:: 3dmax و جلوه های ویژه سینمایی :::

پس شرمنده دوست عزیز . رفیق من حرف شما رو درست درک نکرده . بله در اینجا شما درست میگوئید

بعد از مدتها ميخواستم دوباره user فعال بشم و مطلب بزنم ولي مثل اينكه به ماها اينجا نيازي نيستش. .. واقعا user هاي سايت عوض شدن ديگه آدم جرعت نميكنه يه كلمه پست بزنه.

دوست عزیز این سایت و این کشور به شخصیت های شما احتیاج داره شما حرفه ای هستی باید تو سایت بمونی و از آموزش های شما دیگران استفاده کنند

mamali132002

Active Member
دوست من ... هيچ كس نگفتش كه حرفه اي هستش ... ايرانم به شما حرفه اي ها بيشتر احتياج داره تا ما مبتدي ها.

من خودم خيلي چيزها از اين انجمن ياد گرفتم ... و user هاي اين سايت رو دوست دارم... مثل احسان كه واقعا بدون ادعا هميشه به بچه هاي اينجا كمك كرده .
من كه ديگه دربرابر اين افراد هيچي نيستم... چون در حدي نيستم كه بخوام اصلا اينجا ابراز وجود بكنم.

واقعا اينجا عوض شده ... همه دنبال اينن كه بگن ما از بقيه بيشتر بلديم... (شما رو نميگم كلا دارن ميگم)

براي همينه كه ديگه مدت هاست كه هيچ كس آموزش خوب نميزاره و هيچ كس حاضر نيست تبادل اطلاعات بكنه.
همون رامتين احمدي كه يه بار اينجا اومد به مايا كارا كمك كنه و اطلاعات بزاره ... هم چين به جونش افتادن كه پست ها شو پاك كرد رفت...
رامتين رو هم فكر كنم ديگه همه بشناسين... اخيرا تو مسابقه animate character تو cgtalk اول شدش.

يا خيلي هاي ديگه مثل حامد (marsino)

اينم ميشه آخرش....

آخرین ویرایش:

ehsan_3dmax

Active Member
ای بابا من این چیزا حالیم نیست:lol:.
شما دو نفر بحث به این خوبیو داغی رو راه انداختید باید تا آخرشم برید:).
من هم هر موقع دیدم حرفم بدرد میخوره وارد میشم!
منتظریم.
موفق باشید.

بابا اینجا پست مربوط به جلوهای سینمایی توسط 3dmax هستش نه که محل بحث و مثال دیگه ............

دوستان عزیز جلوه های این فیلم ها هم با نرم افزار 3dmax بوده

elf
the core
driven
xman
panic room
the italian gob
the last samurai

تا اونجایی هم که فهمیدیم با 2 الی 3 تا پلاگین همراه با 3dmax جلوهای این فیلم ها رو ساختن

pythoN

Active Member
ای بابا بازم از این دعوا ها . ( یه روز نبودم ها ببین چه بلای سر فروم اومد :D:D:D)
محمد جان کی گفته اینجا کسی به تو احتیاج نداره یکیش خود من .
واقعا اينجا عوض شده ... همه دنبال اينن كه بگن ما از بقيه بيشتر بلديم... (شما رو نميگم كلا دارن ميگم)

این حرفت هم خیلی درسته اما متعصفانه جامعه اشنجوری شده ( قسم می خورم هر روز با اینجور ادم ها برخورد دارم )
. همه از ادعا دارن منفجر میشن .

خواهش میکنم برگردین سراق بحث قبلی و ادامش بدین . چون بحث جالبی بود و حیفه که اینجوری این تاپیک تموم شه .
فراموش کنید ....:wink:

دوستان عزیز این این نرم افزاری که گذاشتم یکی از حرفه ای ترین نرم افزارهای ممکنه در جلوهای ویژه سینمایی هست

http://media1.fxhome.com/demo-installers/FXhome_CompositeLab_Lite_Demo_1002003_Installer.exe

آموزش این نرم افزار هم در قسمت بعدی براتون میزارم

شما ممیتوانید انمیشن درست شده با نرم افزارهای 3 بعدی رو با واقعیت یکی کنید

مورد استفاده در 90% درصد فیلم های هالیوودی در سال 2006-2007

ali3dtech

Member
سلام خدمت آقایان IRANFOX COMPANY و mamali132002
اگه در مورد اون پلاگین Krakatoa بتونید یه مطلب آموزشی بزارین خیلی خوب میشه.
یا لا اقل لینک دانلودی ، وب پیجی ، چیزی... که بتونیم باهاش کار کنیم.
واقعا متشکرم.

راستی بعد از نصب این پلاگین ، وقتی 3دی مکس میخواد بالا بیاد چند تا ارور میده. میشه بگید مشکلش با این پلاگین کراکاتوا چیه؟
در ضمن نرم افزارم من: 3dsmax 9 32-bit

اینم ارورها (که هر کدومشون یه ارور هستن، یعنی در کل 5 تا ارور میده تا بیاد بالا):

-- Type error: Call needs function or class, got: true

-- Type error: Call needs function or class, got: dotNetControl

-- Type error: Call needs function or class, got: ActiveXControl

--Syntax error: at end, expected <rollout clause>
-- In line:

--Runtime error: Current renderer must be set to Krakatoa to access its properties.

باز هم از شما تشکر میکنم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز آقای mamali132002 جان با این برنامه فکر کنم زیاد کار کرده و بتونه مشکل شما رو تو نصبش حل کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا