3ds max 2010 ترکونده !!!

moeinkarimi

Member
سلام به همه. من امروز رفتم یک سری فیلم از 3ds max 2010 دیدم.واقعاً ترکونده.
دیگه کامون برای مدل سازی 40% آسونتر میشه و دیگه کاراکتر سازها نیازی نیست کاراکتر رو ببرن تو Zbrush تا اونجا ردیفش کنن !!!!

راستی من هرچی دونبالش گشتم تا بخرمش گیرش نیوردم.

اگر کسی از بروبچ تهرانی بود به من یک پی ام بده !!!

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوستان .
همون طور که معین جان گفت 2010 ورژن بسیار بهتری هست البته هنوز نتونسته نقیصه مهم max که استفاده ناقص از پردازندههای چند هسته ای است برطرف کنه .جالب هست که بدونید این اولین ورژن بعد از تغییر مدیر عامل با سابقه autodesk هست که بیرون میاد .
ما الان 2هفته ای هست که پروژه خودمون رو از 2009 به2010 تغییر دادیم .در کل کمی بهتر از توان پردازنده در viewport استفاده می کنه .تغییرات دیگری هم هست که جزیی هستن . ولی کاربردی .مثل استفاده بهینه از کارت گرافیک برای دیدن viewport که در اون سایه هاو نور به خوبی دیده میشه (shift+F3) هم کلید میان برش هست . (این امکان تا حدی میتونه نیاز به رندرهای آزمایشی رو بر طرف کنه .)
انشا ا... در فرصتی تغییرات کلی و جزیی که این ورژن در عمل طی یک پروژه دارد را در یک تاپیک جدا برای دوستان میزاریم . :rose:
در ضمن لینک کامل Max2010 + Service Pack رو میتونید از وبلاگ خودمون دانلود کنید .
http://baloot3d.blogfa.com/post-2.aspx

آخرین ویرایش:

moeinkarimi

Member
دست دوستانی که چندتا فروشگاه به من معرفی کردند درد نکنه. بالاخره گرفتمش

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یعنی می صرفه مکس 9 را جمع کنیم اون نصب کنیم ( پلاگین هاش چی )

افتر برن - وی ری برای من از همش مهم تره

ali_tavanaie

Well-Known Member
یعنی می صرفه مکس 9 را جمع کنیم اون نصب کنیم ( پلاگین هاش چی )

افتر برن - وی ری برای من از همش مهم تره
آره اگر کسی استفاده کرده جواب بده ، من هم فقط منتظرم ببینم مشکلی نداره با اینا تا بگیرمش.

:Mohsen:

کاربر باتجربه
ظاهرا مكس 2010 طرفدار زياد داره، از جمله خودم
هممونم تقريبا با پلاگيناي مهمش سر و كار داريم و بايد يه جوري گيرشون بياريم
ايمان(شرلوك هلمز) گفته بود كه قراره تو فروشگاه مجيد آنلاين به همراه پلاگينهاي مهمش گذاشته بشه، ولي كي ميزارن نمي دونم!
اگه زماني تو فروشگاه گذاشته بشه كه ديگه همه گرفتنش فايده اي نداره
ايمان جان و سارا جان اگه صداي منو داريد زودتر اقدام كنيد كه هم به نفع بچه هاي 3d كار بشه هم به نفع مجيد آنلاين

Sherlock_Holmes

Active Member
ظاهرا مكس 2010 طرفدار زياد داره، از جمله خودم
هممونم تقريبا با پلاگيناي مهمش سر و كار داريم و بايد يه جوري گيرشون بياريم
ايمان(شرلوك هلمز) گفته بود كه قراره تو فروشگاه مجيد آنلاين به همراه پلاگينهاي مهمش گذاشته بشه، ولي كي ميزارن نمي دونم!
اگه زماني تو فروشگاه گذاشته بشه كه ديگه همه گرفتنش فايده اي نداره
ايمان جان و سارا جان اگه صداي منو داريد زودتر اقدام كنيد كه هم به نفع بچه هاي 3d كار بشه هم به نفع مجيد آنلاين

آره محسن جان صداتو داریم..! :wink: نگرانش نباش... بزودی ایشاا...

ببین هدف این مجموعه که داره میاد فروشگاه کلا کتاب Vray بود..
در کنارش خود Vray و مکس 2010 رو هم گذاشتیم... اما پلاگین نه...
دوستانی که لینکی دارن توی پیغام خصوصی لطفا بفرستن...

ممنون...

‍جناب آقاي نويد ميلان لطف كنين اون بحثتون رو اينجا ادامه بدين بنده هم بعنوان مهمان مي خونم ولي توي انجمن مايا ديگه چيزي ننويسين.
و سعي كنين با مهمانتون هم خوب برخورد كنين.
با تشكر.

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
خوب ، سلام خدمت همه دوستان .
درباره مکس 2010 باید بگم که اگه پروژ ه ای دارین انجام می دین که سنگین هست خیلی بهتر از 2009 . ما خودم درگیر یک پروژه هستیم که هم محیط سنگینی داره هم انیمیت زیاد که وقتی از 2009 به 2010 اومدیم خیلی کار رو حداقل تو ویو پورت برامو ن راحت تر کرد . در مورد vray باید بگم ، هرچقدر گشتیم هنوز نسخه کرک شده اش رو پیدا نکردیم

ببین هدف این مجموعه که داره میاد فروشگاه کلا کتاب Vray بود..
در کنارش خود Vray و مکس 2010 رو هم گذاشتیم... اما پلاگین نه...
دوستانی که لینکی دارن توی پیغام خصوصی لطفا بفرستن...

ممنون...
شرلوک جان منظورت از vray نسخه کرک شده اونه ؟
راستی به غیر از کتاب وی ری . ما دی وی دی همراه کتاب رو هم داریم . شرلوک جان اگه لازم داری که بهتون بدیم .
در آخرم بگم که چندتا پلاگین 2010 هم گرفتیم که اونارو تو بخش ابزارها میزارم .

جدیدترین ارسال ها

بالا