3d رو از کجا شروع کردی؟

mehboodi

New Member
دوستان، اساتید، همشهریها و هموطنای خوبم سلام
آقا شما که الان سه بعدی سازی رو یاد گرفتی به ما هم بگو از کجا یاد گرفتی و الان چند ساله که شروع کردی و چند ساله یه جورایی حرفه ای شدی و میتونی گلیم خودتو از آب بکشی بیرون؟
پس لطفا
1 - از کجا شروع کردی (منبع یا منابع یادگیریت چی بوده؟ کتاب خوندی؟ آموزشگاه رفتی؟)
2 - چند سال پیش شروع کردی به یادگیری؟ (اون موقع که اولین بار محیط مکس یا مایا رو دیدی)
3 - چقد طول کشید که متوجه شدی دیگه یادگیری کتاب و کلاس و ... کافیه و بقیه موارد رو باید حین کار یاد بگیری و شروع کردی به ساختن

darkssoo

Member
دوستان، اساتید، همشهریها و هموطنای خوبم سلام
آقا شما که الان سه بعدی سازی رو یاد گرفتی به ما هم بگو از کجا یاد گرفتی و الان چند ساله که شروع کردی و چند ساله یه جورایی حرفه ای شدی و میتونی گلیم خودتو از آب بکشی بیرون؟
پس لطفا
1 - از کجا شروع کردی (منبع یا منابع یادگیریت چی بوده؟ کتاب خوندی؟ آموزشگاه رفتی؟)
2 - چند سال پیش شروع کردی به یادگیری؟ (اون موقع که اولین بار محیط مکس یا مایا رو دیدی)
3 - چقد طول کشید که متوجه شدی دیگه یادگیری کتاب و کلاس و ... کافیه و بقیه موارد رو باید حین کار یاد بگیری و شروع کردی به ساختن
1- من از سی دی هایه آموزشی مولتی مدایا یاد گرفتم (که قیمتش مرگباره )
2- 3ساله با 3d max
3 -بد این که با محیط اشنا شدی بد خودت با انگولک کردن پیشرفت میکنی ولی باید قسمته حرفه اشو از یه جا یاد بگیری :green:
(اگه مولتی مدییارو بخوای می تونم برات بفروشم )

maxscript

Well-Known Member
سلام:

من اولین بار با poser شروع کردم بعد رفتم سراغ تری دی مکس (البته مکس رو فقط با Tutorial های سایتهای خارجی حرفه ای شدم)
بعد با مایا اشنا شدم که پیشنهاد میکنم با دی وی دی اموزشی یادش بگیری الون مایا و هودینی رو حرفه ای هستم و

الون توی یه شرکت بازی سازی مشغول کارم البته پیشنهاد می کنم بعد از اینکه تو یه نرم افزار حرفه ای شدی بری تو کار.داخل کار چیزهایی یاد می گیری که هیچ جا اموزش نمی دن من توی کارم چیزهایی یاد گرفتم که هیچ وقت اموزشی براش پیدا نمیشه

خلاصه تری دی رو یاد بگیر با هر برنامه ای که دوستش داشتی .

یا علی

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین آقای mehboodi . اول همه علاقه شرطه. اگر داشته باشی و پشت کار تو 4 سال حرفه ای میشی. به معنای واقعی. البته برای مکس. برای مایا 8 ساله.

ببین مکس آسون تره و آموزش هاش چه تو اینترنت چه تو بازار اینترنتی برای خرید بیشتره. من خودم یک سال نیست شروع کردم و 3 روزش که دانشگام بقیشم شاید تو روز میانگین بگیری 1 ساعت کار کردم. چندتا از کارامو می تونی توی امضام ببینی و نظر بدی.

در مورد آمورش ها

اولا با مکس 2011 شروع کن چون مکس 2012 سنگینه .
دوما آموزش های 3d max 2009 digital tutoris 2009 رو بگرد با قیمت 6 تومان هم می تونی پیدا کنی و 8 تا دی وی دی هستش.
اگر باز خواستی آموزش بخری gnomon workshop رو بگیر که بگردی با قیمت 14 تومان می تونی پیدا کنی
البته این قیمت ها که من میگم خیلی باید بگردی. بعضی سایت ها مثلا 20 تومان میگن

بعد یک socks (پروکسی ) میخری تو یوی توب هم آموزش زیاده

تو گوگل هم به سرچی 3d max tutorial آموزش های خوبی پیدا می کنی مثلا سایت زیر
tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/1
مثلا قسمت modeling برای ساخت کاراکتر و ماشین یا هر چیزه دیگه ای هستش.

در مورد رندر هم آموزش v-ray که یک موتور برای رندر گرفتن کار هانه یعنی مثلا تو برنامه مکس یک چیزی ساختی حالا می خوای به صورت عکس یا انیمیشن درش بیاری. باید رندر بگیری .آموزش فارسی V-ray رو تو سایت archdownload می تونی پیدا کنی

در مورد آموزش جامع خود مکس هم آموزش Lynda Autodesk 3ds Max 2010 Essential Training DVD فوق العادس. این چیزا که گفتم انجام بدی. پشت کار هم داشته باشی. تو چند سال حرفه ای میشی. خودت راه میفتی. چیزه دیگه هم نمی خواد بگیری.

جدیدترین ارسال ها

بالا