3d max یه دروغ محض و یه ابزار به درد نخور.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام دوستان.نمی خوام به تری دی مکس توهین کنم.اما تری دی مکس یه ابزار به درد نخوره و فقط داره تو این شرکت های انیمیشن سازی خود نمایی می کنه.و مایا بهترین نرم افزار سه بعدی دنیاست.با این که نا برادری تری دی مکس،سافت ایمیج و ماد باکس هست ولی آخر مرامه.نمی دونم اتودسک هدفش از تولید تری دی مکس چی بود.
الان واستون همه چی رو رو میکنم.نرم افزار هایی مثل تری دی مکس فقط دارن ابزار هاشون رو از مایا می دزدن و خودشون ابزار کمی دارن.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا اومدن بهترین موتور رندر دنیا یعنی mental ray رو از مایا دزدیدن و گذاشتن تو مکس.
نوع اینتر اکشن مایا رو دو دستی دادن به مکس.
کار هایی که با مایا ساخته شده بود گذاشتن به اسم مکس.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا حالا به لوگوی مکس دقت کردین.دو تا مار پی چیدن تو هم یعنی مکس با خودش در گیره.
لوگوی سافت ایمیج چی؟یه پره متحرک که فقط زور گویی بلده.
موشن بیلدر چی؟یه سبزه ای که ریشه ی اون از مایا هست.
ماد باکس چی؟یه اسب که سریعه ولی اون آخر مرامه و فکر کنم در آینده با مایا همکاری کنه.
و لوگوی مایا، یک شاهین بلند پرواز.
دوستان.تو رو خدا حلال کنین نمی خواستم به شما ها و تولیداتتون توهین کنم.

من پسری 14 ساله بیش نیستم.

mahdi_mdt

New Member
سلام دوست عزیز بنده خودم با نرمافزار مایا کار می کنم و نم دونم شما چقدر تجربه داربد ولی باید به زبون ساده بگم که هر نرمافزاری یه توانایی داره و بی خود آدم نباید در مورد چیزی حرف بزنه :mad:
بهتره که شما تحقیق کنید وببینید هر کدوم از اینایی که شما اسم می برید هر کدوم چه پروژه های بزرگی را را باهشون انجام دادند
دلیل نمیشه بعدشم در مورد وی ری چی و خیلی چیزای دیگه ؟؟
در ابتدا که انودسک مایا رو خرید سیاست این بود که هر کدوم راه خودشون رو برن و من هنوزم فکر می کنم هر دو در مسیر خود به راه خود ادامه می دهند
خیلی از این بحث ها تو انجمن شده می تونید سرچ کنید
خلاصه که هر چیزی برا کاریه
ببخشید زیاد شد

موفق باشید:rose:

آخرین ویرایش:

reza_1001

Well-Known Member
سلام دوستان.نمی خوام به تری دی مکس توهین کنم.اما تری دی مکس یه ابزار به درد نخوره و فقط داره تو این شرکت های انیمیشن سازی خود نمایی می کنه.و مایا بهترین نرم افزار سه بعدی دنیاست.با این که نا برادری تری دی مکس،سافت ایمیج و ماد باکس هست ولی آخر مرامه.نمی دونم اتودسک هدفش از تولید تری دی مکس چی بود.
الان واستون همه چی رو رو میکنم.نرم افزار هایی مثل تری دی مکس فقط دارن ابزار هاشون رو از مایا می دزدن و خودشون ابزار کمی دارن.
مثلا اومدن بهترین موتور رندر دنیا یعنی mental ray رو از مایا دزدیدن و گذاشتن تو مکس.
تا حالا به لوگوی مکس دقت کردین.دو تا مار پی چیدن تو هم یعنی مکس با خودش در گیره.
ماد باکس چی؟یه اسب که سریعه ولی اون آخر مرامه و فکر کنم در آینده با مایا همکاری کنه.

ممنون کلی خندیدم....:lol:

یه پسر 14 ساله با نمک...:green:

intel_amd

Active Member

خیلی بامزه بود یکم یاد بچگی های خودم افتادم که منم اون موقه ها همه چیو بچگانه میدیم
ولی واقعا آدم دنیائی داره تو دنیای کودکی خودش

archman3d

Member

اخ تو کی هستی که نظر میدی؟! :mad:
اصلا تو میدونی کامپیوتر چیه؟ چه برسه به نرم افزار های گرافیکی!!!!:cool:

یعنی این پسر چهاره ساله توی مصطفی تریدی دهنی از ما سرویس کرده که نگووووو
امده این جا در اولین پستش مکس رو بده زیر سوال.:snap:

طفل معصوم ، :green:

mht8181

Member
قدرت نرم افزار به لوگو اون بوده و ما بی خبر داشتیم سر چیزای الکی مثل سیستم ذره ای ، مدلسازی و .... بحث می کردیم. احتمالا سافت ایمیج هم به خاطر لوگوش تعطیلش کردن. تازه فهمیدم cg یعنی چی. من از همین الان مکسو می بوسم میزارم کنار میرم سراغ مایا، میگن لوگوش خیلی خفنه. این چند ساله تو تاریکی محض بودم. نکنه تو پیامبری از سوی خدا هستی برای قوم cg تا 3d کارها رو به سوی مایا سوق دهی. اگه تونستی کارت گرافیکتو به مار تبدیل کنی من بهت ایمان میارم.

-----------------------
داداش مغزت سرویس پک چنده؟ هنوز نمیدونی لوگو نرم افزارای اتودسک تغییر کرده.

آخرین ویرایش:

ahura3d

Active Member
شرکت اتودسک فعلا که توی ورژن های 2015 هرچی قابلیت بود به مایا اضافه کرد. شبیه ساز آبش که واقعا حرف نداره و واکنش آب. همچنین شیدر های جدیدش که انگار آب داره از روی بدنه ی فلزی میریزه پایین و خیلی چیزای دیگه ولی مکس 2015 فقط ویو پُرت ها یکم سریع شده و چندتا ابزار جزئی بهش اضافه شده. والا حق داری مسخرش بکنی

سلام دوست عزیز بنده خودم با نرمافزار مایا کار می کنم و نم دونم شما چقدر تجربه داربد ولی باید به زبون ساده بگم که هر نرمافزاری یه توانایی داره و بی خود آدم نباید در مورد چیزی حرف بزنه :mad:
بهتره که شما تحقیق کنید وببینید هر کدوم از اینایی که شما اسم می برید هر کدوم چه پروژه های بزرگی را را باهشون انجام دادند
دلیل نمیشه بعدشم در مورد وی ری چی و خیلی چیزای دیگه ؟؟
در ابتدا که انودسک مایا رو خرید سیاست این بود که هر کدوم راه خودشون رو برن و من هنوزم فکر می کنم هر دو در مسیر خود به راه خود ادامه می دهند
خیلی از این بحث ها تو انجمن شده می تونید سرچ کنید
خلاصه که هر چیزی برا کاریه
ببخشید زیاد شد

موفق باشید:rose:

سلام دوست عزیز تو رو خدا من رو حلال کن.من مایا رو دوست دارم.مکس رو دوست دارم.سافت ایمیج رو دوست دارم.ماد باکس رو دوست دارم.اما حرف اصلی من اینه.حتما تو ذهن خودت گفتی که چرا انیمیشن های ایران انقدر درست و حسابی نیست و هیچ پیشرفت زیادی نداره.این 3 تا عامل داره:یکی این که صدا سیما فقط داره با مکس کار می کنه.من خودم یه روزی واسه انیمیشنی که ساختم (خطرات چهارشنبه سوری) رفتم اونجا و از جلو دیدم.تو دسکتاپ ویندوزشون نرم افزاری به غیر از مکس ندیدم.دومین عامل اینکه شما باید آستین بالا بزنید.کار های شما انیماتور های خونگی رو هزار بار تو مجید آنلاین دیدم و کلی به داشتن این همه پیشرفت انتخاب کردم.اما صدا و سیما فقط داره انیماتور های ضعیف رو وارد می کنه.سومین عامل کم بود بودجه برای خرید ابزار مثل موشن کپچر،کینکت،و مهم ترین چیز یک چاپگر سه بعدی برای کار با مدل های سه بعدی.
دوست عزیز من فقط با اون پست ضد مکس فقط خواستم اعتراض بکنم چرا انیماتور ها فقط به مکس روی آوردن و یکی این که چرا با مایا کار نمی کنن.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز من خودم خوب میدونم چه پروژه هایی با این نرم افزار ها درست شده.منو ببخش.خداحافظ

اخ تو کی هستی که نظر میدی؟! :mad:
اصلا تو میدونی کامپیوتر چیه؟ چه برسه به نرم افزار های گرافیکی!!!!:cool:

یعنی این پسر چهاره ساله توی مصطفی تریدی دهنی از ما سرویس کرده که نگووووو
امده این جا در اولین پستش مکس رو بده زیر سوال.:snap:

طفل معصوم ، :green:

سلام دوست عزیز تو رو خدا من رو حلال کن.من مایا رو دوست دارم.مکس رو دوست دارم.سافت ایمیج رو دوست دارم.ماد باکس رو دوست دارم.اما حرف اصلی من اینه.حتما تو ذهن خودت گفتی که چرا انیمیشن های ایران انقدر درست و حسابی نیست و هیچ پیشرفت زیادی نداره.این 3 تا عامل داره:یکی این که صدا سیما فقط داره با مکس کار می کنه.من خودم یه روزی واسه انیمیشنی که ساختم (خطرات چهارشنبه سوری) رفتم اونجا و از جلو دیدم.تو دسکتاپ ویندوزشون نرم افزاری به غیر از مکس ندیدم.دومین عامل اینکه شما باید آستین بالا بزنید.کار های شما انیماتور های خونگی رو هزار بار تو مجید آنلاین دیدم و کلی به داشتن این همه پیشرفت انتخاب کردم.اما صدا و سیما فقط داره انیماتور های ضعیف رو وارد می کنه.سومین عامل کم بود بودجه برای خرید ابزار مثل موشن کپچر،کینکت،و مهم ترین چیز یک چاپگر سه بعدی برای کار با مدل های سه بعدی.
دوست عزیز من فقط با اون پست ضد مکس فقط خواستم اعتراض بکنم چرا انیماتور ها فقط به مکس روی آوردن و یکی این که چرا با مایا کار نمی کنن.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داداش.من میدونم کامپیوتر.می دونم نرم افزار گرافیکی چیه.خود شما با این همه غرور می دونی mel چیه و چی کار می کنه؟در ضمن این اولین پستم نیست.من طفل معصوم به اونایی می گن که هنوز آداب درست رفتار کردن رو نمی دونن و فکر می کنن رییس مردمن.
داداش این لینک ها رو نگاه کن تا ببینی من کیم و چیم.

http://forum.majidonline.com/threads/212284-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-mel-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%AF%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D9%85-
%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84

http://forum.majidonline.com/thread...و-محیط-ها-ی-سه-بعدی-خود-را-طراحی-و-ذخیره-کنید

http://forum.majidonline.com/threads/212586-سوال-تکرار-انیمیشن

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام

عزیزم اولا مشکل شماست که نمیدونی چند تا شکرت تو اینرا ندارن با مایا کار میکنن ، هی تحقیق بکن و تو چند تا شرکت کار کن بعد بگو.

باشه مکس بده، ولی واسه شما بده واسه اونی که باهاش اسکار جلوه های ویژه میگیره خیلی هم خوبه.

ولی کلی بخندیدیم. حالا انشا الله کار خوبی تو مایا میدی بیرون و ما رو شگفت زده میکنی ولی بهت بگم آدم حتی با چند تا لیوان آب هم میتونه موسیقی بزنه و بقیه رو متحیر کنه. حالا دیگه چه برسه به مکس که شرکتها بزرگ باهاش کار میکنن.

هر وقت transformers 3 رو دیدی بگو مکس دستت درد نکنه. فقط یه نمونه

یا حق

archman3d

Member
سلام دوست عزیز تو رو خدا من رو حلال کن.من مایا رو دوست دارم.مکس رو دوست دارم.سافت ایمیج رو دوست دارم.ماد باکس رو دوست دارم.اما حرف اصلی من اینه.حتما تو ذهن خودت گفتی که چرا انیمیشن های ایران انقدر درست و حسابی نیست و هیچ پیشرفت زیادی نداره.این 3 غیر از مکس ندیدم.دومین عامل اینکه شما باید آستین بالا بزنید.کار های شما انیماتور های خونگی رو هزار بار تو مجید آنلاین دیدم و کلی به داشتن این همه پیشرفت انتخاب کردم.اما صدا و سیما فقط داره انیماتور های ضعیف رو وارد می کنه.سومین عامل کم بود بودجه برای خرید ابز.....

گل پسر ، خیلی ها هستند، که سالیان سال در زمینه ی cg فعالیت میکنن و هم زمان با نرم افزار های زیادی آشنا هشتن ، و در پروزه های عظیم شرکت کردند و این دلیل نمیشه که به خودشون اجازه بدن که یک کمپانی بزرگ و یک نرم افزار عظیم چون تریدی مکس رو زیر سوال ببرن،
شما اول شروع به کار بکن بعد نظر بده(نه مثل اون کارهای جعلی که در مصطفی تریدی میذاشتی)
این محیط حرفه ی و مناسب خردسال ها و کودکان نیست ، و اینجا محل بازی کودکانه شما نیست
بهتر بری با هم سن های خودت بازی کنی

ariabl

Member
فقط مکس
باز اگه یکی بود کار دان ی چیزی ن شما یا یکی که حداقل بدونه تری دی مکس با کدوم میم مینویسن تری دی مکس قابلیت های خیلی زیادی و تو متحرک سازی بدون حسگر محشره فک نکنم شما بتونید با نرم افزاری غیر از مکس بدون حسگر و ابزار پیشرفته انیمیشن بسازید

mht8181

Member
داداش کمپانی به نام Pixomondo به گوشت خورده تا حالا؟؟ یه سر به سایتش بزن . کمپانی که در بخش جلوه های ویژه فیلم 2012 رو تو کارنامه داره. فیلم Hugo که در سال 2011 اسکار بهترین جلوه های ویژه رو گرفت. فیلم star trek نامزد اسکار امسال. و .... . پایپلاین این کمپانی و شعبه های اون در بخش جلوه های ویژه بر پایه 3ds max است.
همچنین کمپانی scanlinevfx در بخش vfx از 3ds max به عنوان نرم افزار اصلی استفاده می کنه. در کمپانی Blur هم مکس نرم افزار اصلی اونها است.
تو کمپانی های دیگه نیز مثل ILM و atomic fiction و ... نیز از مکس استفاده های زیادی می کنند.
حالا شما اینارو ول کردی رفتی دیدی چون صدا و سیما از مکس استفاده می کنه با خودت گفتی پس مکس بیخوده. خداییش استفاده کن از مغزت.

کل زندگی کلا به دورغ محضه اگه بخوای این طوری حساب کنی باید ببینیی هدف چیه اگه همونایی که با مکس تو صداسیما افتضاح کار می کردند بیاند مایا تو مایا هم افتضاح انیمیت کار می کنند اصلا نرم افزار مهم نیست دانش داخلی شما مهمه که نرم افزار فقط زیبا ترش میکنه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
عزیزان لطفا ادامه ندید ، من شک دارم ایشون بچه باشه ، به نظرم یک انسان بیمار که قصد داره دوباره تو انجمن دعوا راه بندازه . من ایشون رو به مدیر بخش تریدی معرفی میکنم هرچی ایشون صلاح بدونن .

اما چند پاسخ هست که خیلی مودبانه عرض میکنم خدمت دوستان :

ولی کلی بخندیدیم. حالا انشا الله کار خوبی تو مایا میدی بیرون و ما رو شگفت زده میکنی ولی بهت بگم آدم حتی با چند تا لیوان آب هم میتونه موسیقی بزنه و بقیه رو متحیر کنه. حالا دیگه چه برسه به مکس که شرکتها بزرگ باهاش کار میکنن.
دروود !
حسین جا لیوان چیه با مداد ! همچین موزیک میزنن رو یک سطح چوبی ادم فکش میخوره از رو ماه به زمین :D

ahura3d :
شرکت اتودسک فعلا که توی ورژن های 2015 هرچی قابلیت بود به مایا اضافه کرد. شبیه ساز آبش که واقعا حرف نداره و واکنش آب. همچنین شیدر های جدیدش که انگار آب داره از روی بدنه ی فلزی میریزه پایین و خیلی چیزای دیگه ولی مکس 2015 فقط ویو پُرت ها یکم سریع شده و چندتا ابزار جزئی بهش اضافه شده. والا حق داری مسخرش بکنی

اضافه نکردن یک ابزار دلیل بر نبودن اون نیست . در حال حاضر مکس تمام چیزی که یک نفر بخواد داره و نیازی به اضافه شدن نیست . مایا سیستم اب نداشت که گذاشتن براش ! اصلی ترین مشکل مکس همون ویوپورتش هست . این رو توی مصاحبه با مدیران Autodesk که تو مصطفی تریدی قرار داره میتونید ببنید .
کسانی هم که مسخره میکنند از روی حماقت مسخره میکنند . اگر میدونستن مکس چه قابلیت هایی داره هیچوقت جرعت به خودشون نمیدادند مسخره کنند . این مسخره کردن ، مسخره کردن سواد خودشونه !

------------------------------------------------------
3DsMax یه ابزار به درد نخور برای افراد بیسواد و زیر 14 سال

با این جور افراد باید مثل خودشون حرف زد !
مثلا منتال ری یکی از بهترین موتور های دنیا اسند الون بود امودن همزمان روی سافت ایمیج و مکس بیلد کردن و بعد برای مایا و تمامی Extension ها !
و انهایی که متریال ادیتور مکس و گرافیت مدلینگ و iray و ... رو گذاشتن رو مایا ! و شخصی چون شما انرا دزدی نامید در حالی که ما انرا تکامل نرم افزاری مینامیم . حتما Chaos Group هم ویری رو از مکس دزدید گذاشت رو مایا lol
تا حالا به لوگوی مکس دقت کردین.
نه شما دقت کردی ؟ ( اسپلش اسکرین مکس 9 زمانی که مایا اسپلش نداشت ! )

92643722710018122366.jpg

زمانی که لوگوی مایا این بود :

88123303637034229782.jpg

شاهین بلند پرواز = شاهین نیست اژدهاست .

حتما تو ذهن خودت گفتی که چرا انیمیشن های ایران انقدر درست و حسابی نیست و هیچ پیشرفت زیادی نداره.این 3 تا عامل داره:
یکی این که صدا سیما فقط داره با مکس کار می کنه.من خودم یه روزی واسه انیمیشنی که ساختم (خطرات چهارشنبه سوری) رفتم اونجا و از جلو دیدم.تو دسکتاپ ویندوزشون نرم افزاری به غیر از مکس ندیدم.
صداسیما بچه هارو راه نمیدن ... :-?پس یا نرفتید یا 14 سالتون نیست !

صداسیما که نه اما صبا که کار های صداسیما میزنه از مکس و مایا استفاده میکنه .

و خدمتتون عزض کنم جناب اقای امین صادقوند یکی از مدیران همین سایت کلی کار برای صداسیما انیمیت زدن که با مایا بوده و یا سافت ایمیج .

Industry Usage

Maya has been used to create graphics for many cinematic films, including the Academy Award winners The Girl with the Dragon Tattoo, Avatar (2009), Finding Nemo, Up, Monsters, Inc., Hugo, Rango, and Frozen. It is also used to create visual effects for television programs, including Game of Thrones, The Walking Dead, Once Upon a Time, Bones, Futurama, Boardwalk Empire and South Park.

دقیت کنید این فیلم ها هم در کارنامه ی مکس هست و هم مایا !
جالبه نه ؟ میدونید چرا ؟
تحقیق کنید و به حقیقتی خیلی جالب خواهید رسید .

-------------------------------------------------------------------------------
mht8181 بله کاملا درست میفرمایید . حالا ایشون شاید 14 سالش باشه اما خیلی از افراد هستند شاید بالای 10 سال کار کردن سیجی اما هم حرف ایشون هستند متاسفانه !
کسانی که توی فروم های خارجی همچین پست های رو میزنند .
- کسی جوابشون رو نمیده
- یک فرد بیسواد طلقی میشه

شما اول شروع به کار بکن بعد نظر بده(نه مثل اون کارهای جعلی که در مصطفی تریدی میذاشتی)
چطور من ندیدم ؟ :D

-------------------------------------------------------------------------------

عزیزان به عنوان مدیر این بخش مسئولیت دارم این مبحث رو ببندم . اما میخوام ببینم ایشون ایا قصد قبول کردن دارند یا واقعا قصدشون ایجاد حاشیه و بی نظمیه .
:rose:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا