دوستان عزیز امکانات جدیدی به لوح افزوده شده حتما به سایتش یه نگا بندازید.
A awt Member Jul 18, 2005 #21 دوستان عزیز امکانات جدیدی به لوح افزوده شده حتما به سایتش یه نگا بندازید.
f_mostafa_f Active Member Jul 24, 2005 #23 دوست عزيز اين عكسي كه شما در امضات اضافه كردي مطمپني كه مربوط به محصول شماست؟؟
A awt Member Jul 25, 2005 #24 نه دوست عزیز مگه گفتم این عکس ماله ماست !!!! ما سیستم های مدیریت محتوا می فروشیم . نه مثل شما قالب . از این عکس خوشم اومد تو بنر استفاده کردم . البته قبلا اینو تو چند سایت دیده بودم . اگر موردی داره اونو بردارم ؟؟؟؟
نه دوست عزیز مگه گفتم این عکس ماله ماست !!!! ما سیستم های مدیریت محتوا می فروشیم . نه مثل شما قالب . از این عکس خوشم اومد تو بنر استفاده کردم . البته قبلا اینو تو چند سایت دیده بودم . اگر موردی داره اونو بردارم ؟؟؟؟
A awt Member Aug 9, 2005 #26 5 سیستم مدیریت محتوای آموزش از راه دور :: مدرسه آنلاین :: به Awt اظافه شد . 2 تاش کاملا فارسی هستن.
f_mostafa_f Active Member Aug 9, 2005 #27 awt گفت: یادم رفت عذزخواهی کنم . دوست عزیز کلیک کنید تا باز شود... نه دوست عزيز اين رو نفرماييد.... منهم منظوري نداشتم فقط فكركردم كه شايد شما هم جزپي از اون شركت باشيد... البته من با ايران وب همكاري نميكنم...فقط محولشون رو ديده بودم و برام جالب بود... البته ايراد هاي بسياري داشت....
awt گفت: یادم رفت عذزخواهی کنم . دوست عزیز کلیک کنید تا باز شود... نه دوست عزيز اين رو نفرماييد.... منهم منظوري نداشتم فقط فكركردم كه شايد شما هم جزپي از اون شركت باشيد... البته من با ايران وب همكاري نميكنم...فقط محولشون رو ديده بودم و برام جالب بود... البته ايراد هاي بسياري داشت....
M maisam84 Member Aug 15, 2005 #30 دستت درد نكنه بابا خيلي با حالي يعني اصلا ديگه چي ... چي داداش خلاصه دستت درست به قول شاعر خودمون : كار را كه كرد آنكه تمام كرد آخرین ویرایش: Aug 15, 2005
دستت درد نكنه بابا خيلي با حالي يعني اصلا ديگه چي ... چي داداش خلاصه دستت درست به قول شاعر خودمون : كار را كه كرد آنكه تمام كرد
B bavimorteza Member Nov 9, 2005 #33 یه توضیح در باره اون نسخه استاندارد بگو تو سایت که لینک ها کار نمیکنه
A awt Member Nov 11, 2005 #34 10 hezar tomane behtare ba telfone 04123326005 tamas begiri ebrahim molayi
B bavimorteza Member Nov 15, 2005 #40 من هم پول واریز کردم هم شماره فیش رو هم به شما گفتم پس چرا پست نمی کنید:razz: