کی گفته ؟؟؟ولي پيشنهاد ميكنم از اين آرايه استفاده نكنيد چون اگه منتظر ارسال يكسري اطلاعات به روي post باشيد (معمولاً در زمان login اينطوره)، چون صفحه شما مقادير get رو هم ميخونه (بدليل استفاده از request_$) امنيت مياد پايين چون با امتحان كردن نام كاربري و رمز عبورهاي مختلف ازطريق آدرس (كه توسط نرم افزارهاي هك به سادگي امكان پذيره)، هكر با روش ساده تري ميتونه صفحه شما رو هك كنه. البته نميگم كه در حالتهاي ديگه نميشه هك كرد ولي حداقل كار يكم سخت تر ميشه.
کی گفته ؟؟؟
استفاده از $_request به جای $_get خیلی بهتر هست ! یه مقاله خوندم که در این زمینه کامل توضیح داده بود لینکش رو پیدا میکنم و میزارم اینجا !
با سلام، ضمن تشكر و تأييد، همونطور كه گفتم، منظورم وقتي هست كه از روش post (اون هم بخاطر امنيت نسبتاً بيشتر) استفاده ميكنيم وگرنه تا جايي كه بشه ترجيح ميدم از get_$ استفاده نكنم.ایشون گفتند در مقادیر که باید پست بشن از $_reqiest استفاده نشه چون get رو هم میگیره :ی حواصت نیست آقا مسعود :ی
اما در مواقعی که از متد get استفاده میکنین request خیلی بهتر از get هست چون get ماکسیمم کاراکتر دریافتی داره اما request اینطور نیست
آره ! کلا خوندم اینجوری شدایشون گفتند در مقادیر که باید پست بشن از $_reqiest استفاده نشه چون get رو هم میگیره :ی حواصت نیست آقا مسعود :ی
البته اگر از کد امنیتی استفاده کنیم و هر بار که به صفحه چک کردن وارد میشیم پس از سنجش صحت کد ، کد رو از بین ببریم نمیتونند از این نرم افزار ها استفاده کنند ، البته تا حدودی ...
import_request_variables('c','c_');
import_request_variables('g','g_');
import_request_variables('p','p_');
import_request_variables('s','s_');
اصولا برای اعتبار سنجی کاربر با متد GET موافق نیستم.( فقط کافیه یه جوجه هکر حوصله داشته باشه Inject کنه)
البته متد POST رو هم میشه دور زد ولی یکم زمان میخواد ( BF And Dic Attack )
اگر این گونه اعتبار سنجی ها باشه میشه گفت امنیت 2 پله اومده بالا.
---------------------------
این پستی که دادم هیچ ربطی به پست اصلی نداشت ولی دیدگاه void20006 رو در مورد امنیت تغییر میده.
ایشون گفتند در مقادیر که باید پست بشن از $_reqiest استفاده نشه چون get رو هم میگیره :ی حواصت نیست آقا مسعود :ی
اما در مواقعی که از متد get استفاده میکنین request خیلی بهتر از get هست چون get ماکسیمم کاراکتر دریافتی داره اما request اینطور نیست
با سلام، امروز داشتم مستندات PHP رو ميخوندم، ديدم REQUEST_$ محتويات آرايه COOKIE_$ رو هم برميگردونه و تأكيد كرده بود فقط وقتي از اين آرايه SuperGlobal استفاده كنيد كه مطمئن هستيد شناسه هاي انتخابي براي Cookie، مقادير Post و مقادير Get رو متفاوت از همديگه تعيين كردين. من كه خودم در هر صفحه هرموقع ميخوام با اين موارد كار كنم، بدين ترتيب عمل ميكنم:
اينطوري متغيرهاي Cookie با پيشوند _c و متغيرهاي get با پيشوند _g و متغيرهاي post با پيشوند _p و نهايتاً متغيرهاي session با پيشوند _s مشخص ميشن. تازه اينطوري اسم متغيرها هم كوتاه ميشه. مثلاً به جاي ['POST['var_$ كافيه بگيم p_var$PHP:import_request_variables('c','c_'); import_request_variables('g','g_'); import_request_variables('p','p_'); import_request_variables('s','s_');
اميدوارم اين روش مناسب باشه و به كار دوستان بياد.
موفق و مؤيد باشيد.