3dsmax یا مایا

itboys

New Member
سلام ... میخواستم یه مقایسه کوچولو روی این دو نرم افزار یعنی مایا و 3dmax داشته باشم که امیدوارم به دردتون بخوره .. مدیران انجمن اگه فکر میکنند جای این مطلب اینجا نیست خواهشا انتقال بدن.. در ضمن از اساتید عزیز میخوام درست و یا غلط بودن مطالب رو بگن که موجب گمراهی دوستان نشه .

هر دو یک انقلاب بزرگ در صنعت مدل سازی و انیمیشن به وجود آوردند و از بسیاری جهات مشابه اند به عنوان مثال هردو با استفاده از ابزار به ایجاد حرکت ، چرخش ،متحرک سازی و. .. می پردازند و از این جهت سرگرم کننده اند . مایا بیشتر روی انیمیشن فیلم و تحرک اشیا متمرکز شده است و از این بابت بسیاری از کسانی رو که به ساخت بازی و لایه بندیهای انیمیشن میپردازند رو متوجه خودش کرده و دست طراح بسیار باز است .
اما در مقابل 3d بیشتر محبوبیت خودش رو تو بازار معماری بدست اورده و تسلط و قدرت بیشتری در شبیه سازی و کار با چند ضلعی ها داره که این خودش یه نقطه قوت براش محسوب میشه . اما در کل این دو نرم افزار بسیار قدرتمند و انعطاف پذیر هستند

یه تشکر ساده یادتون نره.. ممنون

"" کسب زیبایی های دنیا حق مسلم ماست""

آخرین ویرایش:

hamidroosta

Active Member
درست فرمودین مایا شاید تو انیمیشن بهتر باشه
به نظر من تو بحث انیمیشن نرم افزارش خیلی مهم نیست مهم توانایی وعلاقه به متحرک سازی هست
چون من اگه قدرت متحرک کردن یه توپ را نداشته باشم(که ندارم) دیگه فرق نداره با چه برنامه ای کار کنم ولی اگه قدرتش را داشته باشم(تلاش میکنم به دست بیاورم) که یک توپ را متحرک کنم برنامه اش دیگه مهم نیست با نقاشی روی چند تا برگه کاغذ هم میتونم
.....
در کل من تری دی مکس را به مایا ترجیح میدهم
فکر کنم دوست داران مایا بیشتر باشه...............
به امید موفقیت ایرانیان در انیمیشن......
اخرش هم من...

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون Barnara ولی نمیشه با این تصاویر زیاد تکیه کرد برای انتخاب به نرم افزار که 100% خودت هم این موضوع رو بهتر از من میدونی
بعد مکس هم از ورژن 2013 وارد MAC شد.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
دقیقا همینطوره، مهم اینه که نرم افزاری رو انتخاب کنی که بتونه انتظارتو برآورده کنه و باهاش راحت باشی، نرم افزار و ورژنش زیاد مهم نیست.
این مقایسه ها برای کسایی که میخوان بدونن نرم افزار انتخابیشون چه خصوصیاتی داره و از چه لحاظ قوی تره خوبه.

sazegar s

Member
salam be hamegi
3ds max az ver 2012 vared mac shod vali ba boot camp ke ye app win too system mac hast
mostaghim to mac OS ejra nemishe
dar bareye entekhab app be ye barname mahdood nashid har kodoom tooye ye kar ghavi hastand

جدیدترین ارسال ها

بالا