40 رادار ارواح

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با سلام

چهل برنامه اندروید که جهت شناسائی ارواح استفاده می شود در یک فایل زیپ قرار دارد . امیدوارم مفید واقع شود .

GHOSTS RADARS

سلام می دونید ارواح همه جا هستند ولی برای رویت آنها ابزار نیاز است . یا بقولی واسطه . در مکانهائی که ارواح تظاهر دارند میدان مغناطیسی دچار تحول و تغییر می شود . و عمدتا

از حد مجاز بیشتر می شود . اساس این برنامه های روح یاب هم تغییرات میدان مغناطیسی محیط است . من حدود چهل برنامه را جمع آوری کردم . روی گوشی های که اندروید سیستم

عامل آنهاست اجرا می شود . برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایتم مردگان دات آی آر مراجعه کنید با تشکر . خسروی .

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
یا من اشتباه میکنم یا ملت جدیدا شبیه خرگوش شدن :green:

اقا طلا یابی ، پول یابی چیزی میزی نداری قرار بدی استفاده کنیم ؟!

mohammad@er

Well-Known Member
تازه 6 7 سال پیش که اومده بود می گفتن تو قبرسون بری تعداد بیشتری روح پیدا می کنه .:lol:

واقعا نمی دونتم اینا ملتو جواد فرض کردن .. :shock:

آره مگه من خدا هستم که همیشه درست بگم . ولی خداوکیلی توی قبرستان بیشتره . علتش رو من نمی دونم . شاید چون خلوته . آره می شه با ارواح دوست شد . و ارتباط برقرار کرد .

اونها انسان را در زندگی راهنمائی می کنند . شاید راه گنج و پول درآوردن هم بهش نشون بدن . البته بعضی از ارواح شبیه داعش هستند . اونها تبهکارند . نباید به اونها نزدیک شوید .

من در محیط کارم در مورد ارواح با کسانی که تشخیص بدهم صحبت می کنم . یک جوانی سالهای پیش روزی پیش من آمد و گفت که یک پیرمردی گاه و بیگاه جلویم ظاهر می شود

و مرا راهنمائی می کند . او واقعا پیرمرد را می دید اما هیچ کس دیگری نمی دید . می گفت دیروز در اتوبوس نشسته بودم . کنارم خالی بود که ناگهان پیرمرد را پیشم دیدم . و با من

صحبت کرد یک مسافری هم آمد درست روی او نشست من می خواستم مانع نشستنش شوم ولی پیرمرد گفت چیزی نمی شود .حتی یکبار بهش گفتم وقتی پیرمرده آمد موبایل

خود را روشن کن و شماره مرا بگیر من صدایتان را ضبط می کنم . این اتفاق افتاد من صدای او را داشتم اما صدای پیرمرد شبیه جیغ بود . یکروز گفتم که دستش بزن ببین از چه جنسی

است . او با پیرمرد یک شوخی می کند . بازوی پیرمرد را می فشارد و می بیند که از جنس پنیه با پشم است . خلاصه جهان ارواح دنیای عجیبی است . با سعی و تلاش می توان با

آنها ارتباط برقرار کرد و البته چیزی بسیار سود آور است .

mohammad@er

Well-Known Member
:lol::lol::lol::lol::green:

برادرم ..

هزاران سال شایدم میلیون ها ساله که انسان روی کره ی زمینه و میدونی تا حالا چقدر انسان مرده ...؟؟؟ !!!

اگه بتونه چیزی روح پیدا کنه باید همچی و همجا پر روح باشه ...

برین خودتونو مچل کنید ..

اون جوان هم احتمالاً مجیک ما****م میزده !! یا یه توهم زای قوی تر ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا