نقاشی وکتور یا برداری، دراوینگ یا ایلوستریشن گفته میشه.که اسم نرم افزار ایلوستریتور هم از همینجا اومده
ممکنه بعضی جاها ببینیم پینتینگ با ایلوستریتور، اما در اون حالت منطور وکتور نیست.بلکه زمانی هست که هنرمند در ایلوستریتور کار رو انجام میده و بعد توی یک نرم افزار پیکسل بیس مثل فتوشاپ یا فتوایمپکت کار رو ادامه میده.

منابع هم بصورت کتاب و هم تحت وب موجوده.می تونین ازشون استفاده کنین
9519.gif

انقدر هم این عرفان بنده خدا رو حرص ندین موهاش سپید شد
490.gif

موفق بباشین
743532d7zvrepqh0.gif

30min

Banned
منم راستش الان 2 صفحه هستش در امر تفهیم دارم تلاش میکنم!
بيخيال من رقبتي به ادامه ي بحث با شما ندارم ! چون توي هيچ تاپيكي نديدم حرف كسي رو قبول كنيد و خيليها هم از شما تصور خوبي ندارند
مثل اینکه کم کم داره جا میفته که یکی بیاد به من توهین کنه از طرف مدیران نادیده گرفته بشه !
فکر کنم باید عادت کنم به این موضوع .
من مادام اینکه حرف کسی رو قبول کنم اعلام میکنم در غیر اینصورت دلیلی بر پذیرفتنش نمیبینم .
حالا میخواد خودخواهی باشه یا کسی خوشش نیاد !
این خیلیها هم که میگید حتما حرف دلشون رو به شما زدن فقط !
ولي همه ي يوزر هاي انجمن براي من قابل احترام هستند!
اینو خوب اومدی گیلاس ! مثل این میمونه من به شما هر چی میخوام بگم و آخرش بگم شما برای من قابل احترامید ! :wink:
به سوالم هم اگر ممكنه جواب بديد كه رشتتون چيه!
میخوای بدونی عکس با شرت ورزشی دارم یا نه ؟! :wink:
نه دوست من من رشتم گرافیک نیستش و به بحث هم ربطی نداره به نظر من .
من سیکل نرم افزار دارم !

مانی حرف شما هم درست و تا حد زیادی هم قبولش دارم .
اول اینکه در مورد براش های روی کار که باید عرض کنم که من در پست اولم هم عرض کردم که پایه کار وکتورآرت هستش و من یک سبکی از خودم درست میکنم و میام روی این کار رو با ابزارهای پیکسلی کار میکنم . ( این که بر کسی پوشیده نیست انشالله )
حالا من یک سئوال دارم از مانی عزیزم :
من اشتباه میکنم اوکی ؟
حالا به نظر شما Melanie Stimel طراح بزرگ Painting که در مجموعه عظیم تاپ سکرت میاد و همین کاری رو که من کردم انجام میده در فتوشاپ و با Shape ها و عنوان آموزشش هم هست Vector Art یعنی ایشون هم اشتباه کرده ؟!
موفق باشید .

Mandana

Active Member
حالا به نظر شما Melanie Stimel طراح بزرگ Painting که در مجموعه عظیم تاپ سکرت میاد و همین کاری رو که من کردم انجام میده در فتوشاپ و با Shape ها و عنوان آموزشش هم هست Vector Art یعنی ایشون هم اشتباه کرده ؟!
نه جوجو می بحثم اینه براش استفاده کنی دیگه کار وکتور نیست.توی اون آموزشها با گرادیانت سایه روشنها رو ایجاد می کنه اگر اشتباه نکنم...مش ایلوستریتور هم با گرادیانت رنگی کار می کنه.یعنی طرح ئه ملانی رو میشه توی نرم افزارهای برداری آورد اما طرح تورو نمیشه عسیسم
40nkitg.gif

بازم میگم می تفاوت پیکسل آرت رو با وکتور آرت نوشتم.. و الا خودت پست اول گفتی که ریلیستیک آرت هست نوع کار ات :green:
و اینجا هم رسمن نوشتی طرح دیگه وکتور نیست:
اول میخواستم وکتورآرت کار کنم و برنامه دیگه ای نداشتم اما یکم دیتیل با براش اضافه کردم احساس کردم میشه یک طرح Realistic باشه .
فکر کنم اسم تاپیک بچه ها رو به اشتباه انداخته:wink:
و خوب نی دونم دلیلی نداره سر موضوع به این سادگی اینهمه بحث جلو بره.:mad:
بابا صلوات بفرستین!!! آشتی کنین ...جفتتون ان شید مسنجر کاره تون دارم اصلن.بدو بدو
4zul1t.gif

پ.ن:ببخشید انگاری پستم با پست گیلاس همزمان شد:">

آخرین ویرایش:

30min

Banned
TOP SECRET - DVD 4 - Cheeks
خودتون برین و ببینید که چطور Vector رو تبدیل به Raster میکنه !
http://siminshine.persiangig.com/image/1.jpg
خانم گیلاس گرادینت در حالتی پیکسلی رستر میشه نه وکتور !
به احترام ماني و عرفان و بچه هاي ديگه اين بحث رو ادامه نميدم و تموم شده ميدونم
امیدوارم اینطور باشه چون چند تا پست دارید همین رو میگین !
ممنون که به من درس میدید برای طرز صحبت در تاپیک !
خدمتتون باید عرض کنم عکس با شرت ورزشی مثالی هست که در تلویزیون جمهوری اسلامی بارها بارها تکرار میشه و فکر نمیکنم جمله بدی باشه و در جواب شما که گفتین رشتت چیه گفتم عزیزم .
خوشحالم که رشته گرافیک اینقدر به شما اعتماد به نفس داده که دارین به من درس میدین .
دوستان عزیز من عذر میخوام که تاپیک به اینجا کشید .
وقتی کسی توضیحات پست هام رو نخونه به من حق بدید که عصبانی بشم اما دیگه قول قول که ادامه نمیدم دیگه همه چی روشن هستش .
خوش باشید .

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
او ساری نمیخوام بحث باز بشه ، ولی لازم میبینم یه توضیح 2 خطی بدم ( قول میدم بیشتر نشه )

ببینید وکتور آرت این نیست که شما بیایید با ایلستریتور یا کورل طرحی رو بزنید

وکتور آرت اسم یه سبک نقاشی یا تصویر سازی هست !

وکتور آرت به سبکی اتلاق میشه که نگاشتن و ترسیم کردن به صورت رنگ های خالص به صورت کاملاً شارپ و خطی انجام میگیره

حالا این وسط نرم افزاری مثل ایلستریتور با ابزار خاص خودش انجام این عمل رو بصورت تخصصی انجام میده .

و این اشتباه که بگیم اگه کاری توی فتوشاپ انجام شد دیگه نمیشه بهش گفت وکتور آرت.

طرح سیمین تمام قسمت هاش بجز تی شرت به سبک وکتور آرت هست.

شاد زی

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بنیامین من هم به خاطر همون استفاده از براش برای صورت و تی شرت گفتم
وگرنه توی همون تاپ سکرت هم آموزشش هست!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بیخیال اصلا من اشتباه کردم
از سیمین هم معزرت میخوام که تاپیکش به بیراهه رفت پستهامم پاک میکنم

از همگی هم معزرت میخوام
موفق باشید

hamid

Well-Known Member
اصلا خوشم نمیاد یکی دوس داره حرف خودشو به کرسی بشونه بابا یکم مطالعتو ببر بالا در زمینه گرافیک فرق این دوتا رو بدونی و متوجه شی دوستان چیو دارن میگن یه چیزو میدونم که این دوستان تخصصی این کار رو میکنن
بنظرم با این کارت دیگه کسی رو طرحات نظر نمیده چون ارزشی به نظرات قائل نیستی

mehdi2477

Member
ببخشید دوستان که نظر میدهم.

چرا بعضی از دوستان فکر میکنند این بحثها برای بقیه کاربران جلوه خوبی نداره .

به وسیله این بحثها و این پافشاری بر روی عقاید خود ( بر حسب تجربه) هست که باعث میشه

کاربران تازه کار خیلی چیزها را از اساتید با تجربه ای مثل شما یاد بگیرند .

من از 30min و gilas و MEGA WAVE و Mandana_ns خیلی ممنونم که تجربه های ارزشمندشون را در اختیار

بقیه
قرار میدهند . امیدوارم همچین بحثهایی با یک روحیه شادتر در بقیه تایپیک های گالری شاهد باشیم.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چه جالب این تاپیک 6 صفحه پیش رفت! :دی
و البته بنظرم بحث های جالبی هم توش بود. من که به شخصه از بعضی مواردش استفاده کردم.

متاسفانه بین ما ایرانی ها این جا افتاده که به محض اینکه بحث جدی میشه فکر میکنیم یه خصومتی به وجود اومده
یا باید حتما شمشیر رو از رو ببندیم و این حرفا!

من شخصا آرزوم اینه که توی انجمن حداقل روزی یه دونه از این تاپیک ها پر از بحثهای چالشی توی انجمن ایجاد بشه.
همین بحث ها هست که باعث پیشرفت میشه. وگرنه اینکه همه ی اعضا بیان بگن کار قشنگی بود یا بگن فلان جا رو اگر
اینطوری کار میکردی بهتر بود یا ... چه فایده ای داره؟!

پس خواهشم اینه که هیچ موقع نگید من دیگه توی این تاپیک پست نمیزنم یا این بحث رو ادامه نمیدم!
ولی همیشه این موضوع رو در نظر داشته باشید که لازمه ی بحث کردن داشتن یه جنبه ی بالاست.
پس بنظرم همچنان میشه روی این موضوع وکتور آرت بحث کرد. البته بصورت دوستانه.

بنظرم منم الان یه سری مسائل با هم قاطی شدن!
وقتی صحبت از سبک پیش میاد اصلا چه دلیلی داره اسم نرم افزار بیاریم؟!
وکتور آرت یک سبکه. حالا شما میتونید وکتور آرت رو با فتوشاپ انجام بدید یا با کورل یا با ایل یا با پینت ویندوز!!
مهم اینه که قواعدش رو رعایت کنید.
همونطوری هم که 30مین گفتن قواعدش اینه که طرح شما از یک سری خط و نقطه و منحنی بصورت کاملا
ساده و پایه ای باشه. وگرنه این که بگیم وکتور آرت یعنی یک طرحی که بشه اون رو تا بینهایت بزرگ کرد اصلا درست نیست!
این وسط داریم وکتور آرت رو با تعریف وکتور یا برداری قاطی میکنیم.

طرح 30مین هم به خاطر اینکه توش از براش استفاده شده نمیتونه توی سبک وکتور آرت قرار بگیره.
اگر اون براشها و اون لباس حذف بشه کاملا یک طرح وکتور آرت هست و هیچ نیازی هم به این نیست که آیا میشه تا هر سایزی بزرگش کرد یا نه!
بنظرم الان این طرح بیشتر در بخش Mixed Media قرار میگیره. یعنی طرحی که مرکب از چند سبک طراحی دیجیتالی ئه.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به خاطر اینکه توش از براش استفاده شده نمیتونه توی سبک وکتور آرت قرار بگیره.

سارا جان من و مانی هم بیشتر اشاره به این کردیم که طرح 30min جان از حالت سبک وکتور آرت خارج شده ولی متاسفانه فکر کردند که دشمنی در کاره یا ...
پس خواهشم اینه که هیچ موقع نگید من دیگه توی این تاپیک پست نمیزنم یا این بحث رو ادامه نمیدم!
سیمین جان گفتند که گالری جای این بحث ها نیست وگرنه من مشتاق به ادامه ی بحث بودم که خیلی داشت جذاب میشد
من هم امیدوارم این فرهنگ جا بیفته که گالری فقط جای به به و چه چه نباشه و هر حرفی که زده میشه رو پای انتقام جویی یا مخالفت کردن با شخص خاصی برداشت نکنند
و در کنار لذت بردن از طرح هامون بتونیم بحث تخصصی با انتقاد پذیر بودن طرفین داشته باشیم!

موفق باشید

alionline1366

Active Member
منم کاملا با این بحثها موافقم سر یکی از تاپیکهای قدیمی منم یه بحثی با galagoola عزیز پیش اومد البته کاملا دوستانه که من خیلی چیزا یاد گرفتم و مجبور شدم برای اینکه اطلاعات خودمو تو اون زمینه بالا ببرم حتی تحقیقم بکنم کلا اینجور مباحث اگه با قرض انجام نشه و عینک بدبینی رو کنار بزاریم خیلی عالیه من به شخصه از مباحث این چنینی استقبال میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا