).......(

SEPINAZ

Active Member
سلام آقا مسعود
285.gif

خيلي خيلي خوش اومدين...
281.gif

==========
كاراتونم خوشكله...موفق باشي
8.gif

سلام مسعود، خوش‌اومدی

در مورد كار اول:
خيلی زيباست مخصوصاً رنگ‌بندی
اما قراره باشه اندازه تصوير بزرگ (پوستر) باشه نبايد پس زمينه كار انقدر خلوت باشه
ميتونستی با تصوير بزرگ و بسيار كمرنگ همون نقش اسليمی كمی از سادگی و خلوتی دربياريش

در مورد كار دوم:
لزومی نداشت كه مثل بالايی حتماً يه كادر عمودی كشيده باشه و محتوای اصلی در پايين كادر قرار بگيره
رنگ كار هم زاد با موضوع همخونی نداره
بهتر بود يه وكتورشيپ از تصوير يه چشم طراحی میكردی و به جاي اون نشان اينويديا كه كف دست قرار گرفته استفاده می‌كردی

موفق باشی

galagoola

Active Member
چقدر خوبه که با ما آشنا شدی و ما هم با تو آشنا شدیم
خیلی خوش اومدی
من از قرمزه خیلی خوش اومد
یه درخواستم ازت داشتم اینکه از عنوانه مناسب برا تاپیکت استفاده کن
موفق باشی
فلن

M.R

Member
سلام بچه ها
حسين جان خلوتيه كار باعث زيباييش مي شه لزومي نيست با تصاوير اضافي كه هيچ تاثيري در كار نداره شلوغش كنيم
در مورد كار دوم اتفاقي تركيب بنديش يكي شده . بحث گرافيك هم بحث خاصي نيست كه بگيم رنگ خاصيو مي طلب مذهبي نيست كه بگيم رنگ سبز آبي يا آبي بيشتر مطلبو مي رسونه گرافيك يه هنر آزاد و خلاقه .
ممنون از نظراتتون
موفق باشيد

h-akhavan

Member
سلام:)
خوش اومدی!:oops:
اینا اتفاقی که اینقدر جالب نشدن؟! نه؟
در مورد اولی راست میگن! یه دیتیل بسیار ضعیف اگه بکار بره شاید بد نشه ها!
چندتا نمونه دیگه هم بذار بیشتر حال کنیم:cool:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
M.r‌ جان خيلي خوش اومدي.

ميتونم بدونم رشته تحصيلي شما چيه؟

كاراتونم خيلي خوب شده. البته اين كارا رو بايد بعد از چاپ ديد. من خودم براي كسي كه ميتونه مفهوم كارش رو بدون بكار بردن عناصر اضافي به بيننده القاء كنه به شخصه احترام خاصي قائلم. كاراي شما هم همينطوره.

البته بهتر بود سايز كار رو كوچيكتر ميگرفتي و آپ ميكردي كه هم حجمش كمتر بشه و زود لود بشه و هم بشه تو يه نگاه به كل پوستر دربارش نظر داد.

h-akhavan

Member
سلام:)
من هم از کارهایی که عناصر زائد توشون نیست واقعا لذت میبرم، ولی مساله اینه که تا حدودی باید سلیقه همه مخاطبان رو در نظر داشت!

صحبت از چاپ شد!! مسعود جان اگه ابعاد کار برات حیاتی نیست، تو ابعاد کارت یه تجدید نظری بکن. برای پوستر اسلیمی، فکرر کنم نیم سانتی که جا گذاشتی برای چاپ کم باشه! برای پوستر جشنواره هم ابعاد مناسبی به لحاظ چاپ در نظر گرفته نشده، مگر اینکه!! بخای 100 در 70 چاپ کنی و ده سانت اضافی شو هم طرح دیگه ای داشته باشی!
موفق باش! خب:oops:

M.R

Member
سلام
از همگي ممنونم
در مورد چاپ درسته كه هزينه هاي چاپ مهمه ولي من اگه ببينم سايزي كه طراحي كردم كارمو زيبا تر نشون مي ده گير به هزينه هاي چاپش نميدم شده از جيب خودم ميدم تا كار هموني كه مي خوام بشه .
در مورد رنگها توي چاپ هر رنگي كه شما در طراحي تون مي زارين (cmyk) حتما در مياد . اين در صورتي ممكنه كه يا ناظر چاپ خوب داشته باشين يا چاپچي خوب .
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا