3dmax یا maya

skyblu3

Member
چه تبليغي؟؟ چه چيزي ميخواهيد..
تا چه حجم و كيفيتي؟
چه زماني ميخواهيد وقت بزاريد؟

همه اين ها مهمه...

اما در كل من مايا و افتر را بهتون پيشنهاد ميكنم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
مکس یا مایا طرف cinema 4D نرو که جاییش گیر کنی نه خوب آموزشی ازش پیدا میکنی نه اونجوری توش افراد حرفاهی هست که بتونی ازشون سوال کنی یا استفاده. مکس یا مایا هر کدوم که باهاش حال کردی تو جهان هم با هردوشون کار میکنن و خووووب نتیجه گرفتن. تو یران هم این دوتا چون ساپورت بهتری تو آموزشی ها و هنرمنداش هست تا نرم افزارای دیگه.

davoodice

Well-Known Member
تبلیغات فقط cinema 4d به خصوص mograph که غوغا میکنه. اما به قول bubo باید خودت ریسکشو بپذیری ابته اونقدر ها هم سخت نیست اما عالیه. بعدش 3ds max به خاطر انجام شدن آسون تر بعضی کار ها و پلاگین های خوبش و بعدش هم مایا
اما اینا فقط واسه تبلیغات بود ها!

Kasraahmadi

Member
اقا من نه با 3DMAX کار کردم نه با Maya می خوام تازه شروع به کار کنم به نظر شما کدوم یکی بهتره و اسون تره ؟؟

maxscript

Well-Known Member
برای تبلیغات مکس بهتر جواب می ده چون ساده تره و هم چنین راحت تر به نتیجه می رسی مایا خوبه بستگی به شما داره با کدام یک از اینها مچ بشی

اقا من نه با 3dmax کار کردم نه با maya می خوام تازه شروع به کار کنم به نظر شما کدوم یکی بهتره و اسون تره ؟؟
از لحاظ سادگی بلندر از همه اسون تره بین نرم افزارهای سه بعدی بین مکس و مایا به نظر من مکس راحت تره اما این دلیل برای شروع یادگیری نمی شه شما نباید سادگی برنامه رو ملاک قرار بدید چون وارد مباحث پیچیده حتی برنامه مکس هم بشید براتون خسته کننده میشه وقتی وارد این کار بشی باید تمام سختی ها رو تحمل کنید و بدونید هر چقدر برید جلوتر کار سختر میشه پس با روحیه قوی تری برید دنبالش.

Kasraahmadi

Member
برای تبلیغات مکس بهتر جواب می ده چون ساده تره و هم چنین راحت تر به نتیجه می رسی مایا خوبه بستگی به شما داره با کدام یک از اینها مچ بشی

از لحاظ سادگی بلندر از همه اسون تره بین نرم افزارهای سه بعدی بین مکس و مایا به نظر من مکس راحت تره اما این دلیل برای شروع یادگیری نمی شه شما نباید سادگی برنامه رو ملاک قرار بدید چون وارد مباحث پیچیده حتی برنامه مکس هم بشید براتون خسته کننده میشه وقتی وارد این کار بشی باید تمام سختی ها رو تحمل کنید و بدونید هر چقدر برید جلوتر کار سختر میشه پس با روحیه قوی تری برید دنبالش.

جناب من روحیم خیلی خوبه و این که از کار های سخت خیلی خوشم میاد، جناب نظر شما واسم خیلی مهم چون تو بیشتر پوست های Maya هر کسی که سوال کرده بود شما جواب داده بودید به نظر شما برنامه ی حرفه ای کدوم یکی هست Maya یا 3DMAX
Maya VS 3DMAX

maxscript

Well-Known Member
شما لطف دارید
خود من از مایا و هودینی استفاده می کنم شما هم برای حرفه ای شدن از مایا و مکس کنار هم استفاده کن مثلا انیمیشن رو با مایا یاد بگیر و مدلینگ رو با مکس در کل برای کارهای حرفه ای یه نرم افزار کافی نیست حتی مایا که کامل ترین و استاندارترین برنامه سه بعدی جهانه

سلام دوست عزیز
اگه میخوای توی دونیای سه بعدی وارد بشی به این فکر نباش که میخوای تبلیغات درست کنی یا این که میخوای جلوه های ویژه کار کنی ............... فقط به این فک کن که چطوری یه ابزار انتخاب کنی که همیشه برات کار آمد باشه ......... میونه این نرم افزار های که نویشتی مایا یا مکس رو بهت پیشنهاد میکنم چون همه کاره هستند .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
با تایید حرف همه دوستان. همه اینها ابزارن بیشتر رو خودت کار کن تا هنرت رو هر چی که باهاش کار میکنی بهترین خروجی رو بدی بیرون.
اینا هم که من گفتم برای اینکه ساپورتشون بهتره وگرنه همشون جز غول های نرم افزارای 3d دیگه همه میدونن.

جدیدترین ارسال ها

بالا