:: 3dmax و جلوه های ویژه سینمایی :::

:: 3dmax و جلوه های ویژه سینمایی :::​

دوستان در این پست میخواهیم نرم افزارهای ساخت و ادیت جلوهای ویژه سینمایی را که با نرم افزار 3dmax انجام میشود را
در این قسمت قرار دهیم (با کمک دوستان)

vahid_3d

Active Member
خیلی عالیه.بذارید تا همه استفاده کنن.البته با خود تری دی مکس هم می شه کل کارها رو انجام داد که اگه لازم بود براتون شرح می دم.

mamali132002

Active Member
میشه یه مقدار دربارش توضیح بدی ؟ من باهاش کار کردم ولی واقعا نفهمیدم به چه دردی میخوره

میشه یه مقدار دربارش توضیح بدی ؟ من باهاش کار کردم ولی واقعا نفهمیدم به چه دردی میخوره

دوست عزیز با این نرم افزار اگه دقت کرده باشید در قسمت های زیادی از فیلم به کار بردند
ساخت افکت های حرفه ای مثل کشیده شدن اتش در شخصیت فکر کنم 3 فیلم 4 خیال پرداز که شخصیت ان تبدیل به اتش میشد و یا شخصیت اول فیلم که بعضی وقتها مثل پلاستیک کش مییومد

در مورد آموزش هم باید بگم کار کردن با این نرم افزار زیاد اسان هم نمیباشد و آموزش ان هم هر جایی گیر نمیاد
ولی اگر هر گونه آموزش پیدا کردیم حتما برای شما میزاریم تا استفاده کنید

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
خيلي كار خوبيو شروع كردي . اگه كمك تئوريك خواستي من در خدمتم
شرمنده عمليش خيلي خطرناكه :)

pythoN

Active Member
خیلی ممنون .
یه مقدار زمان میخواد تا کارکردش دست ادم بیاد .

حتما .. اگه اینکارم بکنی خیلی ممنون میشم .

mamali132002

Active Member
دوست عزیز با این نرم افزار اگه دقت کرده باشید در قسمت های زیادی از فیلم به کار بردند
ساخت افکت های حرفه ای مثل کشیده شدن اتش در شخصیت فکر کنم 3 فیلم 4 خیال پرداز که شخصیت ان تبدیل به اتش میشد و یا شخصیت اول فیلم که بعضی وقتها مثل پلاستیک کش مییومد

در مورد آموزش هم باید بگم کار کردن با این نرم افزار زیاد اسان هم نمیباشد و آموزش ان هم هر جایی گیر نمیاد

ببین کار این plugin تا اونجایی که من میدونم اینجور افکت ها نیست... این plugin یه جور خاصی تو render کمک میکنه... یعنی قابلیت تعداد خیلی خیلی زیادی particle رندر کردن رو داره تغریبا مثل maya hardware اگه درست یادم باشه.اگر باهاش کار کرده باشی دیدی که یه گزینه به اسم krakatoa توی common render اضافه میشه.
آتیش و کش اومدن و ... رو اگر با particle زدن احتمالا تو رندرش این plugin کمک کرده وگرنه تا اونجایی که من باهاش کار کردم چیز خاصی مبنی بر event های مخصوص افکت نداشته.

اتفاقا کار کردن باهاش زیاد هم سخت نیست فقط باید بدونی به چه دردی میخوره و این سوال منه... کجاهاست که قبلا غیر ممکن بوده و حالا با این ممکن میشه...

این مطلب هم برای دوستان تازه وارد در مورد نرم افزارهای 3 بعدی برای خلق جلوهای ویژه
برای مثال :
فیلم مرد عنکبوتی : نرم افزار مربوطه : MAXON CINEMA 4D
فیلم 300 : نرم افزار مربوطه : newtek LightWave
فیلم ماتریکس 1الی 3 : نرم افزار مربوط : Autodesk 3DMAX
فیلم فانتازیک 4 : نرم افزار مربوطه : Autodesk 3DMAX

فیلم ها و نرم افزار های مربوط دیگر در روزهای بعدی (در حال جمع آوری مطلب )

mamali132002

Active Member
این یک مثال بارز از karakota ببینید چقدر particle رو تونسته رندر کنه... سرعت رندر particle هم توش بسیار سریع هستش.

3E0FSVNB43_205.jpg

mamali132002

Active Member
من یه چیزو نمیفهمم spider man اگه با c4d ساخته شده یعنی بعد انتقال دادن به مایا رندر کردن یا اینکه c4d منتال ری داره ؟ (تا اونجایی که من با c4d کار کردم یادمه mental ray نداشت)
من دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر کنم این طوری باید mental ray هم مثل maxwell و ... سیستم stand alon داشته باشه.

به هر حال اینم جزئیات :
Spiderman(TM) 3
Tobey Maguire stars as Spider-Man in Columbia Pictures' Spider-Man(TM) 3
Photo Credit: Courtesy Columbia Pictures
Rendered with mental ray.

spiderman_1.jpg

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
خوب این یه عکس دیگه برای karakota که دیگه مشخص چیکار میکنه... من فقط همینو بهتون بگم که شما میتونید باهاش لذت ساخت ابرهای paticle رو تجربه کنید( واقعا دیونه کنندست.)

120828_870975553_tmztrhdv.jpg

خوب در مورد منتال ری هم اینو بگم که ورژن stand alon هم داره .... اینم لینک برنامه :

hxxp://rapidshare.com/files/46470030/mentalrayStandalone3.5.6.8.rar

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اگه جای دیگه میشد آپ کرد خیلی بهتر بود

من یه چیزو نمیفهمم spider man اگه با c4d ساخته شده یعنی بعد انتقال دادن به مایا رندر کردن یا اینکه c4d منتال ری داره ؟ (تا اونجایی که من با c4d کار کردم یادمه mental ray نداشت)
من دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر کنم این طوری باید mental ray هم مثل maxwell و ... سیستم stand alon داشته باشه.

به هر حال اینم جزئیات :
Spiderman(TM) 3
Tobey Maguire stars as Spider-Man in Columbia Pictures' Spider-Man(TM) 3
Photo Credit: Courtesy Columbia Pictures
Rendered with mental ray.

spiderman_1.jpg

دوست عزیز ما هم تا اونجایی که این سایت و اون سایت کردیم اخرش فهمیدیم که Spiderman 3 رو با c4d جلوهاش رو دادن
ولی از مایا و رندرینگ در مایا هیچ کس صحبتی نکرده بود ما هر جا رفتیم نوشته بودن maxon c4d

حالا اگر مطلب جامع تری دارید بذارید تا استفاده کنیم ممنون میشویم

mamali132002

Active Member
دوست عزیز ما هم تا اونجایی که این سایت و اون سایت کردیم اخرش فهمیدیم که Spiderman 3 رو با c4d جلوهاش رو دادن
ولی از مایا و رندرینگ در مایا هیچ کس صحبتی نکرده بود ما هر جا رفتیم نوشته بودن maxon c4d

حالا اگر مطلب جامع تری دارید بذارید تا استفاده کنیم ممنون میشویم

دوست من شما اول پست رو قشنگ بخون بعد بيا مطلب بزن :

بعد بلافاصله گفتم :
خوب در مورد منتال ری هم اینو بگم که ورژن stand alon هم داره

يعني حرف شما رو تاييد كردم و حتي لينك دانلود stand alon رو هم گذاشتم ! ديگه اين پست شما چه معني ميده ؟!‌اصلا پست منو خوندي ؟

اگر چيزي اومدم اينجا مينويسم براي اينه كه خودم هم مثل بقيه مشتاقم كه بدونم ... مثلا درباره karakota ديدم طرز كارش رو اشتباه گفتي اومدم درستش رو گفتم . ولي هيچ وقت نگفتم كه آره من هرچي گشتم چيزي كه شما گفتي رو نديدم...

بگذريم ... بعد از مدتها ميخواستم دوباره user فعال بشم و مطلب بزنم ولي مثل اينكه به ماها اينجا نيازي نيستش. .. واقعا user هاي سايت عوض شدن ديگه آدم جرعت نميكنه يه كلمه پست بزنه.

خوش باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا