بی بی کد 5new spaces

hamed max

کاربر فعال
سلام............................5 تا رندر با شیوه های نورپردازی مختلف..................vray light-HDRI-vray sun و غیره.........:green:
امیدوارم خوشتون بیاد

پیوست ها

• new spaces-Faustino Winery - foster and partner.jpg
    new spaces-Faustino Winery - foster and partner.jpg
    826 کیلوبایت · بازدیدها: 119
  • new spaces-city the light 1.jpg
    new spaces-city the light 1.jpg
    522.1 کیلوبایت · بازدیدها: 106
  • new spaces-bathroom.jpg
    new spaces-bathroom.jpg
    608.6 کیلوبایت · بازدیدها: 93
  • new spaces - corridor.jpg
    new spaces - corridor.jpg
    908.9 کیلوبایت · بازدیدها: 108
  • new spaces - casa vu.jpg
    new spaces - casa vu.jpg
    818.8 کیلوبایت · بازدیدها: 97

shahinio

New Member
درود
دمت گرم خیلی با حال شده مخصوصا رندر city-new spaces
فقط در مورد کارت بیشتر توضیح میدی زمان رندر متریال ها و.....

Mohamad39

New Member
توی رندر حمومت ب نظرم یکم اون وان مصنوعی شده و اون کمد چوبی ک حوله روشه انگار رو هواست
ولی شما استاده مایی شرمنده فقط چیزی ک دیدمو گفتم
ولی فوق العاده :wink:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام عالی شدن.در حد ما نیست نظر بدیم.یه سوال.با چی فوکوس دادی؟ خیلی توی مکس فوکوس سنگین هست.چطور bokeh رو توی فوکوس بوجود بیارم.توی فتوشاپ با zdepght باحال نمیشه. چی پیشنهاد میکنی؟
شن ماسه کف ساحل عکس هست یا رندر گرفتی؟
توی رندر اتاق شب کثیفی روی لنز چجوری بوجود آوردی؟

N.Abedi

Well-Known Member
سلام، واقعاً خوبه مخصوصاً در مورد رندرهای 2 و 4 که مثل سعید عزیز برای تاپ گالری پیشنهاد میدم. :rose:در ضمن سوالاتی که عارف عزیز پرسید، سوال بنده هم هست، ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با آرزوی موفقیت

hamed max

کاربر فعال
ممنون از نظر همگی دوستان.............................سپاس فراوان........................در مورد سوالات عارف : فوکوس من با zdepth هست.................با پلاگین frischluft در افتر افکت. به نظر من کاملترینه تو این زمینه .تنظیم کامل bokeh و اندازه و شدت و همه چیزش قابل کنترله و خیلی هم ساده س...........اون شن هام بک گرانده از عکس اصلی خود ساختمون با فتوشاپ تنظیمش کردم........کثیفی لنز هم یه لایه ی screen شده روی عکس اصلیه ................همین از این عکس های کثیفی تو نت زیاده

ronironiz

New Member
سلام دوست عزیز کارت عالیه هرچی بگم تکراری من عاشق عکس دومی شدم . جالبه ما مبتدیها به کار چطور نگاه میکنیم و استادها چطور ؟ ما مو را میبینیم و آنها پیچش مو را .

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام داش حامد

واقعا کارات عالی یه :rose:

من از رندر 1 و 4 خوشم اومد داش یکم توضیح در مورد کارت بده بیکار شدی یه میک این بزن ما رو از این توهم بر بیار ممنون

hamed max

کاربر فعال
مرسی از دوستان بابت نظر لطفتون.................توضیح خاصی نداره کارا......فقط اینکه هر صحنه شیوه ی نور پردازی متفاوت با بقیه رو داره که اونم میخواستم تو حالات مختلف بررسی کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا