IRANFOX COMPANY
Member
:: 3dmax و جلوه های ویژه سینمایی :::
دوستان در این پست میخواهیم نرم افزارهای ساخت و ادیت جلوهای ویژه سینمایی را که با نرم افزار 3dmax انجام میشود را
در این قسمت قرار دهیم (با کمک دوستان)
میشه یه مقدار دربارش توضیح بدی ؟ من باهاش کار کردم ولی واقعا نفهمیدم به چه دردی میخوره
ولی اگر هر گونه آموزش پیدا کردیم حتما برای شما میزاریم تا استفاده کنید
دوست عزیز با این نرم افزار اگه دقت کرده باشید در قسمت های زیادی از فیلم به کار بردند
ساخت افکت های حرفه ای مثل کشیده شدن اتش در شخصیت فکر کنم 3 فیلم 4 خیال پرداز که شخصیت ان تبدیل به اتش میشد و یا شخصیت اول فیلم که بعضی وقتها مثل پلاستیک کش مییومد
در مورد آموزش هم باید بگم کار کردن با این نرم افزار زیاد اسان هم نمیباشد و آموزش ان هم هر جایی گیر نمیاد
ولی اگر هر گونه آموزش پیدا کردیم حتما برای شما میزاریم تا استفاده کنید
finalRender Stage-1 Release 2.0 for 3dsmax9 32/64
با این موتور رندر در فیلم Die Hard 4 استفاده شده قیمت این محصول 995 $ هست
http://rapidshare.com/files/24726710/fR_Stage-1_R2.0.rar.html
من یه چیزو نمیفهمم spider man اگه با c4d ساخته شده یعنی بعد انتقال دادن به مایا رندر کردن یا اینکه c4d منتال ری داره ؟ (تا اونجایی که من با c4d کار کردم یادمه mental ray نداشت)
من دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر کنم این طوری باید mental ray هم مثل maxwell و ... سیستم stand alon داشته باشه.
به هر حال اینم جزئیات :
Spiderman(TM) 3
Tobey Maguire stars as Spider-Man in Columbia Pictures' Spider-Man(TM) 3
Photo Credit: Courtesy Columbia Pictures
Rendered with mental ray.
اگه جای دیگه میشد آپ کرد خیلی بهتر بود
دوست عزیز ما هم تا اونجایی که این سایت و اون سایت کردیم اخرش فهمیدیم که Spiderman 3 رو با c4d جلوهاش رو دادن
ولی از مایا و رندرینگ در مایا هیچ کس صحبتی نکرده بود ما هر جا رفتیم نوشته بودن maxon c4d
حالا اگر مطلب جامع تری دارید بذارید تا استفاده کنیم ممنون میشویم