8 قالب فارسی برای سیستم مدیریت محتوای e107

bache +

Well-Known Member
,hruh fvkhli lcovtd lk o,nl fda hc 5 jh fh' j,a \dnh ;vnl nv uvq 6 nrdri ldai shdj, i; ;vn
واقعا برنامه مزخرفیه من 5 تا باگ توش پیدا کردم راحت میشه سایتو تو 6 دقیقه هک کردن اینو قبلا میخواستم بهت بگم ولی یادم رفته بود الان موقعیت مناسبیه که بگم البته اگه رو برنامش کار شه شاید بتونه یه کارایی بکنه قالب سومی خوشم اومد ولی ای کاش قالب های زیباتری بسازید نه ک فارسی کنید

Parham

Well-Known Member
واقعا برنامه مزخرفیه من 5 تا باگ توش پیدا کردم راحت میشه سایتو تو 6 دقیقه هک کردن اینو قبلا میخواستم بهت بگم ولی یادم رفته بود الان موقعیت مناسبیه که بگم البته اگه رو برنامش کار شه شاید بتونه یه کارایی بکنه قالب سومی خوشم اومد ولی ای کاش قالب های زیباتری بسازید نه ک فارسی کنید
دوست عزیز این پرتال هیچ مشکل یا باگی‌ نداره ... اگر اطلاعات ندارین نظر در مورد مساله ای ندین ...

bache +

Well-Known Member
دوست عزیز این پرتال هیچ مشکل یا باگی‌ نداره ... اگر اطلاعات ندارین نظر در مورد مساله ای ندین ...
پرهام جان ببین عزیز من میخوای باگ هاشو بهت بدم یا اقلا یه سایت بده با این سیستم باشه من باست هکش کنم!!!بیزحمت توهین هم نکن

Ashiyane

Banned
این سایت به زودی توسط تیم کاترینا هک خواهد شد(شوخی ندارم)

bache +

Well-Known Member
38.gif

bache + گفت:
,hruh fvkhli lcovtd lk o,nl fda hc 5 jh fh' j,a \dnh ;vnl nv uvq 6 nrdri ldai shdj, i; ;vn

شما داخل سایت اومدی جوابت رو نگرفتی اینجوری مثلاً تلافی میکنی ؟ خوب خواسته شما بی مورد بود عزیزم دیگه
این حرف ها رو نداره !

کسی هم می خواهد هک کنه یا علی سایت من که فکر نکنم ارزشش رو داشته باشه سایت اصلی رو هک کنه که براش اعتباری هم باشه ! البته اگه تونست ! e107.org

اگه این پورتال باگ داشت که کاربران در رسمی ترین سایت امتیاز دهی به پورتال های امتیاز بالا را بهش نمیدادن که عزیزم آخه !!!! بیا این هم لینکش مشاهده کن :

http://www.opensourcecms.com/index....43&PHPSESSID=15ddd3b59eb146e4b59d76d5a9c54060

YTERROR

Active Member

شما نمی دونم با تیم آشیانه رابطه دارید یا ندارید ولی اگه هک کنید ما هم خیلی خوشحال میشم ببنیم و درس عبرت بگیریم نه که شرکت سازنده عقلشون نمی رسیده باگا رو بگیرند و منتظر فرمایش شما بودن و .....

مطمن باش هیچ مقاله انگلیسی در مورد ورژن آخر 107 پیدا نمیشه بهتر بود یک سرچ می کردین بعد ادعا می کردین

من تا جایی که چند وقت دیده بودم سایت آشیانه یک مقاله هک برای پی اچ پی بی بی ورژن 10 و زیر اون داده بود که خیلی از سایتهای ایرانی که از این ورژنها استفاده می کردند هک شد و حالا کار درست یا غلطشو نداشتیم ولی جالب تر از اون من 2 ماه قبل از اون چندین مقاله انگلیسی و روسی دیده بودم در این مورد و .....

------------------------------------------------------تشکر----------------------------------------------------------
ممنون از قالبها و فارسی سازیشون و پشتیبانی و .......

عرفان جان وقتی قالبهای خوب هست و فارسی نشده دلیلی نیست که کسی قالب بسازه قالب ساختن مال موقعیه که دیگه قالب خوب برای فارسی سازی و استفاده نباشه وگرنه وقت ساخت یک قالب رو میشه روی فارسی سازی 7 تا قالب گزاشت و بهتره خودت به نتیجه برسی نه از نظرات دیگران استفاده کنی

موفق و پیروز باشید

bache +

Well-Known Member
شما داخل سایت اومدی جوابت رو نگرفتی اینجوری مثلاً تلافی میکنی ؟ خوب خواسته شما بی مورد بود عزیزم دیگه
این حرف ها رو نداره !

