7 تصویر بسیار زیبا و فوق العاده از تهران : نظر یادتون نره... نظر یادتون نره ...
P poker1010 New Member Sep 26, 2007 #1 7 تصویر بسیار زیبا و فوق العاده از تهران : نظر یادتون نره... نظر یادتون نره ...
وحشت Active Member Sep 29, 2007 #3 البته به اینجور که از این عکسها بر میاد... فکر کنم تهران تو شب حداقل قشنگ تر از روزشه... مرسی پسر... عالی بود...
البته به اینجور که از این عکسها بر میاد... فکر کنم تهران تو شب حداقل قشنگ تر از روزشه... مرسی پسر... عالی بود...
mostafa_az Well-Known Member Sep 29, 2007 #5 چهارمی محشره. سومی هم قشنگه. راستی چه حالتی باعث میشه عکس مثل دومی گرفته بشه ؟ مخلصیم مصطفی
AMiR Active Member Sep 29, 2007 #6 وحشت گفت: البته به اینجور که از این عکسها بر میاد... فکر کنم تهران تو شب حداقل قشنگ تر از روزشه... مرسی پسر... عالی بود... کلیک کنید تا باز شود... نه بابا تهران روزاي تعطيل ي كه خلوته هم خوشگله ! mostafa_az گفت: چهارمی محشره. سومی هم قشنگه. راستی چه حالتی باعث میشه عکس مثل دومی گرفته بشه ؟ مخلصیم مصطفی کلیک کنید تا باز شود... سلام استاد دل تنگتون بوديم فكر كنم طولاني بودن مدت عكاسي باعث ميشه (Exposure time)
وحشت گفت: البته به اینجور که از این عکسها بر میاد... فکر کنم تهران تو شب حداقل قشنگ تر از روزشه... مرسی پسر... عالی بود... کلیک کنید تا باز شود... نه بابا تهران روزاي تعطيل ي كه خلوته هم خوشگله ! mostafa_az گفت: چهارمی محشره. سومی هم قشنگه. راستی چه حالتی باعث میشه عکس مثل دومی گرفته بشه ؟ مخلصیم مصطفی کلیک کنید تا باز شود... سلام استاد دل تنگتون بوديم فكر كنم طولاني بودن مدت عكاسي باعث ميشه (Exposure time)
DrXoX Active Member Sep 30, 2007 #7 سلام به عکس ها امتیاز میدم از 100 عکــــــس اول: 56 عکــــــس دوم: 87 عکــــس سوم: 64 عکـــس چهارم: 93 عکـــس پنجم : 90 عکـس ششم: 98 آخرین ویرایش: Sep 30, 2007
سلام به عکس ها امتیاز میدم از 100 عکــــــس اول: 56 عکــــــس دوم: 87 عکــــس سوم: 64 عکـــس چهارم: 93 عکـــس پنجم : 90 عکـس ششم: 98
Marzban Well-Known Member Oct 17, 2007 #9 دوست عزيز بابت عكس هاتون ممنون ولي بهتر بود عكس ها را در تاپيك كارگاه نقد عكس قرار مي داديد تا بهتر مي شد در موردش صحبت كرد. انشا الله از دفعه بعدي
دوست عزيز بابت عكس هاتون ممنون ولي بهتر بود عكس ها را در تاپيك كارگاه نقد عكس قرار مي داديد تا بهتر مي شد در موردش صحبت كرد. انشا الله از دفعه بعدي