-----------
IranPardakht Well-Known Member Sep 15, 2007 #2 اگر این مجموعه بینظیر را می خواهید عضو سایت شوید و در نظرات همین پست بگویید تا برای شما ایمیل شود و یا pm به ایدی شما در همین سایت کلیک کنید تا باز شود...
اگر این مجموعه بینظیر را می خواهید عضو سایت شوید و در نظرات همین پست بگویید تا برای شما ایمیل شود و یا pm به ایدی شما در همین سایت کلیک کنید تا باز شود...
Master ITX Well-Known Member Sep 15, 2007 #3 راه جدیده برا عضو گیری !!!!! چه ربطی به هاستینگ داره ؟؟؟!!!
YTERROR Active Member Sep 15, 2007 #4 برای این که تایپیک اسپم حساب نشه یک میلیون آدرس ایمیل هاتمیل برای دانلود : ---- موفق و پیروز باشید آخرین ویرایش توسط مدیر: Sep 15, 2007
spsgorgan Active Member Sep 15, 2007 #5 بيهوده ترين راه ممكنه جهت عضو گيري ! متاسفم براي اين سايتها ...
Master ITX Well-Known Member Sep 15, 2007 #6 بابا اصلا این تاپیک باید پاک بشه من یه دفعه اومدم این کارو کردم تاپیکم رو بستند حالا اینو نمیدونم !!!
بابا اصلا این تاپیک باید پاک بشه من یه دفعه اومدم این کارو کردم تاپیکم رو بستند حالا اینو نمیدونم !!!
Parham Well-Known Member Sep 15, 2007 #7 در صورت تکرار اینگونه مسائل در این انجمن دسترسی محدود خواهد شد !