کسی هم می خواهد هک کنه یا علی سایت من که فکر نکنم ارزشش رو داشته باشه سایت اصلی رو هک کنه که براش اعتباری هم باشه ! البته اگه تونست ! e107.org

اگه این پورتال باگ داشت که کاربران در رسمی ترین سایت امتیاز دهی به پورتال های امتیاز بالا را بهش نمیدادن که عزیزم آخه !!!! بیا این هم لینکش مشاهده کن :

http://www.opensourcecms.com/index.p...9d76d5a9c54060
با عرض پوزش من از ورژن جدید خبر نداشتم تمام باگها پچ شده من نمیدونستم ورژن جدید اومده یعنی خیلی وقت پیدا کرده بودم ولی من تو سایته شما چیزی نزدم که به نتیجه برسم موفق باشید

bache + گفت:
با عرض پوزش من از ورژن جدید خبر نداشتم تمام باگها پچ شده من نمیدونستم ورژن جدید اومده یعنی خیلی وقت پیدا کرده بودم ولی من تو سایته شما چیزی نزدم که به نتیجه برسم موفق باشید

دوست عزیز شما با این رفتارت اعتبار خودتون را در نت از دست می دهید برای یک وب مستر واقعاً بعیده که با این شدت از روی اطلاعات غلط صحبت کنه .
نسخه قبلی این سیستم هم باگ های خطرناکی نداشت مشکلات کوچک سیستم هم توسط پک های امنیتی رفع میشد.

من این سیستم را ایجاد نکردم یا از راه اون درآمدی ندارم که بخواهم سنگش رو به سینه بزنم فقط یک فارسی سازی نا قابل ولی دیگه دادن اطلاعات غلط به کاربران و خراب کردن یک سیستم خوب کار درستی نیست این قبیل رفتار دیگه به خدا در هیچ مملکت و دیاری پیدا نمیشه .

S4DEGH

Well-Known Member
بيخيال desperados جان !
90.gif

اما بگم منم هم قبلا ديدم اين سيستم باگي خطري نداشته و الان نسخه جديدش هم باگ نداره !
308.gif

سيستم جالبيه !
109.gif

چشم صادق عزیز اگر هم این تاپیک از بحث اصلی خارج شد ببخشید دیگه دوستان یکم کم لطفی کردند !

عادل جان از شما هم ممنون خدا سایتون رو از سر این انجمن کم نکنه به خدا ;)

YTERROR

Active Member
خواهش چیزی که مشکلی نداره حرفی هم نداره توش اگه یک عکس کوچک از قالبها ز این به بعد پیوست بگنی بهتره چون این پرتال یکم شاید بعلت ازدیاد مطالبش مثل پرتالهای خبری شده

می تونی با یک یا چندین عکس از قالبهایی دیگر این پرتال رو بیشتر به نمایش بزاری و ......

bache +

Well-Known Member
من این سیستم را ایجاد نکردم یا از راه اون درآمدی ندارم که بخواهم سنگش رو به سینه بزنم فقط یک فارسی سازی نا قابل ولی دیگه دادن اطلاعات غلط به کاربران و خراب کردن یک سیستم خوب کار درستی نیست این قبیل رفتار دیگه به خدا در هیچ مملکت و دیاری پیدا نمیشه .
زحمات شما قابل تقدیره
15.gif
l
من در پست قبل معذرت خواهی کردم
20.gif
این ایدی من دست داداشمم هست بعضی مواقع خرابکاریاش رو من باید درست کن
21.gif
م(اخر لو دادم)

سلام

3 قالب بسیار زیبا توسط سایت پشتیبان فارسی برای دانلود قرار گرفت.

این 3 قالب کاملاً فارسی و بدون هیچ مشکلی می باشند و از نظر طراحی بسیار زیبا هستند .
نام قالب ها callskinv6 و e107v8 و Venka می باشد که در محیط دانلود قرار دارند .

تصاویر قالب ها :

venka :

10.jpg

لینک دانلود : http://www.e107.webshahr.com/download.php?view.50

callskinv6 :

9.jpg

لینک دانلود : http://www.e107.webshahr.com/download.php?view.48

e107v8:

8.jpg

لینک دانلود : http://www.e107.webshahr.com/download.php?view.49

در ضمن قالب فارسی e107v6 همدر پنچ رنگ مختلف برای دانلود قرار گرفت.

لینک دانلود : http://www.e107.webshahr.com/download.php?view.54

جدیدترین ارسال ها

بالا