460 مگابايت بعد از فشرده سازي به 1.5 مگابايت تبديل شد !!!!!

mahdyonline

Active Member
سلام.
دوستان من آفيس 2006 رو با حجم 1.5 مگابايت دانلود كردم و بعد از Extract حجم آن به 450 مگابايت افزايش يافت.
من كه كپ كردم حسابي لينك ميزارم ببينيد !!!:eek:

لينك دانلود آفيس 2006 : با حجم 1.5 مگابايت
http://www.megaupload.com/?d=FAY2IIT3

لينك دانلود برنامه اي كه فايل بالا را Extract مي كند .
http://www.megaupload.com/?d=2ZERONUC

درضمن :
حجم فايل فشرده 1.4 مگابايت
حجم فايل بعد از Extract كردن : 450 مگابايت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merott

Active Member
تونستيد نصب كنيد؟!...
يه بار ويندوز لانگهورن رو هم به همين صورت گذاشته بودن كه البته خراب بود‌...
يه همچين چيزي غيرممكنه.... بنابراين اين هم حتماً خرابه...
شما اگه نصب كرديد خبرش رو به ما هم بديد!

Sunboy454

Active Member
اطلاعات فایلهای cab و big و یه سری فایلهای حجیم دیگه خالی شده ... و بنابراین هیچ کدوم نباید کار کنن ؛

ToFaN

Well-Known Member
Sunboy454 گفت:
اطلاعات فایلهای cab و big و یه سری فایلهای حجیم دیگه خالی شده ... و بنابراین هیچ کدوم نباید کار کنن ؛
نیما جان واقعا اینجوریه من عملیش کردم منتها این فایلاش خرابه فکر کنم
صبر کن شب برات یه مقاله خوب ازش میزارم خیلی جالبه
:)

Merott

Active Member
چه عرض كنم....:neutral:
اگه اينطور باشه كه واقعاً يه انقلابه...! من كه نميتونم باور كنم:neutral:

Sunboy454

Active Member
اینطور فشرده سازی مطمئنا و حتما ، یه سری فایلها و اطلاعات رو از بین میبره ؛ در غیر اینصورت خیلی زودتر شرکت های بزرگتری مثل Microsoft و شرکت های ساخت Installer مثل InstallShield ، میرفتن سراغش ...

ToFaN

Well-Known Member
Sunboy454 گفت:
اینطور فشرده سازی مطمئنا و حتما ، یه سری فایلها و اطلاعات رو از بین میبره ؛ در غیر اینصورت خیلی زودتر شرکت های بزرگتری مثل Microsoft و شرکت های ساخت Installer مثل InstallShield ، میرفتن سراغش ...
عزیز من دانلود کردم و انزیپ هم کردم قشنگ جواب داد
الا ن هم دارم یه فایلی زیپ میکنم ببینم جواب چی میده

saeednajafi

Member
اون فايل ويندوز الكيه ، به نظر من حجم فايلاش مجازيه ، چون هيچكدوم از فايلهاش ، حتي عكساش باز نميشه ،
ولي فايل آفيس كه با kgp فشرده شده رو من دانلود كردم و دارم extract ميكنم فعلا 4 ساعت گذشته و نوشته 6:30 ديگ مونده ، احتمالا فردا صبح تموم شه ، اگه كار كرد حتما اينجا خبر ميدم
در ضمن cpu من P4 1.8 هستش ، اگه دوستاني كه cpu شون بالاتره اين كار رو بكنن شايد زودتر نتيجه رو بفهميم

saeednajafi

Member
فعلا 53.7%

من يه سري تست كردم ، براي فايلهاي مختلف ميزان فشرده كردنشون خيلي متفاوته ، مثلا فايلهاي jpeg و يا pdf رو خيلي كم فشرده ميكنه و پروسه خيلي زمانبري هم داره مخصوصا اگر حالتي فشرده تر از medium انتخاب بشه
نتايج يه سري از تستهايي رو كه تو خود سايتش زده ببينيد بد نيست

http://www.icpnet.pl/~tomekpawlak/kgb/?lang=en

saeednajafi

Member
سلام
باز كردنش تموم شد ، 450 مگ شد ، ولي فايلها كار نمي‌كنند .
البته تعجبي هم ندار چون تو خود سايت kgb ماكزيمم فشرده سازي انجام شده توسط تستهاي خودش 7% حجم اوليه بوده و اين فايل آفيس قرار بود 0.3% حجم اوليه بشه .

من نتيجه ميگيرم كه اين آفيس 12 هم يه چيزي مثل همون فايل 1.5 مگي ويندوز بوده كه به جاي winrar با kgb فشرش كردند ...

Parham

Well-Known Member
من هم همون فایل آفیس را باز کردم و بعد از چند ساعت زمانی‌ که تموم شد فایل ها مشکل داشت و باز نشد ... اما به هر حال فکر می‌کنم که سیستم برنامه درست هستش و فایل اصلی‌ که باز شده مشکل خورده ...

spsgorgan

Active Member
من یه فایل رو فشرده کردم با سه تا : winrar / winzip / KGB
نتیجه جالب بود : winrar برد .

Merott

Active Member
همون Kgp رو اگه بعد از Extract كردن با استفاده از Winrar كمپرس كنيد حجمش ميشه MB 2.43

mahdyonline

Active Member
آقا طوفان سلام
من خودم نرم افزار رو دانلود کردم ولی هنوز آفیس رو دانلود نکردم شما اگه میشه یک آموزش بزار
بای بای

جدیدترین ارسال ها

بالا